Українська дискотека 62

Зміксував новий танцювальний сет україномовної музики. Довго з ним возився, тому зацініть. В компіляції лише 3 новинки, проте серед старих треків є незаїжджені композиції і нові поєднання треків.

Стабільні ціни

Купляв ліки в аптеці. Здивувався, що за півроку чи може більше ціна не змінилась. Зазвичай було зростання вартості. Ну, хоч щось приємне.

Свято

Як співали в одній естрадній пісні: "День народження — це свято! День народження для всіх".

Попрацював. Бо хоч і День народження, але гроші заробляти треба.
Хочеться, щоб роки минали не так швидко, але час невблаганний.

І вирішив, що собі подарувати. Головне, щоб погода не зіпсувалась.

Несподіванкою став приїзд брата (якраз мені чогось наснився). Хоча він завітав ненадовго. Батя на роботі. Тому святкував удвох з мамою. Звісно, що без алкоголю (не пити ж самому?).

Проте продегустував незвичний напій, який порадила подружка — з соснової хвої на мінеральній воді "Моршинській". І без цукру (от дожився, щоб замість алкоголю таке пити! ).
Мамі не сподобалось. Мені лише аромат здався неїстівним. Наче шампунь або лосьон для полоскання зубів. Але на смак як несолодкий компот. Пити можна.


Рідкісний трамвай

Випадково вдалося пофоткати рідкісний сучасний трамвай К1М6. Такий лише один у світі. Це український трамвай виробництва "Татра-Юг". Правда, за основу взято чеську модель Tatra T6. Саме тому він не повністью низькопідлоговий.


А взагалі, рідкісні трамваї рідко трапляются.

До речі, 7 березня будуть покатеньки. Анонс і умови заходу.

Коронавірус поширюється по світу

Як би не старалися з карантинами, виявленням хворих і обмеженням сполучення з Китаєм, новий коронавірус пневмонії поширюється по світу. Тепер вже джерелом небезпеки оголосили не лише Китай, а й Італію — зараза лютує по всій Європі. Та й не лише по Європі — на всіх континентах(!). На початку січня до нового вірусу ставилися спокійно, а зараз оголосили епідемією і очікую.ть на пандемію. Як вважаєте, пандемія неминуча?
В цьому контексті дивує як нова болячка не дісталася до України. Кажуть, що це всього лиш питання часу.

Звичайно, панікувати безглуздо. Можна навіть пожартувати, бо ліків від нової хвороби не існує, смертність не вища, ніж від звичайного грипу, та й здоровим людям він не надто зашкодить. Але... нам і існуючих хвороб вистачає. Нафіга ще новий вірус?! Особливо, враховуючи стан нашої начебто сучасної і безкоштовної медицини та ставлення громадян до свого здоров'я.

В принципі, й мені було б пофіг, якби ж не входив до зони ризику. А ви як ставитеся до нової епідемії?

Ще один закинутий санаторій

Побував з подружкою, Мері, у ще одному закинутому оздоровчому закладі. Санаторій або база відпочинку. Хоча головні ворота, як у піонертаборах.


Цікавий об'єкт з гарним збереженням. Охороняється. Закинули наприкінці 2000-х.

Палєво

Цікава або/і величезна заброшка без палєва — скоріше виключення з правил, ніж норма. І чим більше вилазок, тим частіше трапляються об'єкти з палєвом.

Змінений маршрут

Цього тижня відбулися зміни в транспортному обслуговуванні: боярчан обділили проїздом до Крюківщини, Солом'янки і додаткового під'їзду до залізничного вокзалу в Києві — маршрут скоротили до Тарасівки, залишивши декілька перших ранкових рейсів за старим маршрутом. При цьому подовжили до Подолі, без заїзду до вокзалу.
Тепер треба йти до Тарасівки. tears  І до центрального вокзалу — лише на 720й через весь Київ. Постраждають поїздки на дозвілля в центр столиці. А якщо б їздив на роботу в офіс, то мене такі зміни в маршруті вдвічі б не порадували.

А так було зручно їхати в центр без пересадок. І виходило дешевше, ніж на 720 (21 проти 23 грн.).


Фінал відбору "Євробачення-2020"

Ну як вам?! Хоч пісні фіналістів відбору були відомі ще першого півфіналу і другого півфіналу подивився із інтересом. Деякі виконавці номери змінили або відкоригували. Але головна інтрига у оцінках жюрі і глядачів, і хто поїде на "Євробачення". І цього разу, як і минулого року, перемогли ті, на кого робив ставки і пісня, яка найбільше сподобалась — GO_A - Solovey. Хоча не меш потужна пісня була у Хаята і очікував, що на конкурс виберуть інших.

Що ж, побажаємо успіху GO_A. А в коментарях пишіть яке місце вони можуть зайняти на "Євробаченні".


Це зробило б "Євробачення"

В коментарях на Ютубі читав, що "чому б не відправити Сердючку? В неї й пісня підходяща є". Про неї чув. Однак, якщо вже такий резонанс, чому б не зацінити?! Послухав. І справді, прикольно.
Це "зробило" б "Євробачення"... Але знов виберуть щось посереднє. Не здивуюсь, якщо поїде Аксельрод, Tvorchi або Jerry Heil.