Українська дискотека 36

Мікс танцювальної української музики. Година музичного задоволення. Прикольні переходи між піснями і 4 новинки.Слухати

От такі друзі...

Як на словах, то всі не проти разом кудись з'їздити чи сходити. А як до діла — в кожного свої клопоти. От такі друзі... Ну і нехай. Навіть турбувати не буду. Вреші-решт, наодинці думки ясніше і більша свобода вибору. А те, що можливостей менше — так не звикати. Хоча час від часу виникає бажання пошукати нових друзів і однодумців. Благо — сайтів знайомств дофіга.

ONUKA - Strum

Новий шикарний відеокліп на нову пісню ONUKA. Режисер Алан Бадоєв. Може тому відео таке круте.Хоча і тема, піднята у відео, нажаль актуальна.

Принцип роботи

Як казав директор на одній із фірм: «Ми можемо виконати замовлення: "швидко", "дешево", "якісно". Але одночасно можна вибрати тілька два пункти» .[Приєднана картинка]

Обломчик

Триндець якийсь. Вчора був день фіговий. Сьогодні теж. Пішов думав подивитись, чи можна полазити по ДОТам. Так, сцуко, залізничний насип. Об щебінку, якось ступив не так. Коротше, мабуть потягнув зв'язки на щиколотці. Так шо тепер кульгавий. Я сказав: кульгавий! Казав же: нах кросівки?! Сподіваюсь, само пройде. Бо болить лише при різких рухах.Тепер не скоро кудись виберусь. Хоча ніхто і не запрошує.Так що можна доробити завдання по роботі. А ще взявся записувати новий танцювальний сет. P.S...

Читати далі...

Спасибі базару

Спасибі базару (точніше, суботній ярмарці)! Поки ходив з мамою по базару так все остогидло, що навіть виставка собак не зацікавила. Більше 2х годин топтатись заради обновок — це [censured]! А мамі ледве не стало погано. Додати до цього зіпсований настрій — на роботі "загон": підказали як робити швидше — а воно насправді геморно. І розклад такий: або весь сайт робити, або нічого. Ну і похрін. Як буде — так буде. В житті так і буває: якщо фігня — то по всім фронтам.

Розгрібання хламу

Найулюбленіше (підкреслюю — найулюбленіше) мамине заняття — розрібання хламу. І те, що ремонт робили хрін зна коли ще не означає що не треба періодично перебирати шафи, тумбочки і полички. Але цього разу дісталася до загашників. Дістали такі раритети! Шкільні підручники, календарики, радянську техніку. І ще багато чого. Одним словом двома словами — спогади дитинства.Як валіза без ручки — викидати шкода, а залишати нема для чого.[Приєднана...

Читати далі...

Самознищення?

Молодець! То брови зачухаються і пальцем потраплю в око. То при нарізці хліба замислюся і не помічу як розріжу руку. А це прикусив язика. Думав, що прокусив. Відчуття неприємні. Раніше пережовував не так активно, а це мабуть дуже їсти захотів.Нічого, заживе. Просто неприємно.Мабуть, правду кажуть, що в людині борються два природні інстинкти: розмноження і самознищення. З розмноженням все погано, бо ні з ким розмножитись. Напевно, тому справа доходить до другого.

Горішки

Ще зі школи восени був цікавий флешмоб. Називається: "Знайди горіх". Дуже нагадує збір грибів. Лише з відмінністю, що гриби різні, а горіхи відрізняються хіба шо розміром. Так само, як і гриби, горіхи маскуються в опалому листі. Їх так само збирають інші люди. Тому азартне заняття! Ходиш вулицями приватного сектора, шуршиш листям, намагаючись не сильно наступати, щоб не роздавити горіх. І або ногою, або очима шукаєш горіхи.Бачив якось, що мужик з цілим пакетом ходив. Отак-от!

Нашо нам той Іглесіас?

Нашо нам той Іглесіас? Така істерія. В АТБ задовбали крутити рекламу. Вчора по тєліку бачив сюжет про концерт Енріке Іглесіаса. Круто: запізнився. Ще й співав у півсили. При тому, що квитки недешеві. По-моєму, вітчизняні виконавці співать з душею і краще відпрацьовують. Ще й квитки на концерти дешевші, ніж у закордонних гастролерів.