Аналіз "тушкованого" голосування.

За нового спікера Рибака голосували "тушки"-самовисуванці

За проголосували самовисуванці Єрємеєв, Володимир Литвин, Віктор Тимошенко, Сергій Лабазюк, Сергій Мартиняк, Ігор Палиця, Ігор Рибаков, Валерій Мошенський, Степан Івахів. 

До них приєднався Віктор Петьовка, який є людиною Балоги та його двоюріднім братом.

Сам Віктор Балога утримався.

Раніше його інший брат Павло Балога увійшов до фракції Партії регіонів та також голосував за Рибака.

Крім того, за Рибака проголсоували майже всі депутати самовисуванці, які напередодні приєдналися до фракції Партії регіонів: Давид Жванія, Микола Рудьковський, завгосп парламенту епохи Кучми Олександр Волков, чоловік секретаря Київради Галини Гереги Олександр.

Увійшов до фракції регіоналів людина Пінчука Яків Безбах, якому звільнили округ опозиціонери. Також приєдналися до фракції Партії регіонів екс-бютівці Іван Куровський та Сергій Буряк.

Людина Порошенка Владислав Атрошенко також вступив до фракції влади.

Крім того, регіоналами стали наступні само висуванці: Віктор Бондар, Сергій Гриневецький, Антон Кіссе, Володимир Развадовський, Володимир Струк, Ігор Марков, Юрій Шаповалов, Олег Кулініч, людина Портнова Володимир Пилипенко, Ігор Молоток, Володимир Мельниченко, Віктор Зубик, Валентин Нечипоренко.

Ну як їх після таких заяв ми маємо "любити"???

Глава єврейської общини Києва і віце-президент Всеукраїнського Єврейського Конгресу Олександр Левін висловив стурбованість у зв'язку з тим, що за результатами парламентських виборів, що відбулися в Україні 28 жовтня, у Верховній Раді вперше з'явиться фракція націоналістичної партії "Свобода". Як відомо, українських націоналістів на чолі з Олегом Тягнибоком підтримали більше 10% виборців, передає Главком.


Олександр (Аарон) Левін - Президент Всесвітнього форуму російськомовних євреїв, голова єврейської релігійної громади Києва, віце-президент Всеукраїнського Єврейського Конгресу (ВЄК).



Дізнайся більше (ТИСНИ НА КАРТИНКУ)



Олександр Левін упевнений, що Тягнибок становить небезпеку не тільки для євреїв України, але й для країни в цілому. "Вразило, що" Свобода "набрала так багато голосів, особливо в Києві, де націоналістичні рухи ніколи не мали великої підтримки і популярності (у столиці за цю партію віддали свої голоси більше 17% виборців). Це чітко вказує на настрої в українському суспільстві. Мене результати виборів пригнічують ", - зазначив Левін.

Він вважає, що «Свободі» не місце у цивілізованому демократичному світі. «Державі слід попереджати розвиток таких партій ще в зародку. "Свобода" не здатна і не стане об'єднувати країну, а буде сіяти смуту і розривати Україну на частини. Шкода, що колеги з Об'єднаної опозиції заради короткострокової перспективи створення умовного більшості в парламенті пішли на підписання угоди з партією "Свобода", тим самим практично легалізували цей радикально-націоналістичний рух, абсолютно не враховуючи, що в довгостроковій перспективі така партія не може і не повинна бути союзником демократичних сил », - зазначив Левін.

Ай да Засуха!

І ми так спокійно запустимо цю ...... в раду?

Це мавп"ячий плювок в обличчя української нації!

Загалом Засуха подала 28 позовів до суду щодо виборів на 94 окрузі.

Як відомо, до судів надійшли 28 позовів від "спостерігачів", які скаржились, що ДВК їх не допустили на засідання. Водночас представники ДВК заявляють, що ніколи не бачили цих людей і жодних рішень про недопущення не підписували.

Суд ПРИСУДИВ, а комісія виконала рішення судів і визнала недійсними голосування по 28 дільницям. ОВК відмовилася враховувати голоси з 28 дільниць. ... таким чином не врахувавши голоси приблизно 30 тисяч виборців!!! 

