Бандити ідуть вабанк

Під ОВК 215 заварюється якась дуже мутна ситуація. Герега очевидно вирішила піти ва-банк. Аж до крові. 

Під ОВК вже стоїть натовп бритоголових. За нашою інформацією, гопників звозять з усієї України. Вони невеликими групками просочуються всередину - міліція їм відверто підіграє. В той час як нардепа Яворівського не пр
опускали півгодини. 

Товариство! Ми вже перемогли. Герега не змогла перемогти через фальсифікації, не зможе перемогти і через фізичний тиск. Якщо не зупиниться - то революція почнеться з 215 округу. Задовбали ці мерзотники. Ми перемогу не віддамо. 

Усі під 215 овк (проспект Маяковського, 29) !!! Ми так довго говорили про необхідність спротиву у разі спроби вкрасти наші голоси на виборах - саме час діяти! 

ПРОШУ ПРО ПЕРЕПОСТ!!!
Пряма трансляція з ОВК 215 ТУТ

Йожик здох


У оболонськім лісі Йожик здох,
що непристойне ім'я мав Хірєга
кум Гершель обригав чортополох
і епіцентр фальшивих ігор "Лєго".
Не пригодилися й фальшиві протоколи
і трупи беркутів й картопляна печать
смерділи дуже, тож втекли в розсоли
чорти їх будуть з Мумієм вінчать
Нехай помаринуються: готовність номер раз
їм оголосить Коліївшина в історії
- Бандера і Шухевич віддали наказ
порядок навести в країні Орїїв.

- Бо Вільна Україна наша Мати!
Козаччина ж батьків хоробрий Дух.
Прадавньої й могутньої Аратти
над ворогами регіт ще не вщух!

- Ми переможемо не тільки в Оболоні
в столиці Княжій твориться УПА -
повстанська армія ще в Неньчиному лоні,
але вже показалася стопа!
Вже незабаром ніжки вилізуть і руки,
які затиснуть міцно машингвер.
В Холодний Яр покличе Чорний Ворон круки
щоб Україну ворог не роздер!
Ми переможемо,- й над тихою водою
садки вишневі знову розцвітуть,
ми більш не будемо захоплені Ордою,
ми більше не полюбимо московських пут.
Бо Йожик здох.
Бо народився український Їжачок!
Зів'яв чортополох
Шансони подолав хард-рок.
*
Nebratan

Пилипишин вже сфальшував вибори: схема!

Оскільки вчора ОВК 223 зупинялась на нічну перерву, за цей час Пилипишину вдалось сфальшувати вибори, які з різницею в майже 1000 голосів перемагав Юрко Левченко.

Схема проста. Бюлетені відвозились назад на дільницю. Там мішки з бюлетенями скривалися і на бюлетенях за Левченка ставились додаткові позначки, таким чином роблячи ці бюлетені  недійсними. Сьогодні голови ДВК, де Левченко перемагав на 200-300 голосів, приходили в ОВК з пакетами з мокрими протоколами. Ці пакети були пошкоджені, що є формальною підставою для перерахунку. Під це додавались скарги спостерігачів, скарги,  які були написані вже після завершення підрахунку особами, що не були присутні при підрахунку + повноваження яких, згідно закону не встановлено! Отже згідно закону ОВК не має права призначати перерахунок!

Власне якщо вони будуть перераховувати, на цих дільницях результат за Левченка буде суттєво зменшуватись через велику кількість зіпсутих бюлетенів.

Вчора на засідання ОВК приїжджав член ЦВК Андрій Магера ,який застерігав ОВК від таких дій, проте, схоже, члени ОВК надто мотивовані.

Зарадити ситуації можна тільки скасувавши рішення ОВК про перерахунок голосів на таких дільницях, яких, очевидно, буде ставати ще більше. Для цього потрібен максимальний розголос та ОБОВ'ЯЗКОВО!! Присутність членів ЦВК в приміщенні ОВК.

Друзі, українці, велике прохання допомогти нам, посприяти в тому, щоб приїхали члени ЦВК і прийти під ОВК на Щербакова, 49.

Під ранок вже кожна дільниця де перемагає Левченко відправляється на перерахунок!!!

Новий факт!!! Члени дільничних комісій не чули і не підписували скарги Пилипишина!!!

ОЛЕКСАНДР АРОНЕЦЬ

ПРОХАННЯ ПОШИРЮВАТИ!

Свободівець Іллєнко перемагає Герегу


За даними ЦВК, в окрузі №215 Іллєнко має перевагу над Герегою.

Станом на 13:48, за даними Центральної виборчої комісії, в окрузі №215 свободівець Андрій Іллєнко має перевагу над провладним кандидатом Галиною Герегою в 73 голоси. На разі опрацьовано 88,6% протоколів.

