У День Cвободи береги Дніпра з'єднають живим ланцюгом

У День Cвободи береги Дніпра з'єднають живим ланцюгом

22 січня столичні мешканці відзначать День Соборності та річницю з дня проголошення Незалежності України, об'єднавши два береги Дніпра "живим" ланцюгом.

Як повідомляє сайт Братства козацького бойового звичаю "Спас", акція пройде на мосту Патона.

Збір учасників розпочнеться о 8.00 на обох кінцях мосту. Також групи будуть формуватись на виході біля станцій метро "Лівобережна" та "Дружби народів".



До акції можуть долучитися усі охочі.


"З собою потрібно принести гарний настрій та багато жовто-блакитної символіки: прапорів, стрічок, малюнків на обличчі. Далі групи, що уособлюватимуть УНР та ЗУНР, рушать назустріч одна одній для того, щоб об'єднатись посередині мосту Патона. Далі будемо співати гімн України та стрілецьких пісень ну і багато-багато іншого", - повідомляють організатори.

Вони наголошують, що акція є повністю аполітичною: "На заході вітаються тільки синьо-жовті прапори, герби Української Народної Республіки чи Західно-Української народної республіки. Будь-яка інша символіка включно з символікою політичних партій вважатиметься провокацією".

www.interpol.org

  • 19.01.13, 21:40
Tuesday, September 27, 2005
Former Ukrainian PM Tymoshenko No Longer Wanted by Russia

MOSCOW, Russia -- Ex-Ukrainian prime minister Yulia Tymoshenko has been taken off the international wanted list, the Russian Prosecutor General’s Office said Mond
ay.


Screenshot from www.interpol.org

The prosecutor’s office website said Russia’s Military Prosecutor’s Office had removed Tymoshenko from the list, as she had voluntarily appeared this weekend and given evidence, the RIA-Novosti news agency reported.

Tymoshenko, who had been sought over allegations of bribing Russian Defense Ministry officials, said she would continue to help investigators when necessary.

http://www.pravda.com.ua/news/2013/02/8/6983168/

Ми народні депутатки, нам насрати на порядки!

Це Денисову і Кужель тягнуть вперед ногами! 

Не варто забувати, що Кужель - людина Медведчука. Вона завжди буде з ТИМ і ТАМ, де їй накаже бути кремль.  А саме у цей день, Медведчук знову активізувався і опублікував досить цікаву свою "путінську" думку: "Торговля Украиной вконец обесценила страну, – Медведчук" (ТИСНІТЬ, ЧИТАЙТЕ)

Якщо Ви мене запитаєте, що відбулося 18 січня 2013 року, я дам відповідь: це черговий  жидівський гевалт напередодні Дня Соборності та Свободи України і  підписання Угоди про асоціацію з ЄС, яке заплановане на лютий 2013 року.

95-річчя подвигу Героїв Крут вшанує вся Україна

Гості майже з усієї України планують завітати у вівторок, 29 січня на заходи з вшанування 95-ої річниці подвигу Героїв Крут на меморіальний комплекс у селі Пам’ятне Борзнянського району на Чернігівщині.

Попередній план заходів з вшанування пам'яті Героїв Крут:


1.Мітинг-реквієм з нагоди 95-ї річниці бою під Крутами (покладання квітів, литія за полеглими у бою) — 29 січня 2013 року, початок об 11:00 год., місце проведення — територія Меморіального комплексу «Пам'яті Героїв Крут», с. Пам'ятне Борзнянського району Чернігівської області.

2. Концерт «Вони загинули щоб жити» (за участю капели бандуристів ім. О. Вересая обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм) — 29 січня 2013 року, початок о 13:00 год., місце проведення — с. Крути Ніжинського району, сільський Будинок культури.

3.Урочистий вечір «Герої Крут у пам'яті людській» (за участю творчих колективів м. Ніжина) — 29 січня 2013 року, початок о 15:00 год., місце проведення — м. Ніжин, міський Будинок культури.

4. Тематична концертна програма до 95-ї річниці бою під Крутами (за участю капели бандуристів ім. О. Вересая обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм) --29 січня 2013 року, початок о 18:00 год., місце проведення — м. Чернігів, обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм.

Порилася в архівах! Тільки для тямущих...


23.02.2009 12:41  Даю посилання на публікацію. 

Вице-спикер Николай Томенко считает неуместной дискуссию о перенесении Дня защитника Отечества на 29 января в память о подвиге Героев Крут. Об этом он заявил сегодня после возложения цветов к памятнику Неизвестному солдату.                            * * *

В то же время, нет никакой уверенности в том, что 23 февраля и в дальнейшем останется праздником. Президент Украины - Верховный главнокомандующий ВСУ Виктор Ющенко - выступил с инициативой перенести День защитника Отечества с 23 февраля на 29 января.

Ви хочете розібратися, в чому правда, то читайте наших найзапекліших ворогів! http://kornilov.name/veteranyi-velikoy-otechestvennoy-ofitsialno-priznanyi-okkupantami/

У мене завжди виникало питання: Яка різниця між НАМИ і НИМИ.