ГАНЬБА ЗАСУХАМ - ПОЛІТИЧНИМ ШЛЮХАМ!!!

До друку!

Завтра надрукую і буду розвішувати на стовпах Шевченківського! Долучайтеся!!!

Дивитися всім прямий ефір 223 округ!

http://www.radiosvoboda.org/

Підхопимо пісні хлопців всім патріотичним інтернетсуспільством!!!

Слава Україні!!!

Увага! Увага! ВАРТІВЦІ і друзі товариства.

Гадаю, що всі помітили, що дивним чином зникли ВСІ коментарі у всіх без винятку публікаціях.

Всі, хто може звернутися до адмінів --- звертайтеся!

І велике прохання, попросити адмінів роз"яснити як і чому це сталося саме з нашим товариством і саме під час виборів!!!

Дякую! 

Разом ми сила! Слава Україні!

Или я её веду в ЗАГС, или она меня — к прокурору!

Я хочу, щоб це знав кожен, хто віддав свій голос за "Свободу".

Гадаю, оскільки Олег це казав на загал, то я не викажу якусь таємницю.

Пилипишин розраховував, що заплативши голові і довіреним особам з ОВК та кількох ДВК він вже отримав перемогу. Саме тому він і не хвилювався, не їздив щодня на округ, не був присутнім під час засідань ОВК.

Йому і в голову не могло прийти, що Юрій Левченко стоятиме до переможного кінця за кожен НАШ голос і не дасть спотворити волевиявлення Киян!

А коли все пішло не так, як уявляв Пилипишин, Олегові, Юркові та решті свободівцям почали надходити "дзвіночки" через посередників щодо ВІДКУПНИХ! Якби хтось почув ці цифри. Олежа сказав, що суми, які пропонуються Свободівцям СТРАШНО ОЗВУЧИТИ, не кажучи вже про те, що їх неможливо уявити. 

Воно і не дивно. Пилипишин, на якого відкрито три кримінальні справи має два шляхи...і за класикою жанру: «Или я её веду в ЗАГС, или она меня — к прокурору!» ... Отже,  пан Пилипишин,  від долі не втечеш !!!

А я все це публікую зі словами вдячності Братам моїм СВОБОДІВЦЯМ. Останні події ще більше утвердили мене в думці, що я зробила вірний вибір! Рука не здригнулася!

Слава Україні!

Останні новини з гарячої 223_ої ! (оновлено)

21.30 Біля ОВК близько 200 прихильників Свободи, підвалюють братки, вздовж вулиці ФантоМАСКИ...

Наші співають "Червону калину"...Нашим гаряче!

Братки нічого не співають. Вони танцюють.(змерзли шакали)

ФантоМАСКИ стоять мовчки. Стидаються...

21.40 Мохник каже, що людям треба відпочити. Всі втомилися. Пилипишин розраховує, що ми здамося. Весь цей цирк може тривати ще дві доби. Треба мінятися, відпочивати, але не покидати цей пост! Якщо є можливість, підтягуйтеся. Ми маємо захистити нашу перемогу, наші голоси. Якщо Свобода візьме цей округ ( Шевченківський Києва ) , то вважайте, що опозиція здобула перемогу і відвоювала у бандюганів столицю!

А це нова кричалка: " Пилипишин, ГЕЙ! Не дратуй людей!"

00.00 Тягнибок повідомив дві новини. Одна неприємна, щодо  фальсифікацій в окрузі №90. Там  представник ВО "Свобода" Олександр Марченко отримав над провладним кандидатом Віталієм Чудновським перевагу в більш як тисячу голосів. Проте дані, оприлюдненні на сайті ЦВК, свідчать про протилежне. 

Друга новина полягає у тому, що на 215 окрузі дооформлюють кінцевий протокол і крапка. 400 Свободівців підтягнуться у нашу гарячу точку на Щербакова. Хай буде Пилипишину СУРПРАЙЗ!uhmylka