Як стало відомо, до окружкому почали звозити молодиків кримінальної зовнішності. Перед входом до ОВК їм видають фіктивні посвідчення журналістів, аби ті могли потрапити на засідання комісії.

http://www.unian.ua/news/532906-v-okrug-de-svobodivets-viperedjae-geregu-nagnali-militsiyu-i-berkut.html

На уламках літака Качинського знайдені сліди тротилу - змі

Про це повідомляє "Жеч Посполіта".
 
За повідомленням джерел газети, польські фахівці виявили на уламках літака і 30 кріслах президентського ТУ-154 сліди тротилу і нітрогліцерину. Причому в деяких пробах їхня концентрація виявилася настільки сильною, що прилади просто зашкалювали.

Інформацію про те, що прокуратура вже кільканадцять днів знає результати експертиз, виданню підтвердив генеральний прокурор Анджей Серемет.

Залишки вибухівки виявлені всередині літака, на кріслах, у місці з'єднання корпусу і крил, на обшивці крила. Сліди тротилу і нітрогліцерину знайшлися також у пробах, взятих на місці катастрофи і з новознайдених під час дослідницьких робіт уламків літака.

Згідно з однією з версій, це можуть бути сліди від снаряду часів Другої світової війни, який теоретично міг залишитися в районі аеропорту і здетонувати під час аварії літака.
 
Раніше поляки відмовилися підписати протокол піротехнічної експертизи, яку провели російські фахівці - однією з причин називалося те, що росіяни надали недостатню кількість проб. Польська сторона наполягла на тому, щоб досліджувати уламки самостійно і власним, сучасним обладнанням.
 
Результати експертизи були передані генеральному прокурору Анджею Серемету, який, у свою чергу, особисто повідомив про це прем'єр-міністру Дональду Туску.
 
"Після повернення зі Смоленська тривають напружені консультації з приводу того, що далі робити з цими відомостями", - пише видання.
 
Польський уряд наразі не підтвердив інформацію газети.



Як відомо, у травні 2012 роки представники польської парламентської слідчої комісії заявили, що причиною авіакатастрофи літака Качинського стали два вибухи на борту. Про це нібито свідчила велика кількість уламків літака і їхнє розташування після катастрофи.

Літак польського президента Лєха Качинського Ту-154 розбивсяпід Смоленськом вранці 10 квітня 2010 року. Повідомлялося, що під час посадки в умовах сильного туману він зачепився за верхівки дерев і впав. На борту перебувало 96 осіб - 88 пасажирів і вісім членів екіпажу. Ніхто не вижив.

Останні хвилини Ту-154: переговори екіпажу

У квітні 2011 року брат Лєха Качинського Ярослав заявив, що Смоленська авіакатастрофа нагадує вбивство.

У липні польська урядова комісія представила свій остаточний звітпричин катастрофи. Експерти заявили, що польськими пілотами і російськими диспетчерами було допущено низку істотних помилок.

Згідно з висновком польських експертів, головною причиною катастрофи Ту-154 стали помилки пілотів, які в останній фазі польоту скористалися радіовисотоміром, а не барометричним висотоміром, і намагалися піти на "друге коло" в автоматичному режимі, що було неможливим на Смоленському аеродромі через відсутність там радіомаякової системи інструментального заходу на посадку (ILS).

Польська комісія також дійшла висновку, що диспетчери аеродрому дезінформували пілотів про правильність курсу і наказали припинити зниження літака надто пізно.

"Нельзя его здесь сажать..." Стенограма переговорів диспетчерів

Міждержавний авіаційний комітет Росії в січні цього року поклав всю провину за катастрофу польського урядового літака на пілотів, які нібито під тиском високопосадовців на борту намагалися посадити літак "будь-якою ціною".

Польська комісія не знайшла підтвердження інформації про те, що на пілотів чинили тиск, щоб вони саджали літак в умовах сильного туману.

Повністю перебіг подій щодо розслідування катастрофи 2010 року читайте за темою "Трагедія під Смоленськом"

 Відео по темі http://vimeo.com/52410393#


Головний свідок трагедії помер у Польщі при загадкових обставинах. 

Детальна інструкція якщо напроти "Свободи" стоїть штамп вибула

  • 27.10.12, 21:36
Товариство, режим Януковича настільки переляканий тим, що “Свобода” не просто пройде в парламент, але й сформує велику фракцію, а тому панікує й віддає незаконні накази. Зараз надходить інформація, що члени дільничних виборчих комісій ставлять штампи “Вибула” навпроти ВО “Свобода”. Про подібні випадки стало відомо у Білокуракінському районі Луганської області (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/033978/) та 
на Харківщині (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/033979/). Так само “Свобода”, з волі фальсифікаторів, “вибула” зі списків у Єнакієвому Донецької області, на Рівненщині, у Волинській області, у Кривому Розі, на Дніпропетровщині, на Черкащині та Хмельниччині (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/033972/). Також надходять дані про фальсифікації в столиці та на Київщині (ми зараз їх перевіряємо).
Яким чином цьому протидіяти?
Якщо можливо – прийти сьогодні на дільницю і перевірити, де члени комісії ставлять штамп “Вибула”.
Якщо ж сьогодні це неможливо, то потрібно зробити наступне:
1. Прийти 28 жовтня якомога раніше на дільницю, бажано на 8:00, коли відкриються дільниці.

