Відпрацювали...

11 січня 2013 року завершилася перша сесія Верховної Ради України VII скликання. Протягом неї відбулося шість пленарних засідань, на основі яких можна оцінити і перші результати роботи парламентарів. Згідно чинного законодавства народні депутати відповідальніперед Українським народом як уповноважені ним представники.

За підрахунками ОПОРИ, протягом першої сесії парламенту найбільш дисциплінованими виявилися депутати фракції ВО «Свобода»cvetok , показник відвідуваності пленарних засідань яких складає 99 %. Високий рівень продемонстрували фракції «УДАРу» та КПУ – по 96 %. Менш відповідальними виявилися члени фракцій Партії регіонів та ВО «Батьківщина». tears Їх рівень відвідуваності складає 88 % і 87 % відповідно. Лідером за кількістю прогулів є умовна група позафракційних депутатів, які були присутні на 84 % від усіх засідань.

Протягом першої сесії парламенту сьомого скликання було оголошено 73 запити народних депутатів України. Найбільшу кількість внесли члени фракцій ВО «Свобода» (24 запити) та ВО «Батьківщина» (18 запитів). Члени фракції КПУ – 11, Партії регіонів – 9, партії «УДАР» – 7. Позафракційні депутати підготували 4 запити. Депутатські запити більш активно використовують опозиційні фракції, оскільки вони є доступним для них механізмом контролю за діями влади.

Я за наше "пасивне суспільство" порву на "британський прапор"!

Щоб мене не звинуватили у перебріхуванні позиції ЙОпАзиції, я даю посилання на слова самої ЖУЖИ Юліївни із інтерв"ю "Голосу Америки", яке опублікував офіційний сайт самої Юлії Тимойшенко 

    ТИСНИ


Євгенія Тимошенко: "Ми не маємо надії, що люди вийдуть на вулиці протестувати. Страх зробив їх пасивними. Вони більше переймаються тим, де дістати їжу та гроші на прожиток."

Я б хотіла, щоб ЙОпАзиція перестала ПРИНИЖУВАТИ УКРАЇНЦІВ і хочу, щоб ЖУЖА поринула у реалії життя СПРАВЖНІХ УКРАЇНЦІВ і побачила на власні очі це "пасивне суспільство" : 

То може суспільство НЕ ТАКЕ ВЖЕ Й ПАСИВНЕ???

Просто Люди НЕ БИДЛО і добре розуміють хто "В'язень совісті ", а хто аферист і ПОКРУЧ!

Чергова перевірка на гАвно!?

Розпочну  рядками, які є визначальними на сторінці Юрія Луценка             "Я повернусь"

Нетлінне

"В житті на все нам вистачить снаги, 
Але життя — «стаття» не легковажна...
Не страшно, коли поруч вороги.
Коли немає друзів поруч — страшно!"

Найбільше мене приколює, коли "вельми чесні і вельми порядні" політики починають робити далекоглядні заяви, на кшталт : "...  відповідне голосування покаже, хто є хто в опозиційних рядах". Чергове голосування стає черговою перевіркою "союзничків" на гівно.

Що, наприклад, показало нам голосування  за проект Закону про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексу України з метою забезпечення міжнародно-правових зобов'язань України (№1099) - за основу, щоб всім було зрозуміло: декриміналізацію статей Луценка-Тимошенко.

Я даю посилання на офіційний сайт ВР, де є поїменне голосування.

Що маємо?

За:161 Проти:3 Утрималися:1 Не голосували:224 Всього:389

З них:  Фракція Партії регіонів дала 8 голосів "ЗА"

Кількість депутатів: 208 

За:8 Проти:3 Утрималися:1 Не голосували:179 Відсутні:17

Безбах Я.Я., Бондар В.В., Развадовський В.Й., Смітюх Г.Є., Шуфрич Н.І., Шаповалов Ю.А., Жеребнюк В.М., Кулініч О.І.

