Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Жартівничок 3

1.Куркума-індичка, 2.Застєнчивай- відвідувач генделика, який іде тримаючись за стіну, 3.Виносливий-відвідувач генделика, який неможе йти сам, 4.Чаркіст- працівник КГБ, 5.Дирижабль-французький кухар, 6.Компас-наказ іти пастися, 7.Мухомор-липучка для мух, 8.Матрьошки- трішки нецензурної лайки, 9.Гелікоптер- колекціонер гелів.

Жатівничок 2

1.Лучик- кілер на прізвисько Лу, 2.Кумарити- хрестити дитину в Марини, 3.Борсук- боротьба жінок за чоловіка, 4.Кватирка-кохання вчотирьох, 5.Папараці-винахідник рації, 6.Моноліт-одноліток, 7.Мамалига- любителька випивки, 8.Рулетка- жінка, яка випікає рулети, 9.Перепічка- агрегат, який пере і куховарить одночасно, 10.Ослінчик- син осла.

Надіїн секрет

Таргани-суцільне зло! Про це кожен знає, Як боротися із ними Способи шукає. А моя знайома, Надька, Зроду їх не мала. Може "чари" проти них, Якісь вона знала? Ні, не знала! В чому річ? Можу вам сказати: Вона вміє поганенько... Їсти готувати!!!

Відпочинок влаштує

Десять років ось у шлюбі Микола й Світлана. І як кажуть в них річниця Уже "оловяна". Тож з нагоди свята цього Чоловік питає: -Що, кохана, в подарунок Душа забажає? Тут Світлана посміхнулась: -Була б рада шубі, А ще більше відпочинку, Скажемо...на Кубі! Коля в відповідь сказав: -А можеш назвати, Із якого матеріалу... Куб виготовляти???

Після п'ятдесяти - краще

У неділю до Микити Тимофій гукає: -Правда, що як п'ятдесят, Життя розквітає? -Дійсно так! І вже,Тимохо, Ти не зволікай, Доки жінки на базарі... Скоріш наливай!!!

Так надійніше

Керівник коперативу "Тепло від Занусі" Дає ранком настанови Секретарці Люсі: -Співробітників усіх Прошу повідомити, Що нараду термінову Буду я проводити! Секретарка-швидка жінка, Свою справу знає, До селектора миттєво Вона підбігає. Та директор зупинив: -Часу ви не гайте, В "Однокласниках" листи Усім надсилайте!!!

До фігури йому байдуже

-Досить, Таню, уже жерти!!!- Промовля Степан. -Що, турбуєшся, щоб в мене Був красивий стан???! -Не турбуюсь про фігуру, Я твою ніяк, Ти вже випила з бутилки Увесь мій коньяк!!!

Русланка

Ранкова зоря заглядає в вікно, Усе вже затихло навколо давно. Слово тихенько у риму лягає, Легесенький смуток мене огортає, Адже цю жінку зовсім не знаю, Ніжне ім'я я її промовляю. Котиться місяць- злота серпанок, А я ще не спав, та прийшов новий ранок.

Рука сама по клавішах гуляє

Рука сама по клавішах гуляє, У вірші виливаючи рядки. Словами поетичне поле засіває, Яскраво щоби зацвіли грядки. Мережкою немов би вишиває Елегантністю,чарівністю вона, Нитку незвичайну заплітає Енергії прекрасної струна Пожежа у душі моїй палає Охолонути думки їй не дають. Лагідно це серце зігріває Оксамитом ніжності снують. Ніби в казку знову поринаю, І співає весело душа Листування просто, і це знаю, Але знову...

Читати далі...

Жадана зустріч

Сонце посміхається з небес, На майданчику веселий сміх лунає. Серце виривається з грудей, А душа веселу пісеньку співає. Адже зустріч цю, я так чекав, Щоби подивитися Вам в очі, Бо Ваш образ в душу мні запав, І приходив в сни мої щоночі. По стежині ось Ви вже йдете, Поруч Ваша доня поспішає. Її голос чую я здаля, Весело щось Вам розповідає. Посмішку я бачу на вустах, Ой, яка вона у Вас чудова. Привітавшись...

Читати далі...