хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

дружба між Україною і Польщею. зомбоящик бреше(с)

свого часу спілкувалась в реалі з кількома поляками, які твердили що велика частина Зх.України -- частина Польщі, а українське населення, що проживає на цій територіїї "гості", яких обов"язково "приберуть" хоч би й в примусовому порядку. "дайте лиш час"!
та, в сім"ї не без уродів. а коли таких сімей багато, де в кожній є урод?
 
випадково потрапила на польський форум http://forum.nacjonalista.pl/viewtopic.php?t=4214&postdays=0&postorder=asc&start=0
дописи форумлян отжигають))!
чого вартий цей допис
I znw Ukraina buntuje si przeciwko swojej Matce...smutne.

чи цей Nie ma, nie byo i nigdy nie bdzie czego takiego jak 'nard ukraiski', oni s niczym innym jak Rosjanami na ziemiach Polskich i Ruskich. ..... Nie ma i nie byo czego takiego jak 'nard ukraiski', jest to twr Stalina. A Kresy Wschodnie zostay Polsce zrabowane i do Polski nale.

є й іньші не менш цікаві.

тому хай не верещать про те, як УПА несправедливо різала поляків.

ПС. війна завжди залишає відбиток. якщо зруйновану війною будівлю ще можна відреставрувати, то людську пам"ять не стерти.
ПС2. дружби не може бути
3

Коментарі

114.05.09, 18:50

пся крев

    Гість: sonichka

    214.05.09, 19:01

    не коси всіх під одну гребінку бо всюди є люди і людиська

      314.05.09, 19:08

      ты сама от таких "комментаторов" не далеко ушла, Зося)

        анонім

        414.05.09, 19:34

        дружбы не будет, а будет рабская зависимость, если Украина ослабнет настолько, что Польша решится "откусить" себе западные области

          514.05.09, 23:05

          Дякую за замітку.
          Ляхи сюди тричі лізли, найбільші сутички, це Хмельниччина, Коліївщина і УПА, і нас звинувачують у різанині на Волині? А чому вони лізуть на етнічну українську територію!

            Гість: Оревуар

            614.05.09, 23:49

            ну, що є то є, але це не порівняти із "дружєствєнним русскім" народом і до якої ненависті дозомбували його

              715.05.09, 15:11

              не витримав і додав коментар хоча не хотів.
              ось тут написано коментарі фахівця із цього питання - http://radio.com.pl/zagranica/news/artykul55156.html
              Лишень зауважу що згаданий розстріляний львівський математик мені зовсім не знайомий. У той час у Львові були значно більші світила міжнародного рівня по математиці, які при цьому залишилися живими. Отож, тут усе залежало від того, хто склав ці списки і наскільки він добре знав львіську інтелігенцію.
              Власне згаданий вами сайт належить польський націоналістам, тому від них таке звісно слід було очікувати. Проте я не чув про велику популярність ідей польського націоналізму серед пересічних поляків. Тільки коли помре усе покоління поляків, депортованих із Галичини, тоді поляки почнуть інакше оглядатися на свою минувшину і на своїх сусідів

                815.05.09, 15:21

                От як галичанин зараз досить толерантно відношуся до поляків. Мабуть тому що їх мало залишилося на Галичині. І взагалі більшість галичан аж ніяк не палають бажання різати поляків. А ці написи - це звичайне хулігантсво кількох диваків. Наприклад у мене у місті у одній місцині дуже часто хтось полюбляє нищити алтанку з Богородицею. Вже чотири рази відновлювали. Це просто глухй закуток - озеро, парк. Але таке нищення аж ніяк не свідчить про те що Івано-Франківськ - атеїстичне місто. Те саме маємо із цим написом.
                От мені спало на думку, хоч це парадоксально виглядає, але галичани не настільки запекло винищували поляків як у інших частинах України. Адже ні Хмельниччина, ні Коліївщина, ні Волинська різанина не відбувалися на Галичині. І водночас галичан вважають найнаціоналістичнішими

                  915.05.09, 15:30

                  Мабуть це пояснюється тим, що у Галичині мішані шлюби між українцями та поляками не були рідкістю. При цьому їхні діти могли ставати як греко-католиками так і римо-католиками.
                  У багатьох галичан знайдуться якісь польські корені.
                  Підозрюю, що й навіть у мене вони є, бо один прапрадід мав польське прізвище.

                    1017.05.09, 12:03Відповідь на 7 від Розрите слово

                    дякую, Андрію
                    мені цікаво було знати твою думку