Кавер на "Вільну касу"

Кавер на пісню про б/у автівки з Європи. Першими заспівали (і створили пісню) гурт "Вільна каса". А потім переспівав BIG BOSS. В реміксі від The Faino вийшло ще танцювальніше.Щоправда, незрозуміло, чому "Вільна каса" самі не співають?

Підземний тролейбус-2

Іще одне відео про підземний гірський (точніше, підгірний) тролейбус в Японії.Не перестаю дивуватись, як вони там їздять.

Полюбе шось курили

Полюбе шось курили."Виніс мізку" — як пишуть на Ютубі.

Парк Муромець

Поки в роботі була перерва, і поки гарна погода, змотався в парк Муромець. Це колишній парк Ворожнечі народів Дружби народів, названий так на честь народів СРСР. Ну а перейменували тому що і острів Муромець, і пам'ятник Іллі Муромцю нещодавно там поставили.Ніколи там не був. А оце захотілось побувати в незвіданих і малолюдних місцях, щоб побути на самоті.1. Добре, є мегадовгий тролейбусний маршрут через все місто — і з Чоколівки можна доїхати аж до Троєщини.Біля парку Муромець є тролейбусно...

Читати далі...

Українська дискотека 37

Мікс з україномовної танцювальної музики. 4 новинки: зокрема, "Фантастична жінка" в реміксі.А всього 18 композицій. Слухати P.S.: Треки діставати ще важче.

Звідки цукор?

Якось заміряв рівень цукру — був у нормі. А це наміряли аж 12. Звідки? Ну, правда, вночі зжер мед, а напередодні ввечері — цукерку. Пару днів не їм солодощів. Трохи знизився. Але все одно, забагато. Підшлункова, сцуко? Можливо, це після декількох отруєнь. Хоча, після 30-ти болячки якраз і збираються.Напевно, треба переходити на дієту. Мінімум спагетті, макарон і навіть хлібців. Ніякого меду. Цукерки — одразу нафіг. Краще несвіжий подих, ніж цукор.

Радіоточка запрацювала!

Радіоточка запрацювала! А я вже думав, що проводове мовлення вже тю-тю. Навіть відмовлялися від послуг.Дізналися про працюючу радіоточку несподівано — принесли платіжку. Дивну, бо нарахована, а до сплати — 0. Можливо, зробили перерахунок?А взаглалі незрозуміло, як могли прислати платіжку, якщо прийняли заявку про відключення?

Редагування

Знову взявся за старе. В сенсі, за стару звичку, і за старі дописи. По автомобільній виставці підказали неточності (ну, я ж не спец по усім маркам). Підправив. Потім дивлюся, забув правильно відкоригувати посилання на знімок. Дивуюсь, як не помітив — перед публікацією ретельно вичитую. Мабуть, поспішав.А ви як, редагуєте старі записи?
[Приєднане голосування]

"Космос і еротичні сни"

Новий сингл від Latexfauna "Космос". Вже ставлять на різних радіостанціях.Ну і осінь якраз навіває думки про "космос і еротичні сни".

День захисника України

Вчора в Києві було стільки заходів! Правда, і народу було багато.Виставка військової техніки. Цього року просто, без назви.Сфоткати нормально буоло неможливо. Діти залазили на танки і машини. А їх мами і жінки красувалися. [Приєднана картинка][ Читати далі ]