Блог Провінційного Растамана. Про дівчат і мачо.

Хочу написати про такий собі стереотип, гендерну не справедливість. От реально, в одній і тій самій ситуації хлопця називають мачо а дівчину шалавою. Дебілізм - чесне слово! Народ, ми в 21 столітті живемо, час позбутися подібних стереотипів!
Особисто я не бачу нічого поганого в тому що, вільна дівчина (жінка) часто міняє сексуальних партнерів! Зрештою від життя треба брати максимум, а секс це не від'ємна частина того самого життя! Я офігівааю з пацанів які гонять на дівчину за те, що вона багато з ким переспала! Йопта! А ТИ що кращий? Так само як і пацани хочуть переспати з максимальною кількістю дівчат, так само і дівчата хочуть попробувати з різними хлопцями! І нема чого їх називати шалавами!
А тепер чисто егоїстичні думки з цього приводу)))
Пацани! Звертаюся до вас! От більшість з нас хочуть щоб їхня дівчина була "максимально цнотлива", тобто щоб в на її рахунку була як найменша кількість хлопців. Але з це тупо! Ви просто не отримаєте того кайфу, який можна отримати з дівчиною яка вже шарить в тому ділі! Ну звичайно, якщо вам подобається секс з колодою, то як кажуть "жовто-блакитний Вам в руки!" Досвідченна дівчина це просто знахідка! Але ж їй треба десь набратися того досвіду! А де здобувається досвід як не в "польових" умовах?
Народ, не називайте дівчат шалавами тільки через те що вони люблять секс! Секс приносить задоволення, так само як маріхуана чи алкоголь, і робить життя кайфовішим! Але на відміну від алкоголю і трави, він не шкодить здоров'ю! Але щоб все було гуд, секс обов'язково має бути захищеним і безпечним! Тому користуйтесь всіма можливими методами захисту!
КОХАЙМОСЯ! БО МИ ТОГО ВАРТІ!

Блог Провінційного Растамана. Романтичний загон про осінь!

Привіт народ! Перша замітка в "Блозі Провінційного Растамана".
Пісня волиняк, та що прикріпленна до цього посту, надихнула мене власне на цей пост. Було б логічно написати його осінню, але зараз теж можна!
Я люблю осінь! Осінь для мене це найкраща пора! Знаєте, люблю коли зранку вже прохолодно а вдень сонце ще прогріває повітря до комфортної температури, літає "бабине літо" і починає жовтіти листя на деревах. Але найбільший кайф починається десь в кінці вересня, коли дерева навколо стають різнокольоровими.Розмаїття кольорів вражає! Це залежить від виду дерев! Звичайно, найбільш гарні це дуби, берези і клени. Якщо їхати осінню трасою Луцк-Рівне, перед вами відкриється реально круті пейзажі! Звичайно, наш край не зрівняється з карпатами, але я там не був і нічого сказати не можу. Хоча на фото все просто бомба!
Осінню особливо гарні заходи сонця! ну щось типу такого як на аві пабліка. В восени гарно скрізь і не важливо чи це місто чи село! Я правда більш відаю перевагу урбаністичній осені, але в селі вона не менш гарна! Осінь в місті - це романтика! Що може бути краще ніж ходити з коханою людиною в парку по пахучому опалому листі? Або дощовим днем сидіти в кав'ярні за чашкою гарячого напою і спостерігати що робиться за вікном? Це напевно найкращі речі в світі! Осінню взагалі можна робити багато романтичних штук! Я реально не розумію людей, які не люблять осінь!
Осінній дощ! Осінній дощ це взагалі окрема тема! Я дуже люблю дощ, але про нього я як небуть потім напишу.
Ця замітка була написана сьогодні о 00:43

Шось отаке от...

