Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Коректна відповідь

«МастерШеф» на СТБ Дивиться Світлана. -А навіщо тобі це?- Дивує Степана- Ти звичайну он яєчню Не вмієш готувати, Тож навіщо так даремно Час свій витрачати? Із посмішкою Степанові Жіночка сказала: -Нащо зирив «еротику» Я ж бо не питала!!!

За фігурою слідкує

Чоловік картає жінку: -Досить бути дурою, Облиш їсти торти й кекси, Слідкуй за фігурою! Ображена чоловіком Жінка промовляє: -Неуважність твоя, любий, Мене «добиває», За фігурою своєю Щотижня слідкую… На два розміри я більші Сукні все купую!!!

СХОЖІ

-Я на кого, мамцю, схожа?- Донечка питає. -О, звичайно, що на мене!- Та відповідає. -Ну, а ти на кого схожа?- Цікавить Ганнусю. -Теж на матінку свою, На твою бабусю! Сумно мовила мала: -Що виходить… це… Мов матрьошки ми всі троє, На одне лице!!!

Роздуми

У Радянському Союзі Про секс ми не знали. Та в пологовий жінок Справно відпраляли. А тепер коли про секс Й в дитсадочку знають, Все частіше " за межу" Людей проводжають. Тож можливо уже секс Час заборонити, Генофонд, щоб український Знову відродити!

Страху не відчуває

-Ким, Оксаночко, працюєш? Подруга питає. -А людей все дістаю!- Та відповідає. -Що при цьому вони роблять?- Іра хоче знати. -Починають здебільшого Голосно кричати. -По обличчю ж можуть дати! Страх не відчуваєш??? -Ні, працюю ж акушером, Тож, безпечно, знаєш!!!

Квітковий король

По дорозі із роботи Знайому зустрів. Про життя-буття її Розмову завів. -Я знайшла уже нарешті Справжнього мужчину, Він дарує мені квіти Майже кожну днину! -Не Охріменко Петро Його часом звати?- Я про справжнього мужчинку Хочу розпитати. -Так, Охріменко Петро!- Відповідь я чую. -Тоді знаю звідки квіти...- Далі вже мудрую.- Він до квітів гарнний доступ, Дорогенька, має, Адже цвинтар він центральний, В...

Читати далі...

Могоричева справа

В переповненій маршрутці Баритон гуде: пер-Гей, Володю, любий друже, А ти зараз де? -Та, ось тут,біля дверей!- Той відповідає. Й знову весело уже Баритон лунає: -Могорич з тебе, друзяко, Пляшечка "Мартіні", Сидить жіночка твоя, В мене на коліні!!!

Ослабла пам'ять

-А тепер, Миколо, вип’єм- Говорить Мартин.- Щоб ми завжди пам’ятали Про своїх дружин! -Ні, не вийде пам’ятати,- Микола зітхає.- Перша чарка усю пам’ять В мене забирає!!!

Логічна відгадка

Загадує матусенька Синові загадки, То про вовка, колобка... Й ось він ляга спатки. -Загадаю ще одну, Чи ти відгадаєщ, Я упевнена, відгадку, Ріднесенький, знаєш. Тож скажи мені будь ласка: Хто рано встає, І маленьким дітлахам Спати не дає?* Відповідь оригінальна Була у Адама: -Так це всі мабуть відомо, Ну, звичайно ж... мама!!!

Жартівничок 4

1. Пройдисвіт - кінець світу 2. Мандрівник -тей хто готує мандрику 3. Доходяга - людина після перепою. 4. Ступиця - схудле лице . 5. Папуга - недочуваючий син (донька). 6. ЛІНЬ - опечатка слова линь-іди 7. Гі де Мопасан -запитання до Гії. 8.Буряк - геолог.