лист "КРЫМскькому бандерівцю"

Я сам из Санкт-Петербурга, т.е. как ты называешь «из Рашки».
Вчера случайно наткнулся на твои посты. Я почти никогда не пишу «комменты», но сейчас почему-то не удержался. Зацепило. Грустно, очень грустно, когда бездумная толпа управляет обществом.
Такая же эйфория о Крыме и у нас. «Он всегда был русским. Там русских обижают. Там наш флот. Уйдет флот – там будет НАТО. Теперь мы сможем ездить в Крым – он наш».
Мать вашу, а кто мешал вам ездить туда раньше? Хочешь на машине, хочешь на поезде, хочешь на самолете. Отдыхай. Цены меньше, чем в России. Но нет, им надо, чтобы он был российским, а на х@я – ответа нет.
Всем этим «одобрямсам» за 50 лет. Все эти «одобрямсы» последний раз были в Крыму 30 лет назад и не поедут туда, скорее всего никогда. Я все лето умилялся над тем быдлом, которое стояло с маленькими детьми в 40-часовой пробке на паром. Люди, опомнитесь – зачем вы едите, чтобы потом написать, как хохлы все загадили за 23 года? Боже, какая радость, сейчас вы сделаете из Крыма Лазурное побережье, устроите там игорную зону и все остальные нехорошие излишества. А вы у жителей Крыма спросили — надо им это или нет?
Вы свое Черноморское побережье загадили, оно точно такое же, как и Крым. По вашему разуму, Украина получила Крым, как идеально чистый курорт. Вы драки устраиваете в очереди на паром. И с таким интеллектом Вы учите других.
Это не только мое мнение, но и мнение многих других людей в России, которые оставляют свои комментарии к восторженным постам о нашем-трижды-краснознаменном-российском Крыме.
Я (как и многие другие) лично в Крым не поеду — ни сейчас, ни потом. Извини, но он мне на х@й не нужен, при всем моем уважении к местным жителям. Это территория другой страны (Украины), не чужой (я надеюсь), а другой. Я надеюсь, что все-таки, когда-нибудь (лет через XX) наши страны помирятся.
Вернется ли Крым обратно в Украину, я не знаю. Сейчас точно нет, может быть, лет через ХХ. Хотя, кто знает? От российского населения, точно ничего не зависит — оно в восторге. Все зависит от вас, чем быстрее вы проснетесь, особенно те, кто оказывается 23 года мечтал вернуться в Россию. Надо же, а я и не слышал об этом ни разу!!! Даже по нашему зомбоТВ не видел.
Наше население не проснется, оно спит сладким сном, затягивает пояса и готовится к войне за путина с Америкой и с фашиствующей украинской хунтой. Бл@ть, а спроси их, сколько в Верховную Раду набрали процентов так называемые фашисты – не ответят – им зомбоТВ не сообщил.
Держитесь, Крымчане! Удачи вам пережить очередной курортный сезон. Удачи!
P.S. Боже, скажи, если Украина наши враги, то кто же тогда наши друзья?

Валентин. Санкт-Петербург

скрін одного запиту )

підказки, які пропонує пошукова система Гугл при введені тексту " в росії "

варіанти ще ті podmig

а в російському варіанті ще краще :