2. Пересвідчитися, чи не стоїть у бюлетені штамп “Вибула” навпроти ВО “Свобода”.

3. Якщо штамп “Вибула” стоїть навпроти ВО “Свобода”, необхідно:
3.1. Знайти спостерігача від “Свободи” чи “Батьківщини” і скласти акт про пошкодження виборчих бюлетенів;
3.2. Сфотографувати виборчий бюлетень на мобільний телефон або фотоапарат і потім переслати на електронну пошту – [email protected] – із зазначенням області, міста (села) та номера виборчої дільниці (можна вказати також адресу);
3.3. Зателефонувати у виборчий штаб “Свободи” і повідомити про факт пошкодження виборчої документації шляхом проставлення у бюлетені штампу “Вибула” навпроти ВО “Свобода” – тел. +38-080-050-29-31. Потрібно повідомити область, місто (село) та номер виборчої дільниці (можна вказати також її адресу);
3.4. Повідомити прес-службу “Свободи” про факт пошкодження виборчої документації шляхом проставлення у бюлетені штампу “Вибула” навпроти ВО “Свобода” – тел. +38-096-459-42-40 або +38-096-702-28-07. Потрібно повідомити назву області, міста (села) та номер виборчої дільниці (можна вказати також її адресу);
4. Цілком можливо, що члени комісії, які попалися на цьому, «включать дурня» і говоритимуть, що «поплутали» “Свободу” і “Собор”, який знявся з виборів, тим більше, що «номери цих партій у виборчому бюлетені подібні – у “Свободи” №11, а в “Собору” – №1». Тоді потрібно зачитати їм номер Постанови Центральної виборчої комісії “Про скасування реєстрації кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку Політичної партії Українська платформа “СОБОР”, у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі” від 15 жовтня 2012 року – №1468 (http://www.cvk.gov.ua/pls/acts/ShowCard?id=32576&what=0).
Також треба нагадати таким членам комісії, що, згідно зі статтею 158-2 Кримінального кодексу України, незаконне знищення виборчої документації, пошкодження виборчої документації карається обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на строк від двох до чотирьох років, а за попередньою змовою групою осіб або членом виборчої комісії чи іншою службовою особою з використанням влади або службового становища, – від трьох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади.
Зупинимо свавілля режиму Януковича. Разом - сила!

ПОШИРЮЄМО !!!

Поштові марки Української Народної Республіки.

В результаті розпаду Російської імперії в кінці 1917 на початку 1918 року на Україні була створена незалежна держава, Українська Народна Республіка. Усі поштові відділення колишньої імперії на території України потрапили під юрисдикцію новоствореного Міністерства пошти і телеграфу .Першим міністром пошти і телеграфу став Шаповал Микита Юхимович.
Файл:Шаповал Микита Юхимович.jpg
Очевидно, створення власних поштових марок стало одним з перших завдань міністерства.Практично відразу почалася робота по створенню ескізів і кліше.До роботи над марками залучили відомих українських  художників Г.НарбутаА.Середу і Л.Обозненка.18 квітня 1918 року Центральна рада видає закон, за яким вводить марки-гроші взамін розмінних монет які зникли з обігу.В середині червня 1918 року тираж марок був готовий і надійшов у користування.Були випущені марки-гроші з номіналом 10,20,30,40 і 50 шагів.
   

Марки-гроші друкували на картоні а з зі зворотнього боку був надпис :"ходить нарівні з дзвінкою монетою".
Разом з тим тривала підготовка і до випуску поштових марок.Спочатку планувалося використати проекти марок Г.Нарбута із зображенням князя Костянтина Островського, гетьмана Петра Дорошенка,філософа Григорія Сковороди а також роботи інших художників.Проте виявилося що підготовка до виробництва потребує великих коштів.Тому вирішили використати кліше марок-грошей,які вже були.Перша серія з 5 марок державної пошти УНР вийшла 18 липня 1918 року.На відміну від марок-грошей вони були віддруковані на звичайному папері і без зубців.





Уся серія отримала назву "шагівка". Практично обидві серії, і марки-гроші і поштові використовувалися і як марки, і як гроші.Було випущено багато фальсифікату бо ступінь захисту був дуже низький.Вилучені з обігу марки УНР були у 1919 році Радянською владою.
Переглянути у кращій якості і закачати зображення можна тут
Счетчик посещений Counter.CO.KZ - бесплатный счетчик на любой вкус!