Відповідь у фотопідбірці!

Це їх пам"ятники і їх герої

ГАдАвщина Январского восстания в Киеве (КПУ)




" 23 фєвраля" Дєнь СавеЦкАй арміі.






День пЄрЄмогі рАсєйскіх Акупантов над німЄцкімі Акупантамі.







АнтифОшистская Акція Наталки Вєтрєнкі 14 жовтня 2012 года




Всі ВОРОЖІ Україні сили, як Ви друзі помітили, дуже полюбляють пам’ятник Вічної Слави, що стоїть у Києві на могилі Невідомого солдата у київському Парку Вічної Слави, який Марія Матіос у книжці "Вирвані сторінки з автобіографії"порівняла з фалосом. 

Українські організації НАЦІОНАЛІСТИЧНОГО спрямування цими шляхами не ходять.

У нас інші цінності, інші пам"ятки, інші герої!

Нагадую всім, 29 січня 2013 року  95-річчя подвигу Героїв Крут 

ПЕРЕЙТИ НА ПРОГРАМУ ДНЯ ВШАНУВАННЯ ПАМ"ЯТІ








"Нехай діти українофобів побавляться у совкове "лукоморьє"..."

Ірина Фаріон: "Нехай діти українофобів побавляться у совкове "лукоморьє", а наші діти житимуть і творитимуть в іншому – українському світі"


Москвофільська та українофобська діяльність Табачніка та його конкурс "Лукоморьє" нагадують спроби одіозної Єкатєріни Второй у різноманітні способи спричинити "обрусєніє" українського непокірного краю, як-от: доплати за вивчення російської мови, матеріяльну винагороду духовним школам за умови переходу на російську мову викладання тощо. Про це заявила член Політради ВО "Свобода", голова підкомітету з вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Ірина Фаріон, коментуючи указ міністра-українофоба Табачніка про проведення Всеукраїнського учнівського конкурсу з російської мови "Лукомор'я" для учнів 2–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Свободівка Ірина Фаріон зазначила: "Направду, це заслуговує хіба на гомеричний сміх. Черговий москвофільський та угодовський випад Табачніка не дивує, не шокує – а зловтішає. Раб не витіюватий і не оригінальний у своїх діях. А понад те, якщо раб невдоволений і розгублений. Мабуть, цей раб і весь почет при ньому на чолі з їхнім президентом усвідомлює наближення краху розбудови совка, себто "рускава міра". Мимоволі згадується одіозно негативний персонаж московської історії, що заторкнув собою нашу країну, – Єкатєріна Вторая. Саме вона у ненависті до українців вигадувала різноманітні способи "обрусєнія" українського непокірного краю, як-от: доплати за вивчення російської мови, а також матеріяльну винагороду духовним школам за умови переходу на російську мову викладання тощо. Можна згадати і особливо комфортний та омріяний час для табачніків – 1983 рік, а саме Постанову ЦК КПУ і Ради Міністрів України "Про додаткові заходи по поліпшенню вивчення російської мови в загальноосвітніх школах та інших навчальних закладах союзних республік", де передбачено 15% доплату за навчання російською… Тож яким смішним на цьому тлі є вигаданий адептами "рускава міра" конкурс з дивною назвою "Лукоморьє".

Це все відійде, як брудні каналізаційні потоки. Бо російська мова в Україні ніколи не матиме головного підживлення – діалектами. А саме вони – діалекти – є прямою мовою української землі. Не без того століттями "вєлікій маґучій рускій язик" ніяк не може вкоськати милозвучну українську мову… Звісно, історичні укази нищення нашої мови і сьогодні дають плідний результат у вигляді "лукоморья від табачніків". Пес гавкає, а сонце світить. Нарощуймо сили у нашому Міжнародному конкурсі знавців української мови імени Петра Яцика, в моєму авторському конкурсі політичного плаката "Мова – твого життя основа", у проєкті популяризації української книги "Від книги – до мети", де незабаром представлятиму чергове видання монографії "Мовна норма: знищення, пошук, віднова"…

Направду, ці українофобські дурні є неабиякими стимуляторами до творчости. І найосновніше: от нехай діти українофобів і побавляться у їхнє "лукоморьє", а наші діти житимуть і творитимуть в іншому – українському світі".

Кубань за приєднання до України!!!

На Кубані, у Воронежі та Брянську проведуть акції за приєднання до України. ВІДЕО


"...В очередь сукины дети!"

У Вас хоч раз у житті хворі родичі лікувалися в лікарні? Рідні Вам люди потрапляли до "храму зцілення"???

Гадаю, що так.

Ми всі можемо пригадати, що відчуває будь-хто з нас у якості відвідувача пацієнтів лікарні...

Ми переступаємо поріг лікарні і відразу: говоримо пошепки, ступаємо тихо, притримуємо дверцята, щоб не створювати зайвий шум. 

Ви замислювались, чому так вчиняє більшість з НОРМАЛЬНИХ людей?