особливо тішить останній варіант ) dance

Новини Кримнаш №87 +

1. Хочу сказать, что недовольство «родной гаванью» уже высказывают даже самые упоротые ватники, работающие на флоте РФ. Но иллюзии еще пока есть.
2. Включишь Крым-ТВ, такое чувство, что 1975-й год, мы строим БАМ)))
3. Я проклинаю того человека, которому в голову пришла мысль сделать в Крыму московское время. Гори в аду.
4. Памятник «Народному ополчению всех времен» (читай, грязным алкашам и кизякам) будет установлен в сквере возле Совмина. Деньги соберут у крымчан на сдачу с моста?
5. Моя мама русская. Раньше считала запад злом. Сейчас смотрели с ней Косачева (представитель от РФ). Одно она сказала: «сегодня мне стыдно, что я русская!»
6. В Крыму начинается период отжатия среднего бизнеса. Похоже, что крупный уже весь отжат.
7. В Крыму появились таблички – “суки, не бросайте мусор”. До оккупации писали на трёх языках – “спасибо за чистые обочины”. Духовные скрепы пускают корни. (https://twitter.com/CrimeaUA1/status/564132067710345217/photo/1 иhttps://twitter.com/FuckingYalta/status/562241143174623232)
8. В марте две крымчанки сходили на референдум. Первая в мае лишилась работы в банке, вторую уволили с «Новая почта» осенью. Безработные до сих пор.
9. Есть знакомые, которые, как неприкаянные, болтаются из Донбасса в Крым и назад. Везде чужие. Родины у них нет, да и не было.
10. Алупка в РФ стала селом. Мэра не выбирают. Довольны вы, алупкинцы, такой участью? Кстати, выборов теперь нет, а так кричали, что хотим сами выбирать!!
11. Сегодня покупал 2 пирожных бисквита, протянул сотню рейхРублей, рассчитывал на сдачу, а попросили ещё 55 сверху. ШОК!! (итого 155 руб или 57 грн).
12. Крымские бизнесмены с ужасом узнали, что налоги в РФ в 4 раза выше.
13. Севастополь. Аренда однокомнатной квартиры — 12-20 тыс. руб/месяц, двухкомнатной — 20-30 тыс. руб/месяц, трехкомнатной — от 25 тыс. руб/месяц.
14. Россия не будет жить в условиях «полуоккупации», — сказало хйло. И именно поэтому мы, жители Крыма и Донбасса, должны жить в условиях оккупации.
15. Пособие по безработице в Крыму 850 руб. (300 грн. или 13$ бугага). Центры занятости ПРОФИНАНСИРУЮТ ВАШ ПЕРЕЕЗД В ДРУГИЕ МЕСТНОСТИ РФ (это не шутка, это реальная информация ЦЗ в Феодосии).
16. Патологический лгун, перевиратель фактов и истории, подтасовщик событий. ПРОСТО КРОВАВАЯ МРАЗЬ (реакция крымчан, у которых есть понятие чести, совести и РОДИНЫ, на выступление “лошади” в Мюнхене).
17. В Крыму детей с особенностями развития, которые учились в обычных школах, переводят в специальные заведения. ГЕТТО по руцки.
18. Все ржут с долб@ёба, который говорит, что бабушкам в Крыму было тяжело читать инструкции к лекарствам на украинском. Теперь и читать нечего.
19. «Зубков предложил установить в Крыму памятник Путину». Видимо, памятника Сталину в Крыму оказалось мало. Ничего… И его снесём.
20. “Советский Союз будет всегда великой державой на ниве мировой политики” – заявил Вячеслав Никонов для крымского ТВ (председатель комитета по образованию в Госдуре РФ). Этим трешем кормят крымскую вату, ватка в экстазе.(https://www.youtube.com/watch?v=rDE2Eftj4dc)
21. Оккупанты снесли дорожные знаки, на которых названия населённых пунктах были на двух языках (укр. и рус.) и поставили только с русским. Три гос. языка в Крыму? Не, не слышали.
22. Если войну в Украине начала Америка, то почему Крым оккупировала россия, a Меркель с Олландом едут за миром к хйлу, а не к Обаме?
23. В марте в Джанкое был свидетелем разговора 2х станционных работниц о высоких з/п и стабильной работе на россии. Сегодня они без работы и з/п.
P.S. В Крыму продолжается террор и аресты. После обыска арестован очередной крымский татарин за участие в митинге за Украину 26 февраля 2014
КРЫМский бандеровец @CrimeaUA1



російські бренди в Україні - випуск №1 (одяг і зв'язок)


