хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Блог Провінційного Растамана. Романтичний загон про осінь!

Привіт народ! Перша замітка в "Блозі Провінційного Растамана".
Пісня волиняк, та що прикріпленна до цього посту, надихнула мене власне на цей пост. Було б логічно написати його осінню, але зараз теж можна!
Я люблю осінь! Осінь для мене це найкраща пора! Знаєте, люблю коли зранку вже прохолодно а вдень сонце ще прогріває повітря до комфортної температури, літає "бабине літо" і починає жовтіти листя на деревах. Але найбільший кайф починається десь в кінці вересня, коли дерева навколо стають різнокольоровими.Розмаїття кольорів вражає! Це залежить від виду дерев! Звичайно, найбільш гарні це дуби, берези і клени. Якщо їхати осінню трасою Луцк-Рівне, перед вами відкриється реально круті пейзажі! Звичайно, наш край не зрівняється з карпатами, але я там не був і нічого сказати не можу. Хоча на фото все просто бомба!
Осінню особливо гарні заходи сонця! ну щось типу такого як на аві пабліка. В восени гарно скрізь і не важливо чи це місто чи село! Я правда більш відаю перевагу урбаністичній осені, але в селі вона не менш гарна! Осінь в місті - це романтика! Що може бути краще ніж ходити з коханою людиною в парку по пахучому опалому листі? Або дощовим днем сидіти в кав'ярні за чашкою гарячого напою і спостерігати що робиться за вікном? Це напевно найкращі речі в світі! Осінню взагалі можна робити багато романтичних штук! Я реально не розумію людей, які не люблять осінь!
Осінній дощ! Осінній дощ це взагалі окрема тема! Я дуже люблю дощ, але про нього я як небуть потім напишу.
Ця замітка була написана сьогодні о 00:43
2

Коментарі

122.03.12, 15:34

Осенний кайф!

    222.03.12, 18:28

    Чудова замітка! Справжня ода осені!

      322.03.12, 21:39Відповідь на 1 від Кайфи

      Дійсно кайф

        422.03.12, 21:42Відповідь на 2 від Українк@

        Дякую! Ну люблю я осінь Жаль що ця пісня лише вчора мені трапилася. Ну нічого, в восени я її обов'язково закину в плейлист