Треба замутити якісь умно-філосовський пост. 
Таки буду писати про соплі, ну звичайно це як для кого, думаю чувішкам стане цікаво! Отже далі Ви будете читати про "заморожених чуфіх" Чому заморожених? Бо Ви, любі мої, МОРОЗИТЕСЯ!!!
Я знаю пару чувіх, до яких хлопці так і липнуть! Шо вони бідні тільки тільки не роблять, а в результаті отримують ОТАКЕГЕННОГО БОЛТА! І дрочать потім під порнушку на самоті... Дівчата! Ну хіба так можна? Бачите до чого Ви доводите пациків? До рукоблудства! (навіть Хром слово "Рукоблудство" червоним не підкреслює) От реально, дівчата, шо вам треба? Ви що, справді чекаєте принца на білїому Поршеі? Невже справді так все запущенно? Я наприклад не мрію про Памелу Андерсон (ну хіба що трішки про Кетті Перрі:)), мені реально вистачить щоб мене чуфіха любила! Ну звичайно зовнішність має значення, але не велике! А Вам то шо треба? Вже 2 раз питаю))) Ах да, така хєрня є; Ви любите тих хто Вас не любить, а Вас люблять ті, хто вам глибоко до... жіночого статевого органну... Ну шо ж, і таке буває. В принципі я ніколи не був в такій ситуації, тому щось сказати з цього приводу не можу. Знаєте, якось жалко дивитися на пацана, який сохне за чуфіхою, а вона його тупо динамить! Я, бля, сам такий, але вже вроді порозумнішав... Не хоч зустрічатися з таким ахуєнчиком як я, то іди собі лісом! Замітив таку фігню, шо більшість дівчат які мене відшиили, вже доволі солідний час саменькі, без хлопця. Правда шкода мені їх, самому хєрово бути, але вони могли бути зі мною, провтикали свій шанс!)))
Пацани, я знаю шо любов то ше та сука, сам часто в такий маргарин попадав, але думайте головою! Якшо Ваша пасія (дурне якесь слово...) морозиться і не відповідає вам взаємністю, то просто пошліть її нахєр, бажано на свій! Якшо і в цьому випадку вона заморозиться і не піде, до плюньте на неї і шукайте іншу!

Фрази Сергія Ткачука

Ось знайшов фрази одного волинського радіо ведучого. Сергій Ткачук - це так його звати, працює на радіо "Луцьк" «Не економ слова!-вони нічого не варті.» «Віагра може підняти все… Крім курсу гривні.» «Язик до Києва доведе. А мій може і до оргазму. Питається – де ж тоді Київ?» «Язик до Києва доведе. Всім щасливої дороги!» «Слухач завжди…німий!» «Тверезий ді-джей – сумний ді-джей.» «Памятай про Гонгадзе, здай зразки ДНК завчасно.» «Не мовчи, Ти - не Паша Савельєва на допиті.» «Перед тим, як вийти в ефір, подумай. А якщо тебе хтось слухає?» «Ми бійці «невидимого» фронта і побратими «человека-невидимки». «Звукорежисер завжди правий!» «Не знаєш про що говорити – говори про погоду.» «Слово – не горобець, а коливання голосових зв*язок і повітря!» «Гонорар – дрібничка, але приємна.» «Краще мікрофонна кнопка в руках, ніж мозолі від лопати.» «Язик без кісток – коштує дорожче, ніж з кістками.» «Промочиш ноги – відмовить горло, промочиш горло відмовлять ноги.» «Чим швидше говориш, тим важче тебе піймати на слові.» «З початку було слово… А на радіо «Луцьк» спочатку позивні, а потім слово…» «Те, чим Ти займаєшся у студії, у медицині називається сублімацією.» «Хто за пультом – той і звукорежисер.» «Жінка любить вухами. Зроби приємне слухачкам, язик не відвалиться!» «Бережи горло. Твої вороги – морозиво, холодне пиво, поцілунки на морозі.» «Компютер може «зависнути», а Ти ні! Особливо коли в Тебе завтра перша зміна.» «У зірки п*ять кінців. Судячи з кількості кінців – Ти не зірка.» «Бракує слів? – Купи словник!» «Попов і Марконі винайшли радіо. Завдяки їм Ти і маєш роботу.» «Робота не Кока-кола, вистачить всім.» «П*яний диктор – зайва робота для приберальниці.» «Проїхатись по вухам – це пріорітет радіо-ді-джеїв і автомобілістів.» «Навіть, якщо в Тебе «золотий» голос, його не візьмуть у ломбарді.» «На ефірі довго може бути тільки таксикоман зі стажем» «Поганої музики небуває. Є погані звукорежисери.» «Реклама – кістка в горлі ведучого.» «Пробило на «ха-ха», попустись, згадай про зарплату.» «Внутрішній голос – дублер ненадійний!» «Гнилий «базар» плюс мутна музика в ефірі – причина ДТП! Не бери гріх на душу…» «Пересохло в горлі? Слухайся своєї спраги! Випий пива!» «Кожен має право на дві помилки, тільки мінер на одну…» «БОГ бачить все. Начальство, на щастя тільки чує.» «Не має настрою?Тоді уяви 2мільйони вух наших слухачів. Оце видовище.» «Статистика свідчить – людина бреше кожні 7 хвилин. Не псу статистику, бреши як всі нормальнв люди.» «Мовчання – золото!» (Чарлі Чаплін)
Приказка «Бросай курить-ставай на лыжи» літом не актуальна! 

