Захворів

От тобі й свято! Таки захворів! Хоча думав, що оминеться. А починалося все з банального запалення горла. 1 січня горло почало сильніше боліти. 2го з'явився насморк. Зранку температура була вище звичної. А ввечері... ууу! Відчуваю озноб, міряю температуру: гніхріна собі — 37,5 Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица";...

Читати далі...

Зустріч 2017 року

Думав хоч на перший день нового року відпочину від комп'ютера і інтернету. Однак інших розваг нема. Та й саме свято, попри новогодній настрій і залишки снігу за вікном, не заладилось. Зустріч Нового року пройшла, як і рік тому, несвятково. І так само, як і при зустрічі 2016го, не ставили велику ялинку — обійшлися маленькою штучною і гілочками сосни. А ще захворів. До свята довго готувалися, накрили стіл... Однак батьки посварилися напередодні новорічної ночі і застілля відмінили...

Читати далі...

Про 2016й

Рік, що минає, видався цікавим (хоча міг би бути і цікавішитм). Це був рік змін, нових відкриттів і ностальгії. Не таких депресивний, як 2015й, хоча приводів для суму вистачало.

Найкращі українські хіти - пісні Незалежності (частина 1)

В 2016му країна відзначала 25-річчя незалежності. А ще цього року ввели квотування української музики на радіостанціях. Тому відбувся черговий підйом вітчизняної муз. індустрії. А заодно на радіо почали ставити призабуті хіти. Та й просто старі, нікому невідомі, пісні. Враховуючи ці обставини, а також традицію наприкінці року робити хіт-парад найкращих пісень, то вирішив зробити хіт-парад пісень за 25 років.Отже, уявляємо собі радіоефір і згадуємо старі і не дуже старі хіти і минуле. А ще...

Читати далі...

Меми 2016го

Короткий огляд всіх популярних мемів 2016го. Ігри з доповненої реальності «ПокемонGo», китайська дурнувата пісня, пакетик Ярової — і інші приколи. Заодно можна дізнатися (якщо пошукати інші відео з каналу) історію виникнення мемів.

"Згоріла хата - гори й сарай" — нова пісня від «Танкíв»

Почув по радіо — і пісня одразу сподобалась. І не тільки через народний вислів «Згоріла хата — гори й сарай». Сама пісня незвична. Саунд зовсім не ТНМКівський.«Ми допоможемо. Бажано — собі».

Яценюк піариться?

А чого це Арсеній Петрович розпинається на радіо і ТБ? Розказує казки про «перемоги». Невже, знову вибори?! Чи Гройсман збирається у відставку? Просто незрозуміло, який сенс політичної реклами в міжвиборчий період.

Перейменування АвтоЗАЗу

Заходжу на сайт і бачу новину: «Запорізький автозавод змінив назву». З якого це переляку? Думав, що фейк — але на поважних ресурсах є така новина. Тепер АвтоЗАЗ називається «Промавтоінвест». Також на збораїх акціонерів змінили статус з публічного акціонерного товариства на приватне. Здається, це початок кінця ЗАЗу. Хоча пишуть, що з жовтня завод відновив випуск автомобілів. А ви як думаєте?

Новорічний Київ

"З Новим роком і Рождеством! Ялинки вогники кольорові." (Із пісні «Скрябін» - сл. Андрій Кузьменко) Вже декілька років (відтоді як почав цікавитися новорічними фестивалями) хотів зробити огляд новорічного Києва. Нарешті це вдалося! Самотужки обходив і пофотографував головні столичні новорічні локації і святкову атрибутику у місті! Причому справився за дві поїздки.І це в сезон грипу і ожеледицю! [Приєднана картинка] 1. Цього Нового року новорічної атрибутики було...

Читати далі...

Павук!!!

Ахрінєть! Сиджу, підготовлюю фотозвіт і тут бац: перед монітором спускається павук. Здоровенний. Прямо на рівні очей. Ну, звісно, здристонув. Коли повернувя поавука вже незнайшов. ХЗ де тепер він оселиться і чи не вилізе несподівано знову?Згадав, минулого року під час підмітання на підлозі помітив павука. Теж здивувався звідки він взявся. А одного разу помітив як павучок просто спускається по стіні. Причому я б не сказав, що рідко прибираємо. Але ж звідкись ця зараза з'являється.