Нерідко українців можуть збити з пантелику "американські" назви російських брендів. Попри ситуацію, що склалася нині в Україні, коли російські війська продовжують атакувати Схід України, російські товари та заклади і далі добре почуваються на вітчизняному ринку. Українців потроху привчили звертати увагу на штрих-коди товарів у продовольчих супермаркетах, деякі магазини і самі охоче маркують продукти від окупанта особливими позначками. Однак з російськими закладами складніше. Часто українці не знають, кому належить те чи інше кафе або мережа одягу, а американські назви брендів можуть взагалі збити з пантелику. Ось підбірка російських закладів, що й досі функціонують на території України.

Одяг та зв'язок від окупанта .

Carlo Pazolini Комусь може здатися, що ця мережа магазинів взуття та сумок – італійська. За звучною назвою криється російська компанія, заснована підприємцем Іллею Резником у 1990 році. Сьогодні магазини Carlo Pazolini працюють в Росії, Україні, Азербайджані, Молдові, Казахстані, ну і в Чехії та в Італії. Carlo Pazolini діють по всій Україні, у Києві таких магазинів – 10.

TJ Collection Ще одна компанія, що вирішила замаскуватися під європейську. TJ Collection повністю російська мережа. Росіяни зареєстрували її у Великій Британії, утім, англійською вона від того не стала. Компанія випускає взуття під марками TJ Collection, Carnaby і Chester. Вона продає одяг, сумки та взуття. Магазин цієї мережі є, наприклад, у Києві. 

IN CITY Російський бренд одягу для мас-маркету. Бренд був заснований у Росії 2005 році. Магазини є в різних містах України, зокрема, в Києві (4 магазини), Харкові, Одесі, Дніпропетровську.

Love Republic Російська мережа жіночого одягу, створена для молодих дівчат, досить зухвала і яскрава. В Україні Love Republic 14 магазинів. Вони працюють у крупних містах України: Київ, Харків, Дніпропетровськ, Донецьк, Запоріжжя та Кривий Ріг.

 Gloria Jeans Російська компанія, що виробляє доступний джинсовий одяг під марками Gloria Jeans і Gee Jay, була заснована в 1988 році. В Україні марки з'явилися в 2003, спочатку в Одесі. Наразі одяг для Gloria Jeans шиють навіть у нас - є одна фабрика в Донецькій і вісім підприємств в Луганській областях.

 O'stin Магазини O'stin популярні серед офісних працівників. Російська марка одягу належить до російської мережі Спортмастер. Запустили O'stin в 2003 році. Магазинів в Україні багато, так, лише в Києві їх 16.

Спортмастер Російська компанія, що займається оптовою та роздрібною торгівлею спорттоварами. Має магазини в Росії, Україні, Білорусі та Казахстані. В Україні мережа функціонує в 14 містах, серед яких не лише міста мільйонники, а й Полтава, Суми, Рівне, Вінниця. У Києві «Спортмастер» представлений 8 магазинами.

Sela Російська, а не ізраїльська, компанія, що випускає одяг для мас-маркету. Одна з найпомітніших подій Sela за останній час - запуск лінії косметичних засобів, в тому числі для дітей, а також взуттєвої лінії. Магазини діють у різних містах України, зокрема, у Києві їх 9.

Oodji Цей російський магазин по Україні має кілька різних назв, OGGI – це він же. Доступний яскравий молодіжний одяг сумнівної якості, зате за копійки. Крім Росії, України, Білорусі, Молдови і Казахстану, магазини є в Польщі, Чехії, Словаччині. У столиці цих магазинів 21. Oodji дуже поширений, є у багатьох містах України.

Egle Російський бренд, що продає взуття. На російському ринку з’явився у 2003 році. В Україні їхніх магазинів близько 10. Є в Києві, Дніпропетровську, Харкові та Одесі. Спочатку компанія намагалась приховувати своє російське походження, прибріхуючи, що є французькою.