Фракція політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" не додала (99-75= 24) АЖ  24 голоси

Кількість депутатів: 99

За:75 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:4 Відсутні:20

Бригинець О.М.    Не голосував

Данілов В.Б.    Відсутній

Кальченко В.М.    Відсутній

Катеринчук М.Д.    Не голосував

Князевич Р.П.    Не голосував

Кондратюк О.К.    Відсутня

Мартиненко М.В.    Відсутній (права рука Яценюка)

Парубій А.В.    Відсутній

Полочанінов В.Г.    Відсутній

Сушкевич В.М.    Відсутній

Фищук О.Г.    Відсутній

Шевченко А.В.    Відсутній

Бондарєв К.А.    Відсутній

Бриченко І.В.    Не голосував

Головко В.А.    Відсутній

Гриценко А.С.    Відсутній

Ємець Л.О.    Відсутній

Зубко Г.Г.    Відсутній

Лунченко В.В.    Відсутній

Павелко А.В.    Відсутній

Скосар І.Є.    Відсутній

Соболєв С.В.    Відсутній (прем"єр тіньового (опозиційного) уряду)

Швець В.Д.    Відсутній (ініціатор законопроекту)

Шкварилюк В.В.    Відсутній

Фракція Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка"

Кількість депутатів: 42 
За:33 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:5 Відсутні:4

Фракція Всеукраїнське об'єднання "Свобода"


Кількість депутатів: 36 
За:34 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:2 Відсутні:0

Позафракційні

Кількість депутатів: 27 

За:11 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:3 Відсутні:13

За: Балога В.І., Домбровський О.Г., Заболотний Г.М., Міщенко С.Г., Порошенко П.О., Дерев’янко Ю.Б., Кошулинський Р.В., Ляшко О.В., Мошенський В.З., Петьовка В.В., Тимошенко В.А.

Я не стану зараз вираховувати ВІДСОТОК провини тієї чи іншої політичної сили у цій ГАНЬБІ...Але після провального голосування я скажу словами з відомого  анекдоту: "І ці люди не дозволяють мені у носі длубатися???"

Патріоти били комуняк, коли Яйценюки ображені втікли.

Перед закриттям першої сесії у парламенті знову сталася бійка.

Інцидент стався під час розгляду ратифікації угоди між урядами Росії та України щодо попередження надзвичайних ситуацій на об’єктах ЧФ Росії на території України.

Нагадаю, на той час Яйценюк і Турчінов ОБРАЖЕНІ пішли із зали ВР. Їм це питання не здалося ВАЖЛИВИМ для України!

Член фракції "Свобода" Олександр Шевченко попросив слово з трибуни і спікер Володимир Рибак надав його, незважаючи на скорочену процедуру розгляду закону.

Під час доповіді Шевченка комуністи почали його перекрикувати зі своїх місць. Після цього до них підійшов В’ячеслав Кириленко, а потім ще близько 10 депутатів від опозиції.

Перепалка переросла в бійку.

У результаті інциденту завалилася одна з двох ялинок, встановлених біля трибуни у залі засідань. Ялинка впала і з неї посипалися іграшки.


Я гадаю, що практику ДЕМАРШІВ треба припиняти. Слід протистояти всіма можливими засобами, але не тікати.

Хлопці, ви уявляєте собі ВОЯКІВ, які найкращим способом боротьби з ворогами вважають ВТЕЧУ з поля бою! Ну це просто не припустимо!

"Свобода" завжди там, де вона потрібна!

Понад 20 активістів всеукраїнського об’єднання «Свобода» увірвалися у бізнес-центр, де знаходиться офіс компанії ДТЕК у Києві, і вимагають зустрічі з керівництвом. 

За повідомленням кореспондента Радіо Свобода, наразі працівники компанії блокують двері офісу, щойно на місце прибула міліція.

Свободівці вимагають від керівництва компанії виконати вимоги, які напередодні висунули гірники з шахти «Червоний партизан», що на Луганщині.

