Вирішення проблеми зі смартфоном

Проблема зі смартфоном вирішена. Купив нову гарнітуру. Тепер можна слухати радіо. Правда, заодно довелося купляти нову захисну плівку, бо стару здуру відірвав, побачивши нові подряпини. Нова плівка примітивніша — без вирізу під динамік і фронтальну камеру, просто обрізана. Але нехай хоч така буде.

А стару гарнітуру, походу, перепалив, бо хтось (можливо, майстер) після ремонту ввімкнув звук на повну гучність.

Щось пісня сподобалась-7

Поки думаю, що робити зі смартфоном (ще й захисна плівка відклеїлась), пропоную послухати гарну позитивну пісню.



Возня зі смартфоном

Майже день провозився зі смартфоном, в якому не працювавали навушники. Вже й працювати не хочеться. Отже, зранку сходи в до майстерні. Виявляється, майстерня сьогодні працює з обіду. Але майстер приходить пізніше. Прийшов пізніше — людини немає. Добре, що сказали, що він по роботі їздить (для цього ж є неробочий час). Через годину прийшов — майстер не приїхав. Через десяток хвилин прийшов. Виявилось, що треба ремонтувати роз'єм. Знову довелося почекати. Пішов забирати смартфон з ремонту. Перевірив: гарнітура не працює. Кажуть, звичайні стерео навушники працюють. Ну, ХЗ. Взяв заводську гарнітуру з маминого смартфону — працює, хоча і дуже тихо. Але прикол: моя нинішня гарнітура працює на компі.

Майстер підпаяв контакт, але сказав, що можливо, доведеться замінювати якусь детальку. От ХЗ далі здавати в ремонт, чи ні? Проблема, по-моєму, все-таки в роз'ємі на смартфоні.

Про коронавірус (+18)

Про короновірус. Від Петра Бампера.

"— Так алкоголь шо поможет?
— Канєшна, ні! Ну кода він, нахрін, помагав? Просто тобі стане пох*й, що коронавірус, що роботи нема, що жінка пішла..."


Покази за газ

Та шо це таке? Проблема за проблемою. Чомусь не приходять сповіщення про передачу показів лічильника. Раніше такого не було. Можливо, це якось пов'язано з розділенням постачальника і транспортувальників газу?

Проблема зі смартфоном чи навушниками?

Спокійно все працювало — і ось тобі на: при підключенні гарнітури до смартфону радіо відмовлялось працювати — мовляв, гарнітура не приєднана. Музика через навушники також не передавалась. Розібрали смартфон: видно, що штекер 4С не входить у гніздо. Може, шматок корпусу туди впав, чи якийсь бруд (хоча звідки?). Коротше, тепер на смартфоні не можна слухати радіо.

Перевіряв на комп'ютері — навушники працюють. Значить, справа у смартфоні. Шкода:(

Думав, може поколупатися спицями (якщо туди влізуть, в чому сумніваюсь). Але  так можна зробити ще гірше, наприклад, пошкодивши контакти або проводки. Ось що робить? Доведеться здавати в ремонт.

Легендарний трек

Легендарний трек. Але по-моєму, це новий рімейк.
Цікаво, хто виконує в оригіналі?


Польський йогурт

Скуштував польський йогурт. Смакота!
Відчувається смак чорниці (або лохини — "голубики" - рос.).


Але головне не лише смак, а інгрідієнти. І в цьому він дуже відрізняється від вітчизняних йогуртів.

Січень 2020

Не знаю чому, але хочеться підвести підсумки першого місяця 2020 року. Мабуть тому, що і число року "кругле", і очікувань було багато, і рік високосний, і подій у світі було багато.

В мене на цей січень були грандіозні плани, однак вдалося здійснити лише дві вилазки. Правда, заброшки трапились круті — два дитячі оздоровчі табори з непоганою збереженістю. Одна з вилазок була самостійною, але потім зустрів інших сталкерів. Друга вилазка була з напарником, причому новим.

Ну а більшість часу пронудився вдома. Це тому, що знайомі зайняті, і через епідемію грипу страшно кудись їхати.

Оскільки нічим було зайнятись поринув у роботу з головою. Пропрацював добре. А от у лютому, мабуть, зароблю менше, бо завдання закінчуються.

Були дні, коли відчував, що від нудьги і безвиході насувається депресія. Але її вдавалось швидко знешкодити.

Розчарувало те, що фотохостинг і в січні два рази не працював.

У світі відбулося багато звіздецю. Перше — збиття українського літака Боїнг-737 в Ірані. Друге — епідемія нового вірусу пневмонії, що поширився з Китаю. Третє — повернення російської делегації в ПАРЕ. І четверте, що безпосередньо стосуватиметься нас — введення абонплати за постачання газу. Про закони від "слуг народу" мовчу. Обрали на свою голову.

Українська дискотека 61

Найшло натхнення, тож заміксував новий танцювальний сет. Треки, в основному, відомі, але є одна новинка.