Savage Цей російський бренд, що спеціалізується на виробництві чоловічого і жіночого одягу, а також аксесуарів. Заснований в 2000 році і поширюється за франчайзинговою програмою. Відноситься до категорії мас-маркет. Візитною карткою марки є пуховики.

Kira Plastinina У розвиток цієї марки в Росії, маркетингову кампанію і створення представництва в Китаї, де на сторонніх фабриках здійснюється виробництво одягу,  було вкладено $ 35 млн. Магазини цієї торгової марки є не тільки в Росії, але і в Казахстані, Білорусі, Україні, США, на Філіппінах, в Китаї, в Італії та Великобританії.

Мобільний оператор MTC «Мобільні ТелеСистеми» (МТС) - російська телекомунікаційна компанія, що надає послуги в Росії і країнах СНД під торговою маркою «МТС». Компанія надає послуги стільникового зв'язку (у стандартах GSM, UMTS (3G) і LTE), послуги дротового телефонного зв'язку, широкосмугового доступу в інтернет та б. ін. Загалом компанія обслуговує більше 107 млн абонентів. 

Мобільний оператор Київстар "Kyivstar" - крім норвезького концерну Telenor , що володіє 56,51 % акцій , в число власників входить також Товариство з обмеженою відповідальністю «Сторм» (належить російській компанії Altimo (у дівоцтві - Альфа Телеком ) , що володіє 43 , 49% акцій.Компанія надає послуги мобільного зв’язку в стандартах GSM-900 та GSM-1800, роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах, послуги широкосмугового доступу в Інтернет на базі технології FTTB. Частка ринку - 42,3 %.

Beeline ( у дівоцтві - Українські радіосистеми , торгова марка « Мобі »). Російська компанія Вимпелком володіє 100% акцій оператора. Частка ринку - 4,3%.

Доречі, шляхом складних математичних обчислень виходить, що український мобільний зв'язок :

майже на 56 % ( 55,97527 % ) - російський ;

майже на 24% ( 23,90373 %) - норвезький ;

на 10,5 % ( 10,4606 ) - турецький ;

на 8,8 % ( 8,8394 % ) - український.


великі компанії зупиняють в-во в росії!


Найбільша американська автокорпорація General Motors (GM) прийняла рішення на два місяці зупинити виробництво автомобілів в Росії. Офіційний представник GM в Європі повідомив, що причиною нестійкий курс рубля і пов'язане з цим зростання цін на кінцеву продукцію. Тому завод, що випускає автомобілі Chevrolet Cruze, Opel Astra і Chevrolet Trailblazer  у Санкт-Петербурзі буде закритий з середини березня до середини травня 2015 року, повідомляє агентство Reuters.

Компанія Volvo вирішила призупинити роботу заводу з виробництва вантажівок в російській Калузі і скоротити 300 чоловік, що становить 30% співробітників підприємства. Керівництво компанії пояснює цей крок "несприятливою ринковою ситуацією" і падінням попиту на комерційну техніку.

Компанія "Балтика", що належить датському концерну Carlsberg, оголосила про закриття двох із десяти своїх російських заводів - в Челябінську і Красноярську. В результаті загальні виробничі потужності компанії скоротяться на 15%. Carlsberg став останнім з великих пивоварів, що почали скорочувати виробництво в Росії в умовах посилення держрегулювання галузі та скорочення обсягів пивного ринку.  "Балтика-Пікрія" (Красноярськ) і "Балтика-Челябінськ" будуть остаточно зупинені 30 квітня, йдеться в повідомленні "Балтики". Закриття двох підприємств компанія пояснила "результатом ретельного технічного, логістичного та фінансового аналізу структури виробництва і логістики". З 766 чоловік, що працювали на "Балтиці-Пікрія" і "Балтиці-Челябінськ", буде скорочено 560 співробітників.