10 січня ті заблокували кабінет директора шахти і зокрема вимагали скасувати наказ генерального директора підприємства ДТЕК «Свердловантрацит» (до складу якого входить шахта) про зміну організаційної структури підприємства від 21 грудня 2012 року, що передбачає скорочення виробництва й масові звільнення працівників.


ПРіБЮТ готується до нових виборів. ВР заважає "Свобода".

Я даю гарантію, що завтра 11.01.2013 питання декриміналізації статей Луценка і тимошенки НЕ ПРОГОЛОСУЮТЬ!!! І не "Свобода" у цьому зацікавлена. Це вигідно виключно ПРіБЮТ_у!

НЕ ПРОГОЛОСУВАЛИ! зараз 13.00 11.01.2013 Як і мало статися!

"Свобода" не дає можливості "ефективно" працювати ПРіБЮТ_у: приймати антиУкраїнські закони, перекуповувати депутатів, продавати голоси за прийняття "потрібних" законів, голосувати чужими картками і таке інше!

Сьогодні рупор ПіаРастів - Ганя Герман зауважила, що "на вимогу виборців, якщо люди вийдуть на вулиці, президент може розпустити Верховну Раду".

"Опозиція проводить деструктивну роботу. Вони не знають регламенту, не знають законів. Такий парламент не має майбутнього. Я зрозумію, якщо люди не будуть це толерувати і будуть вимагати розпустити такий парламент. Це ж не можливо так працювати в такій ситуації", - обурилась "регіоналка".

"Якщо люди вийдуть на вулицю і скажуть, що парламент марнує час країни, щоб прийшли сюди ділові люди, розумні люди, знаючі люди, які вміють вирішувати питання. Все залежить від людей. А люди у нас зараз дуже свідомі. Люди, яким дуже тяжко живеться, які мають низькі зарплати і пенсії, які тяжко працюють, - вони не будуть терпіти цього безладдя, безробіття і хамства"

Герман зауважила, що "на вимогу виборців, якщо люди вийдуть на вулиці, президент може розпустити Верховну Раду".           інтерв"ю Gazeta.ua

І все було б зрозуміло з ПіаРастами, якби не одне АЛЕ, бо кількома днями раніше про розпуск цієї ВР заговорив рупор БЮТ_у - пан Турчинов.

"У разі, коли безупинне сповзання України у прірву не закінчиться, я не виключаю, що 2013-й може стати переломним роком для країни, коли відбудуться позачергові парламентські та президентські вибори, щоб сформувати владу, яка врятує державу"

Турчинов сказав: "Ще кілька таких новацій — і не буде цього уряду, не буде цієї влади. І, безумовно, Україна постане перед ситуацією — з одного боку, нас доведуть до дефолту, до міжнародної ізоляції, з іншого боку, доведеться повністю оновити владу".

Після своєї заяви він "ТИПУ" носив листа від Тимошенки Януковичу і заходив у адміністрацію президента, під пильним оком фотокамер, але не викликаючи жодних підозр, щодо ЗМОВИ! Після його походу до АП Ганя Герман повторила заяву про "неможливість працювати", про "незадоволення людей" і про " весняні перевибори до ВР". 

Цікавий ЗБІГ ОБСТАВИН чи чергова ЗМОВА ПРіБЮТ_у??? 

Ще один скелет із шафи...

Підозра, що директор фірми "ПростоПрінт" Денис Олейников, який випускав футболки "Спасибо жителям Донбасса",  працює не зовсім на Україну, точніше сказати, працює зовсім не на Україну у мене виникла вже тоді, коли він перший свій політичний притулок отримав в рАссєє, переховуючись у демократа Путіна  від "режиму" Януковича.lol

Я не хочу довго розповідати про свої враження від прочитаного, хочу, щоб Ви висловили власні думки

ЧИТАТИ >>>>>ТИСНИ на картинку  

Олейников: "Поки "Свобода" - надія опозиції, "Регіони" виграватимуть будь-які вибори"

https://www.facebook.com/oleinikov.me Посилання на його ФБ

Депардьє , ДепардЄвіч, ДепардЄєв...