Творча криза.. І зміна назви

От бляха, творча криза чи шо... Вже декілька днів хочу щось запостити умно-філософсько-брутальне, а не фіга не пишеться.
Зате я нарешті придумав назву для своїх 
умно-філософських-брутальних, або просто сопливих, заміток, яка точно відповідає (якщо можна так сказати) моєму "Я". Хватить використовувати чужу назву! 
Отже відтепер "Термінал" буде виходити під новою назвою - "Блог Провінційного Растамана". З цієї нагоди, я навіть вирішив "розширитися", я створив свій паблік в ВК. Тому запрошую всіх ВКантактьорів підписуватися на 
"Блог Провінційного Растамана". Сподіваюся колись муза до мене вернеться........

Мінус 9. Іду в геї...

Вчора підрахував скільки мене відшило дівчатlook на рахував дев'ятьomg  отже -9. При чому позитивних відповідей не було, отже 0. Виходить я в жоскому мінусіhypnosis
З такими темпами важко буде вийти в плюс...
Залишається 2 варіанти: або бити рекорди Толіка Васерманна, або починати грати за голубу команду. Мда...tears

Майже нічна маячня. (бред по російські)

І так: клава, монік, Субару Імпреза на полці і Боб Марлі з левом на дверях. Це - моя кімната... Ай блін, забув, ще пласмасова маріхуанна - вазон подібний на справжній, завжди зелений і поливати не требаparikstopbravo
От фак, хочеться якісь філосовський пост запостити і нефіга не пишеться, а соплі жувати (в мене це майже завжди) не хочеться. Соплі! Точно! Уявіть: цілу зиму тримався, а 28 грудня простудився в хаті, в свої же кімнаті з Бобом Марлі, Імпрезою і фальшивою маріхуаною! Ну не фак же?!stena Я завжди знав що я везучийlol

Далі по тексту наведу вам цікавву думку, ну звичайно як для кого. Маріхуану потрібно легалізувати! (я знаю одного чувака, якій в коментах напише що ще треба легалізувати проституцію, але Екзоскілет, зараз не про це!) І так по суті: давно доведено що маріхуана не така шкідлива як про неї говорять, звикання вона майже не викликає, та й в медецині вона використовується! Так чого пити можна а курити заборонено? Я за радикальний спосіб, або легалізувати маріхуану, або заборонити спиртні напої! Ну я ще колись напишу замітку на цю тему!

Шо ж це я... Ну хай буде цей текст, може хто підтримаєsmutilisila

От ніяк не можу вирішити чи реєструватися на твітері, адже головна ціль твітера, щоб люди читали чим ти живеш і коментували! Цікаво хто буде коментувати те що я о 21:00 дивлюся "Унівєр. Нова общага", чи про мою пласмасову маріхуану, Боба Марлі чи Імпрезу? Цікаво чи я когось буду читати... Скажу чесно, деяких знайомих людей я б почитав! Звичайно якщо вони будуть писати правду, а не банальні статуси з контакту!

Мда... шото не пишеться. Ну ладно, хто це прочитає, тому дякую! Хто зрозуміє, тому респект!

Народ, скиньтеся, а?

  • 29.02.12, 20:50
Слухайте народ! Допоможіть здійснити мрію всього життя! Скиньтеся мені на автівкуcar Мені багато не потрібно, 2-3 тисячі доларів, на якусь малолітражку. 
Я підрахував що якщо тисяча людей  скинеця по 24 грн, якраз вийде потрібна сума. відповідно якщо скинеться 2 тисячі людей, то сума внеску може бути всього 12 грн, ну і т.д.
На роботу не посилайте! Мені держава заборонила, але транспортом забезпечити не хочеtears

То як, давати банківські реквізити?lookquestion

Або подаруйте якусь машинкуpodmig

Питання до жителів СССР!

Недавно подивився фільм "Стара добра Оргія", і виникло питання: а в СССР влаштовували оргії? Взагалі, груповий секс був?

