Перейменування АвтоЗАЗу

Заходжу на сайт і бачу новину: «Запорізький автозавод змінив назву». З якого це переляку? Думав, що фейк — але на поважних ресурсах є така новина. Тепер АвтоЗАЗ називається «Промавтоінвест». Також на збораїх акціонерів змінили статус з публічного акціонерного товариства на приватне. Здається, це початок кінця ЗАЗу. Хоча пишуть, що з жовтня завод відновив випуск автомобілів. А ви як думаєте?

Новорічний Київ

"З Новим роком і Рождеством! Ялинки вогники кольорові." (Із пісні «Скрябін» - сл. Андрій Кузьменко) Вже декілька років (відтоді як почав цікавитися новорічними фестивалями) хотів зробити огляд новорічного Києва. Нарешті це вдалося! Самотужки обходив і пофотографував головні столичні новорічні локації і святкову атрибутику у місті! Причому справився за дві поїздки.І це в сезон грипу і ожеледицю! [Приєднана картинка] 1. Цього Нового року новорічної атрибутики було...

Читати далі...

Павук!!!

Ахрінєть! Сиджу, підготовлюю фотозвіт і тут бац: перед монітором спускається павук. Здоровенний. Прямо на рівні очей. Ну, звісно, здристонув. Коли повернувя поавука вже незнайшов. ХЗ де тепер він оселиться і чи не вилізе несподівано знову?Згадав, минулого року під час підмітання на підлозі помітив павука. Теж здивувався звідки він взявся. А одного разу помітив як павучок просто спускається по стіні. Причому я б не сказав, що рідко прибираємо. Але ж звідкись ця зараза з'являється.

Як їм не холодно?

Жінки і дівчата — гарні метеорологи. За тим, як одягаються жінки, можна прогнозувати погоду і знати як вдягатись: тепло, чи по-легкому. Хоча, інколи складно визначити погодні умови. Зазвичай, взимку всі жінки-дівчата закутані: шуби, пальто, валянки, рейтузи. Але траплялися і модниці у прозорих колготках. Невже їм не холодно? А, як кажуть: «Краса потребує жертв»? Надворі -1 +1 . Не сказав би, що це тепло.[Приєднана картинка]

Livejournal переїхав до Росії:(

22-23 грудня на блог-платформі Livejournal оголосили про технічні роботи. Як виявилося, це перенесли сервери з кирилічними блогами до Росії( Тепер дані російських, українських, білоруських блогерів будуть доступні російським спецслужбам. Пишуть, що тепер банити і видаляти неугідних блогерів стане легше. Начебто проблеми були у активних юзерів з проукраїнською позицією: Злого Одесита, carabaas , v_n_zb та ін..Хоча пізніше доступ до їхніх блогів відновили. В світлі такої події деякі дописувачі...

Читати далі...

Ще одна сценка з «Ліги сміху»

Дивився вчора «Лігу сміху»: так, нудно. Але, як це часто буває, найцікавіше залишили під кінець програми. Так що подивився на Youtube що прогавив.Прикольна команда «Замок Любарта». Особливо колоритний сільський голова) Ну і пародист. Лепс і Фредді Меркьюрі вийшли схожі. І прикол про напій — класний. Рекомендую. "— Це директор сільського клубу, пародіст, Валєрка."

А що з погодою?

Зима не хоче відступати, але погода не зимова. То випаде сніг, то розтане. Вночі мінус, вдень плюс. Незрозуміло що надворі коїться. Я ж нікуди не виходжу. А це тільки зібрався в поїздку — так тепер мати відмовляє. Так така ж погода фіг зна скільки буде. Хоча насправді бентежить, що зараз сніг розтанув, а потім замерзне. Єдина надія, що вдень підтане.

Проводове радіо не працює

«Укртелеком» вий%бується (скоріше б він збанкрутував). Цього року проводове радіо часто стало працювати з перебоями. А з грудня буває по декілька днів нема. Так і на цей раз: вже другий день не працює "брехунець". І поскаржитись нема куди. Мабуть треба буде їхати до районного офісу і відключати.Подзвонив на call-центр — а там взагалі про проводове мовлення нічого не знають. P.S.: Знайшов спосіб віправити скаргу (дарма тільки дзвонив у call-центр). Правда, %ть, особисті дані. А й пофіг....

Читати далі...

Запитання про новорічні ялинки

Запитання до аудиторії. Роздумую, чи їхати дивитися на новорічні ялинки біля Ocean Plaza, парка ім. Т.Шевченка, Софійської площі та Контрактової. Та й на Андріївському узвозі зараз, мабуть, ковзанка?

Два Dzidzio: хто є хто?

І знову про музику. Хоча не про пісні. Про виконавців. Як ви знаєте, 2016го відбулися зміни в складі гурту «Dzidzio» — Лесикм (Олег Турко) пішов з групи і створив клон «Dzidzio» — «Dzidz'OFF». Натрапив в Ютубі на аналітичний матеріал про бородатого музиканта. Та ще й розказаний голосом Дзідзя. Так от, можете дізнатися що на початку існувало два паралельних колективи з М.Хомою (це Dzidzio без бороди — якшо хто не знає). А також дізнаєтеся про історію гурту. І як так вийшло що стало два Дзідзья.