А тепер про Харківську лікарню і про людей, які відвідують одного ВІП пацієнта (-тку).

1) У якому стані повинен перебувати ХВОРИЙ, щоб його утримували в лікарні (лікували) з 9 травня 2012 і до сьогодні,  тобто 9 місяців???

2) Як треба зневажати Людей, вважати за непотреб решту ХВОРИХ, які лікуються у цьому закладі, щоб дозволяти чи не щодня влаштовувати такий ЦИРК під вікнами і у приміщеннях лікарні. (майже всі фото "позичила" з офіційного сайту Батьківщини, ось посилання: http://byut.com.ua/photo/album/photo.html )

3) Але для "НАДЛЮДСЬКОЇ частини АППАзиції" є свої правила: На територію лікарні обов"язково треба ходити НАТОВПАМИ, масовкоюі з цілою армією журналістів, фотокамер. Все треба фіксувати, щоб не залишилось і тіні сумніву що ПєтрОВ, ІванОВ, СідорОВ, СоболЬОВ, ТурчінОВ - були, ходили, відвідували!!!  Вздовж проходу треба виставити як мінімум дві сотні галасливих бабів-ПЛАКАЛЬНИЦЬ!

Чому б не покричати під стінами лікарні? (особливо, якщо за це ще й добре платять!)

Невже визвольні пісні співає???

За вікнами лікарні бахкають пітарди. Дядько весело "гвалтує"  музичний інструмент сімейства мідних духових. Решта співає...

Хворі, звісно, підспівують! 


Представники Дніпропетровської організації ВО «Батьківщина» влаштували перед прохідною лікарні різдвяний вертеп. Прихильники Тимошенко співають різдвяні колядки, народні пісні. 

Просто СУПЕР. Так весело! А чому не підтанцьовує решта пацієнтів харківської лікарні? Гіпси тиснуть, чи вони ЮВ не поважають (кАзли)???

Кужель не приховує на обличчі СПІВЧУТТЯ до стану "ліпшої подружки" !

А вчора, 16 січня 2013 року, Арсен Аваков  розгорнув біля лікарні "Укрзалізниці" у Харкові громадську приймальню. Що ХВОРІ, дочекалися?

Словами улюбленого кіногероя: "В очередь сукины дети!!! В очередь!!!"

У коментарях дехто вважає, що в Харківській лікарні Укрзалізниці є лише один клієнт на всю будівлю. Як показали вибори, не ОДНА ВАНА хворіє!

є і такі пацієнти...

Є і лежачі, після операції!

Охорона Табачніка напала на студентів

14 січня 2013 року охорона міністра-українофоба Д.Табачніка напала на студентів Київського національного університету будівництва і архітектури. Інцидент стався під час презентації студентами архітектурного факультету дипломних проектів. Несподівано в університет увійшов міністр освіти Д.Табачник – у супроводі охоронців і інших одіозних особистостей. Серед них – колишній міський голова Києва, а нині провладний політик Омельченко, що й досі лишається на волі після нищення Києва і вбивства жінки. У супроводі був і кум Табачніка Максим Луцький – проректор НАУ, автор антистудентського закону "Про вищу освіту", який знову намагаються проштовхнути. Як відомо, Луцький – мажоритарник-невдаха: попри масовий підкуп виборців, у Солом'янському районі столиці він програв вибори до Верховної Ради України, посівши лише третє місце. Запросив Табачніка до КНУБА його колишній помічник Петро Куліков, якого, незважаючи на протести студентства, поставили ректором головного архітектурного вишу України.

Звичайно, поява цих візитерів не могла не викликати обурення у студентів і викладачів. Табачніка зустріли вигуками "Ганьба!", "Табачніка на нари!", "Кулікова, Табачніка – геть!" та ін. За наказом чиновників охоронці напали на невдоволених студентів, почали їх бити й трощити камери. Спротив тільки посилився, тож, міністр зі своїм почтом поспішив втекти до ректорату. Така хамська поведінка вже стала ганебною традицією для всіх представників Партії регіонів та їхніх "бичків".

У цей час на вулиці збирається дедалі більше невдоволених студентів, серед яких чимало прихильників "Студентської Свободи". Коли посадовці повертались до своїх мерседесів, їх знову зустріли відповідними вигуками і сніжками.

Після побаченого до представників "Студентської Свободи" почали звертатися вдячні студенти КНУБА і пропонувати на майбутнє свою допомогу.

Голова Київської "Студентської Свободи" Андрій Бардис розповів: "Відразу після інциденту одного зі студентів-учасників конфлікту запросили в деканат "на розмову". Попри очевидне свавілля охоронців, представники керівництва вишу почали звинувачувати студентів у "негідній поведінці" і соромити їх. Проте справжній українець не буде терпіти знущання над своєю країною і завжди гідно відповідатиме антиукраїнським силам. Кожен негідник незабаром відповість за свої злочини. "Студентська Свобода" неодноразово заявляла, що ворога України Табачніка зустрічатиме протестами де б він не з'явився. До такої протидії закликаємо кожного українця".