Сьогодні день народження Боба Марлі

  • 06.02.12, 16:40



Як каже Вікіпедія: Боб Марлі (Bob Marley), справжнє ім'я Роберт Неста Марлі (Robert Nesta Marley; народився 6 лютого 1945, Сант-Енн, Ямайка — 11 травня 1981.) — культова фігура, видатний виконавець реґґі, перший артист Ямайки, що зумів домогтися міжнародного визнання. В своїх піснях він розповідав про труднощі і щоденну боротьбу народу Ямайки, створюючи портрети людей пригноблених і обділених, але щирих, світлих, натхненних, що було невичерпним джерелом їхньої сили. Його хист і темперамент залишили яскравий слід у творчості багатьох поколінь етнічних музикантів. Завдяки йому сонячна музика Ямайки стала невід'ємною частиною світової музичної культури.

Особисто для мене Боб Марлі це - втілення чогось надзвичайно доброго і без турботного. Хоча це звичайно не факт. Він був звичайною людиною з звичайними проблемами. Про те своєю музикою він завоював весь світ і люди дізналися що таке Растафаріанство. Саме завдяки Бобу Марлі я полюбив реґґі і захопився растафаріанством!

Наприкінці шістдесятих Боб Марлі разом зі своєю матір'ю залишає Періш і переїжджає в столицю країни, місто Кінгстон. Там він зі своїми новими друзями, вихідцями з незаможних родин, слухає радіо. Саме за допомогою радіо відбувалося знайомство майбутнього музиканта з зароджуються рок-н-ролом. Боб, кинувши школу, починає працювати зварників. У свій вільний час він практикується в співі, в цьому йому допомагає Джо Хіггс. І ось вже в 1963 році Боб Марлі зібрав групу "The Wailers".

Боб Марлі - людина з великої БуквиУ 1975 році група "The Wailers" випускає свій новий альбом "Natty Dread", основою для нового альбому послужив матеріал, накопичений за кілька років роботи. Композиція "No Woman, No Cry" стала найяскравішою в альбомі. Альбом "Natty Dread" домагається великого успіху, не тільки на Ямайці. Альбом входить у Британський топ40 і топ100 Америки. Відповідно зростає і популярність групи і самого Боба Марлі. Група успішно виступає на лондонській сцені Lyceum Ballroom.

І в 1765 році виходить новий альбом під назвою "Rastaman Vibration", він домагається ще більших успіхів і потрапляє в топ10 Америки.

За підсумками опитування журналу "Rolling Stone" групі Боба Марлі присуджується звання кращої групи 1976 року. Група успішно гастролює по всьому світу, але особливу увагу приділяє країнам третього світу, особливо Африці. Найчастіше виступи проводяться безкоштовно. І в 1978 році Боб Марлі був удостоєний Медалі Миру, заснованої ООН. Боб Марлі в 1980 році був запрошений в Зімбабве на святкування Дня Незалежності.

Однак через деякий час здоров'я Боба Марлі почала стрімко погіршуватися, причиною цьому послужила давня травма пальця ноги. Він отримав її під час гри у футбол. У співака розвинулася злоякісна пухлина, що вразив мозок, спроби лікування не увінчалися успіхом. Відчувши близьку смерть, Боб Марлі захотів повернутися на батьківщину. Але цьому не судилося статися, він помер 11 травня 1981 року в лікарні Майамі.

Боб Марлі - людина з великої БуквиБоб Марлі помер у віці 36 років. Горювала вся країна, день похорону Боба Марлі був оголошений днем національного трауру. Тіло великого музиканта Ямайки було заспокоєне в мавзолеї.

Нагороди і номінації Боба Марлі :
Червень 1978: Нагороджений медаллю «третього світу» від Організації Об'єднаних Націй
Лютий 1981: Нагороджений орденом «За заслуги», за внесок в історію Ямайки
Березень 1994: долучення до Зали слави рок-н-ролу
1999: Альбом століття «Exodus»
Лютий 2001: Отримав зірку на Голлівудській алеї слави
Лютий 2001: Нагороджений премією «Греммі»
2004: Журнал Rolling Stone поставив його на 11 рядок у списку 100 найвидатніших артистів всіх часів
«One Love» за версією BBC пісня тисячоліття
За опитуванням BBC названий одним з найбільших ліриків всіх часів
2010 Сингл «Catch Fire» введений в зал слави премії «Греммі» (Reggae Album)

Боб Марлі був одним з найвизначніших прихильників панафріканізма і правовірним растаманів; багато інших послідовники цієї релігії навіть вважають Марлі пророком.