Гра доповненої реальності, "Поєдинок з алкашем" (+16)

Є доповнена реальність, а це реальність, доповнена грою. +16. У відео присутня ненормативна лексика.

Смайлики

Фігзна скільки років коментую в Ютубі, а як ставити смайлики в коментарях дізнався лише зараз. Спосіб неочевидний — комбінація клавіш.

Щось пісня сподобалась-32

Легкий літній танцювальний трек! Смакота! [Приєднана картинка]

Файний гумор!

Файний гумор! Рекомендую! [Приєднана картинка]

Затіяли ремонт

Щоб було зовсім весело, затіяли ремонт. Хоча це теж корисна справа — все-таки, давно не оновлювали приміщення. Деякі кімнати не оновлювали, мабуть, років 9. Але при цьому жоден ремонт не обходиться без матюків і сварок. Може це і нормально? Просто перетерпіти, щоб поклеїти нові шпалери?

Блохарики

Мурзік заходить у гості лише щоб поїсти. Через спеку не лишається вдома. Але при цьому приносить бліх. Кожного дня по 3 штуки ловлю. Кицька вже змучилася, не знає куди тікати. А ще ж спека. Мама видумляє: то миття підлоги з олією ялівця, то з лавандою, то натирання. Мені здається, що то все фігня, аби вважалося, що щось робиться. Самі розбіжуться. Питання лише в тому, де Мурзік їх збирає.

"Ах, обмануть його не важко, Зе сам обманюватись радий"

Присвячується зізнанню Зе в тому, що він "злив" найманців ЧВК "Вагнер" Лукашенку. Ай-яй-яй! Ну як тут не згадати."Ах, обмануть меня не трудно.Я сам обманываться рад...Здав вагнерівців Лукашеску,Але ні в чом не віноват".

Шалена спека

Поки скаржились на прохолодний травень вжарив червень. Опівдні температура за бортом сягає +36, в кімнатах цілодобово тримається в межаж +29 - +30,5. Вночі не набагато легше: опівночі аж +27. Скоріше б зима!

Студентські запасники

Знову переривали полиці. Тому довелося провести ревізію, щоб не викинули те, що треба. Повикидав деякі конспекти з університету, які навряд чи знадобляться; чорновики, роздруківки. Як завжди, знайшли купу цікавинок: стару газету, радянські зошити (чисті), шкільні шпаргалки, порожній нотатник для телефонних номерів. Ну і картинка для привертання уваги — кольорові мілки. Ними я таки користувався. Хоча вони майже цілі.[Приєднана картинка]Фоткав теж на смартфон.

Острівець небезпеки

Технології, які запозичуємо з-за кордону, реалізуються абияк. В країнах роблять звуження дорог на під'їздах до населених пунктів. А у нас, на "Великому крадівництві" можуть зробити тільки так. На зменшення швидкості воно ніяк не впливає.[Приєднана картинка]