Термінал. Одна фраза про мене

Я не хочу бути дорослим, це - виносить мозок!

Сьогодні останній день осені

Сьогодні останній день осені!

Осінь-це пора контрасту! Саме осінню я б радив подорожувати на авто країною, різнокольорові дерева просто заворожують своєю красою. Але в принципі не потрібно нікуди їхати, будь-яке місце осінню змінює свій вигляд і не залежно чи це місто, чи село, чи просто ліс або поле.
Мені дивно, чому про закінчення літа пишуть майже всі, а про закінчення осінні майже ніхто. Я люблю осінь, при чому абсолютно всю, тобто від теплих погожих днів в вересні і до перших снігів в листопаді. Останній день осені видався досить не звичним як на таку пору, він був сонячний і порівняно теплий. Ця осінь взагалі виявилась напродчут сухою і теплою.
Я не розумію людей які не люблять цю пору, не розумію як серед такої краси може бути депресія. Я ж навпаки, осінню мені самий кайф! Звичайно, кожна пора особлива, але осінь найкраща! Лише осінню заходи сонця стають якимись магічними, коли сонце освічує якесь яскраво різнокольорове дерево, дуб або клен. Лише осінню можна гуляючи по парку, заритися в купу запашного листя! 
А ще я люблю осінні дощі, чомусь саме осінні. Люблю гуляти похмурим днем, коли йде дрібненький дощ або мжичка, в такі дні я взагалі люблю подорожувати. 

без назви

  • 17.11.11, 23:50
Мені дуже хєрово! 
Мені зараз потрібна бутилка дешевого вина і одинадцятикласниця!

Ах, да... Всіх з днем студента!

Є серед нас інструктори з водіння авто?

Потрібна людина з автошколи, яка навчає людей їздити для консультації!

Пацанчик лох?

Така історія: пацанчик вже чотири роки любить одну дівчину. На всі його знаки уваги, вона просто не реагує. Власне не реагує вже чотири роки, навіть не вітається, від тоді як він запропонував їй зустрічатися після тижня знайомства.

Так от, скажіть, цей пацанчик лох?

53%, 8 голосів

27%, 4 голоси

20%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Термінал. Ще один депресивний "Термінал".

З останнього "Терміналу" минуло досить багато часу, ну що ж, вітаю Вас в своїй душі, бо "ніде я не буваю на стільки щирий, як під час цього ефіру"- Сергій Ткачук.

Я давно писав свій Термінал, ще десь на весні, сам дивуюся чому, адже в той період різних подій і переживань в мене було достатньо. Можливо я поясню це тим, що давно не чув оригіналу  Терміналу, це авторська передача Сергія Ткачука, яка виходить на радіо "Луцьк". Нажаль, одного прекрасного дня, радіо "Луцьк" перестало транслюватися в моїх забитих і забутих краях.

Мій теперішній стан важко описати словами... Все що я хотів, все про що мріяв, цього нема. І плани на майбутнє я вже давно не будую, все одно ніхто не підтримує мене, навіть люди в яких схожа ситуація. Я не знаю що робити далі, як жити.  Коли я поступив в університет, я думав що нарешті поживу як людина, думав що з,являться  друзі, дівчина, знайомство з потрібними людьми для втілення мрії. Я ж свого роди таки ахуєнчик! Але і я до того ще й "везучий" що капець! Ну загалом ні друзів, ні дівчини, не знайомств! Такі люди як я, суспільству нах.. не потрібні. А якщо брати прошарок дівчат мого віку, то й поготів! Навчання не дало того чого я хотів, правда дало диплом, але до диплома не додається адекватне сприйняття суспільством. І я якогось милого поступив на магістра, хоча зараз розумію що це дарма викинуті 9 тисяч, а все дякуючи євро 2012! Кажуть що студенські роки, це найкращі роки... Йопт... То яке в мене життя далі буде? Осінь... Я люблю осінь! Про те осінню, а особливо зимою, загострюється бажання мати кохану людину, бути комусь потрібним і навпаки, щоб хтось зігрівав холодними вечорами... Напевно  через брак спілкування з протилежною статтю, я вже чотири роки не можу забути одну дівчину, немає на кого переключитися. Насправді вона дуже хороша, впевненна і самодостатня, вона 100% була б зі мною аби я був нормальний, або суспільство ставилось нормально до таких як я! Жаль що вона не дізналася який я насправді...

Це був Термінал. Живіть, а не існуйте!

AUDI VS BMW PR-війни продовжуються!

На цю тему вже можна як мінімум курсову написати!
Ну що ж. BMW твій хід! 

Класна рага за кермом копійки!

Я просто балдю від цього чувака! В нього талант! Вже незнаю який раз за сьогодні дивлюся!