Концерн Renault-Nissan буде змушений збільшити ступінь локалізації виробництва в Росії в 2015 році, а також зупинити підготовку моделей, випуск яких зажадає великих витрат. Про це заявив у Давосі глава концерну Карлос Гон, повідомляє ТАСС.

Компанія Форд Соллерс розглядає можливість тимчасової зупинки заводів в Росії через економічну кризу в країні і падіння попиту. Всеволожське підприємство може встати з кінця березня на 2 місяці, а виробництво в Набережних Челнах - на 3 тижні. Через падіння попиту завод у Ленінградській області ще з весни 2014 перейшов на однозмінку, кілька разів вставав і відновив роботу тільки в кінці січня 2015. Персонал підприємства чекає масове скорочення до 700 осіб від колишніх 2 тисяч.

Я думаю, що це тільки квіточки - ягідки попереду dada

про ковбасу і не тільки ))



І анекдотик: ))
Вмів один чоловік з заплющеними очима тільки одним дотиком губ до ковбаси, визначати її сорт. Вирішили перевірити. Зав'язали йому очі і підносять по черзі різні сорти та види. Той безпомилково: перша це Салямі фінська, друга докторська особлива, третя ... це сервелат фірмовий. Ну усі в шоці від таких здібностей, вирішили його розіграти, покликали продавщицю Галю і тицьнули йому на пробу Галіну цицьку. Той трохи посмакувавши з упевненістю сказав: Краківська ... Усі почали істерично реготати, а чоловік продовжив: Краківська 9 квартира 45

Новини Кримнаша №86

1. Крымчане умирают в очередях за талонами в отдел ФМС. Реалии оккупации.
2. Крымскотатарский правозащитник Синавер Кадыров получил судебный отказ на апелляцию по своей депортации из Крыма.
3. В Крыму с автоматами идет «национализация» частных предприятий. Сегодняшние жертвы: сеть магазинов «Везунчик» и кондитеры «Крымский султан».
4. Керчь (основана греками) — 2600 лет, Севастополь (греки) — 2400, Феодосия (греки) — 2500, Бахчисарай (кр. татары) — свыше 500. При чем тут русские?
5. В Крыму закрыли музей украинской вышивки имени Веры Роик. Агония оккупантов.
6. В маршрутке попал на выпуск лживых новостей по КрымРадио. Говорили, что люди не хотят эвакуироваться на украинские территории из зоны АТО. Люди возле меня поржали. НАШИ)
7. Ещё печаль-новость: разные бизнесы Крыма планируют отдать «защитникам Недороссии» в качестве «награды», и чтобы местных профилактически кошмарили.
8. Крымчан стали банить в World of Warcraft, Starcraft и Diablo. Твой орк не достигнет высокого уровня!
9. Amazon прекращает работу в Крыму.
10. Вангую местным ватным бизнючкам, что их добро будут отжимать защитники «рускава мира» из Чечни и Дагестана. Вата в шоке от этой перспективы.
11. Как только у меня кончились шутки, Крым принес мне их сам. В Симферополе замминистра ЖКХ РФ застрял в лифте во время проверки.
12. Теперь помощь не такая уж и скорая. В Севастополе сотрудники скорой помощи попали под сокращение.
13. “Мэр Вологды предложил жителям региона есть крапиву”. Крымчане, весной крапива пойдет, вот тогда и заживем!
14. Рост цен в Крыму «власть» объясняет ростом уровня жизни. В понедельник. покупала кабачки по 300рэ, а в пятницу уже по 400рэ. ПТН ПНХ из Крыма!
15. Совок в совке! В Севастополе оккупанты возобновляют советский фестиваль патриотических песен.
16. Посмотрел новости Крым-ТВ. Постановочные сюжеты, грамотные чиновники в противовес нерадивым коммерсантам, благодарные граждане. Ад!
17. Крымским студентам продлили сроки подачи документов для перевода на материковую Украину до 1 марта 2015 года. Поторопитесь, российские дипломы, выданные в Крыму, не признает никто в мире, потерянные годы.
18. Что наша жизнь? ООООчередь! В Севастополе опять очереди: теперь за ТАЛОНАМИ на прием в соцслужбу. Очередь на очередь.
19. Депозиты в украинских банках крымчанам компенсируют по курсу 36 руб. за 1 $ (курс 18 марта 2014). Но это неважно — вы ведь, на родине, да?
P.S. Если у вас есть бизнес, приносящий доход, ждите в гости «самооборону». Гейоргиевские ленты и триколоры не помогут.
КРЫМский бандеровец @CrimeaUA1

