Новорічні салати який салат приготувати на новий 2022 рік

Чи можна уявити новорічний стіл без салатів? Легкі чи ситні, прості чи екстравагантні, класика чи «ремікси» із заміною звичних інгредієнтів: щоб з’ясувати, який із них найсмачніший, потрібно спробувати все!Салат з індичкою, овочами та грибамиНа 2 порції150 г філе індички1 маринований огірокпо 1/2 стручка червоного та жовтого солодкого перцю150 г консервованих печериць1/2 червоної цибулини1 пучок кінзипо 30 г оливок та маслиноливкова олія1 ч. л. лимонного сокусіль перецьПриготування:Філе індички ...

Читати далі...

Рецепти консервування: як варити варення з суниці

[Приєднана картинка]Плоди суниці лісової яскраво- малинові , солодкі й ароматні . Ягоди містять 4,5-10 відсотків Сахаров , 0,8-1,6 – органічних кислот , 0,9-1,2 – азотистих речовин , вітаміну С – 50-80 мг на 100 г ягідної маси , дубильні речовини , ефірні масла , мікроелементи , а також фітонциди. Суницю застосовують як легкий сечогінний засіб , для поліпшення роботи серця , при захворюваннях порожнини рота і горла. З ягід суниці лісової можна приготувати варення , компоти , можна її...

Читати далі...

Рецепти консервування: черешня варення компот

[Приєднана картинка]Плоди черешні - кістянки масою 3,5-5 г від світло -жовтого до темно -коричневого кольорів (залежно від сорту) . У плодах міститься до 14,2 відсотка цукру , 0,2-0,6 – органічних кислот , до 12,2 – вітаміну С. Черешня в свіжому вигляді довго лежати не може – до 2 тижнів при температурі 0 ° С і відносній вологості 80-85 відсотків. Забирають зрілі , але ще тверді плоди в суху погоду вранці . Зберігають у невеликій тарі місткістю 2-4 кг . ВАРЕННЯ З ЧЕРЕШНІ з...

Читати далі...

Как подготовиться к празднованию Пасхи

[Приєднана картинка]Великий христианский праздник Пасха почитается всеми верующими и широко отмечается. Пасха – это первый день после поста, поэтому изголодавшемуся в постах христианину будет приятно увидеть на столе большое количество всевозможных яств. Пасхальный стол традиционно представлен пасхой и крашеными яйцами. Для куличей лучше делать большой замес теста, ведь именно в таком количестве опара хорошо бродит. В тесто добавляют изюм, ванилин. На поверхности булочек из теста...

Читати далі...