Як повідомляє  актор Жерар Депардьє, як очікується, сьогодні постане перед французьким судом через звинувачення у водінні в нетверезому стані.

Його було заарештовано у листопаді після аварії, в яку він потрапив на скутері в Парижі. Аналізи показали, що вміст алкоголю в крові актора утричі перевищував допустимі норми.

Минулого місяця пан Депардьє оголосив про своє рішення переїхати до Бельгії, аби уникнути плану французького уряду по введенню максимальної ставки оподаткування у 75%.

На минулих вихідних він отримав російський паспорт.


У понеділок актор заявив, що він не відвертається від своєї країни.

"У мене є російський паспорт, проте я залишаюсь французом. Можливо, я отримаю бельгійське громадянство", – повідомив пан Депардьє французькому спортивному каналові L'Equipe 21.

Пан Депардьє вже визнав себе винним у водінні у нетверезому стані. Покаранням за це правопорушення може бути штраф до 4500 євро та ув’язнення терміном до двох років.

Я бачу картинку:  за ґратами французької тюрҐми товаґіСЧ ДепаґдЄєв  тремтячими рученятами глистає сторінки свого новенького російського паспоҐту!umnikА чому б йому не попроситися відбувати термін покарання "в рАссєє", щоб відчути ВЄСЬ смак їхнього життя!

Син Божий народився! Славімо його!

 Друзі мої, ВАРТІВЦІ! Друзі моїх друзів і наші спільні вороги! 

Я хочу повідомити кожному, що Син Божий народився! То ж славімо його, як славили наші батьки, діди  та прадіди, як славив його весь наш Козацький рід!!!

Ми, Українці, не були бидлом навіть у найважчі для України часи. Колись один упівець сказав: "Ми знали, що не переможемо, але мусили воювати, щоб зберегти людську гідність"

І ВОНИ зберегли... І не тільки гідність! Вони зберегли нам наші традиції, нашу ВІРУ, наш Український ДУХ, важливу частку нашої історії...і заповіли нам зробити Україну щасливою і вільною.

А ми мусимо завершити розпочату ними справу щодо відродження національної держави. 


На цій листівці УПА Янгол вказує партизанам - Свято настало. Видана ймовірно не пізніше 1952 р. Це встановлюється за надруком на звороті такого змісту: "…що буде в 52?? Свободна Україна! Певно: в 53"

В 1953 не сталося, як гадалося...Наступив 2013. Рівно 60 років довелося чекати прихід "Свободи" ...

Сьогодні кожен Українець має ПРОГОЛОСИТИ 2013_й роком СВОБОДИ в Україні і звільнити, нарешті, Богом дану нам ЗЕМЛЮ, від мАцковських кайдан, від орди, від янучар і хазарів!

Слава Україні!

Саґачка, дЄтАчкА...Шас будЄ ґєклама!

Я пішла подивитися на ту ублюдочну газетку...

Це без сліз не можливо читати...rofl rofl rofl

Чого тільки вартують назви публікацій:

"Премьер-министр Израиля поздравил выходцев из СССР с Новым годом";

"Пикет "Я жид" от украинского марксистского движения "Боротьба"" і таке подібне.

Але найбільше "привабило" голосування

 Опрос: Депутаты от партии «Свобода» считают правильным называть евреев в Украине «жидами». Считаете ли Вы допустим слова «жид», «жидовка», «жидовочка» и пр. для обозначения евреев в Украине?

- - - Нет, категорически. "Жид" - это оскорбление для еврея в Украине
54% (1050)
+ + + Да, еврея в Украине правильно называть "жид"
39% (743)
* * * Свой вариант ответа
7% (136)

Друзі!!! Даю посилання. Допоможемо ЖИДАМ побачити реальну картину сприйняття їх в Україні!???

http://evreiskiy.kiev.ua/short/142.html   (на сторінці зліва,після прапора і пЄтіціі)