окремим анонімам

 тільки слабкі волею та духом люди ховаються за маскою аноніма

 

“– 3 дозволу Вашої Величності, – сказав Валет, – 
я цього листа не писав, і вони цього не доведуть. 
Там немає підпису. – Тим гірше, – сказав Король. – 
Значить, ти щось погане задумав, а то підписався б, 
як усі чесні люди.’’  (Л.Керрол)

Соціальні медіа уможливлюють персональність та анонімність одночасно. В українських реаліях ця анонімність спонукає до безвідповідальності та вульгарності у записах чи коментарях. Таку думку висловив ректор УКУ о. д-р Борис Ґудзяк у інтерв'ю «Телекритиці».На думку ректора, у такому випадку варто зберігати принципи, які мають деякі сайти і форуми, — не допускати анонімності. «Коли людина є слабка, то вона ховається. Це часто пов'язано з якоюсь спокусою..."

Ким би не був ти, виконуй добре роботу свою: не надягайте масок, які приховують вашу особистість» (З Кворуму Дванадцятьох Апостолів)

 "Якщо користувач Інтернету — анонім, він здатний і на "мережеве хуліганство" — хакерство, і на поширення порнографії, тролінг, флейм, спам. Його поведінка характеризується браком відповідальності за свої вчинки. Ховаючись під маскою "віртуала", людина дозволяє собі дії, на які за межами Мережі у неї, швидше за все, не вистачило б сміливості. Поступовий розвиток відповідальності за самовираження в Інтернеті досі ще тісно межує з її відсутністю. Такий стан речей не буде постійним. Однак скільки часу знадобиться на формування і поширення розвиненого мережевого етикету в поведінці більшості користувачів — питання відкрите" - кандидат психологічних наук Максим Назар.

Анонімність (з Вікіпедії)

... Подібна свобода спілкування формує у свідомості користувачів особливий тип мислення, коли можна не відповідати ані за власні слова, ані за власну творчість, ані за поведінку. Спричиняючи зникнення остраху за особистий осуд з боку громади, анонімність дозволяє підіймати часто заборонені чи недопустимі у реальному суспільстві, і навіть на форумах теми, як то планування вбивства чи гомосексуалізм, наприклад...

Анонімність, в свою чергу, створює й негативні явища... створення передумов для тотального флуду, безцільових (спам) та позатемних (офтоп) дописів ...


ВІДПОВІДЬ АНОНІМУ (Петро Перибийніс)

Відкрийся,  таємничий  аноніме,
відкинь  забрало  куцого  листа!
Хай  кривляться  крикливо,  а  не  німо
чорнилом  запечатані  вуста.

Топчу  ногами  тінь  твою  убогу,
але  в  юрбі  тебе  не  впізнаю.
Ти  цілишся  примружено  з-за  рогу
у  посмішку  беззахисну  мою.

Ти  вимушено  тиснеш  мені  руку,
і  лиш  манжетик  білий  прикрива
твою  змокрілу  руку,  мов  гадюку,
що  виповзає  з  лігва  рукава.

Лукавий  небораче  аноніме,
тебе  ховає  темрява  густа,
і  корчиться  в  сухотній  анемії
огризок  безіменного  листа.

Мене  зміїним  словом  не  обкрутиш  -
безповоротно  час  твій  промина.
Тож  наливай  чорнильної  отрути
і  на  здоров'я  пий  собі  до  дна!