Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

ВЕЧЕРЯ

  • 11.12.16, 17:15
Вечером із роботи Микола вернувся. -Що вечеряти,кохана?- До жінки звернувся. -Вечеряти, голубці, І дуже ліниві!- Оченятами пустила Бісики щасливі. -Я тебе не розумію?!- Глянув на Ілону. -Фарш дістань-із морозилки, Капусту- з балкону!

Порядна

Повернулася Тетяна Із корпоративу. Зустрів її чоловік, В очах повно гніву. -Де ти шлялася всю ніч?!- Почав він питати. -Не кричи на мене, любий, Можу розказати: Всі пили-горілку, пиво, А я не пила. Правда,милий, я порядно Себе повела? Співробітниці мої Навіть цілувались, А ось вустоньків моїх, Хлопці не торкались. У конкурсах й вікторинах Участь звісно брала. Ось і все я про вечірку Тобі розказала...

Читати далі...

Занадто поважна причина

-Чому в школу запізнився? Що, знову проспав?- В п'ятикласника Володі, Вчитель запитав. -Ні, Сергію Івановичу, Прокинувся вчасно, Тож збирався хутко в школу, Було усе класно. Та зненацька я об ліжко Своє ось спіткнувся, Мене вдарила подушка І я відімкнувся. Без свідомості на ліжку Годину лежав, Поки двінок на мобільний Мій не пролунав!

Не взаємна довіра

У газетах й на ТВ Постійно реклама: "Банк такий-то піклується Про вас ніби мама." Тож я вирішив до банку, Що поруч, завітати, Щоб банкірів детальніше Про все розпитати. Та закралося питання В мізки мов зміючка: Чому в банку біля каси Прив'язана ручка? Якщо я їм свої гроші Кревні довіряю, То Чому тоді я в них Довіри не маю???

Порада дівчатам 2

Як ідете ви на танці, Не вдягайте вузькі штанці, Бо ваші бедрами виляння, Це для хлопців спокушання. Котрийсь може не стерпіти Й ненароком " согрішити". Пакать будете, голубки: -Він поцілив в мої " губки", Мені це недовподоби, Бо інстинкт мов у худоби. Не вестиму більш баталій, Спокушайте вище талій, А нижче талії, ні- ні, Якщо в вас критичні дні.

Добалакалися

Дві білявочки-подружки Стоять, розмовляють. Про своє життя-буття Все розповідають. - Кожен день мене коханий На руках ось носить! Інша слухала уважно, Та як заголосить: -А я поки із ходьбою Проблеми не маю, Адже міру у випивці, Я, Оксанко, знаю!!!

Бажання перекусити

Повертається з роботи Микола додому. Біля компа застає Дружиноньку Тому. Сидить вона і в "Піратів" Улюблених грає. -Хочеш щось перекусити?- Миколу питає. -Так, я хочу інтернетний Кабель перегризти, Щоби був у тебе час Наварити їсти!!!

Про розумних жінок

Так, розумні жіночки Все ж таки бувають! Коли треба промовчати Завжди вони знають. Знати-знають, але чесно Хочу вам сказати, Що ніколи, якщо треба... Не хочуть мовчати!!!

Божий задум

Під час сварки чоловік Дружині кричить: -Я дивуюся, як Бог Міг таке вчинить: Дві якості втілити В людину одну, Зробив тебе красивою Й занадто дурну! Жінка щиро посміхнулась: -Так, Бог постарався, Дав мені красу велику, Щоб ти закохався! Ну, а розум…-оченята В жіночки сумні- …Відібрав, щоби ти, бовдур, Сподобавсь мені!!!

Інтуїтивна здогадка

В заводській курилці хлопці Тихо розмовляють: -Ой, великі мабуть зміни На завод чекають! -Звідкіля такеє, Петре, Ти ось це узяв??? -До директора в комп’ютер Вчора зазирав, Й там побачив в інтернеті Пошуки останні, Зазначалося там чітко: «Статті кримінальні»!!!