Ніколи перепочити

Декілька днів тому писав, що закінчується робота. Але закидали новими завданнями. Причому новинок стільки, що вже замахався. Добре, що підняв вартість робіт. Але не виключаю, що міг продешевити, оскільки возні багато. Про "Ctrl+C" і "Ctrl+V" можна і не згадувати. Все треба розписувати з чистого аркуша. Ех... Спокій нам лише сниться.

З іншого боку, це добре, бо є шо робити. А з іншого — як влаштувати вихідний, коли знаєш, що в черзі є завдання? Плюс бажання зробити все якнайшвидше. Таке діє, коли завдань мало. А коли багато йде нервове і фізичне виснаження. Не можна ж постійно бути в напруженні.

А ще думаю: може, оце, попросити дівчину? Правда, ні в кого просити.

А з вихідними треба щось думати. Я ж не робот.

Колекція не встоїть

Племінник проявляє інтерес до колекції модельок авто. Відчуваю, що вона не вистоїть. Кажемо: "Неможна" — він у плач. Довелося подарувати запасну модельку (а я думав куди її подіти). А що наступного разу дарувати? Дитина мала. Якщо піде у брата — все буде ламати.
Пішов до себе, щоб не нервувати. Нехай ламає усе.

Зарубіжна дискотека-2

Були апатія і переживання стосовно роботи, та все ж вирішив забацати продовження зарубіжної іншомовної дискотеки. Цього разу лише 9 треків, проте не менш круті, ніж у першій частині. Заодно дізнавася про іноземні новинки. А скільки разів підбирав треки, щоб темп був більш-менш рівномірний.

В цій частині також є рімейки/кавери і ремікси на вже відомі пісні. Так само є і вітчизняний виконавець. А ще у першому треці сюрприз — вирізав один куплет (помітете?).

(320 кб/с)

По-моєму, вийшло драйвово і кайфово! letsrock


Слухати обидві частини разом можна ТУТ

Спостереження за погодою

Висновок зі спостереження за погодою.

"Зранку сонячна погода,
А з опівдня }{уїта."

Думав, їх вже не випускають

Думав, їх вже не випускають.Але здивувався, дізнавшись, що таки роблять.
Звичайно, виробник вже інший. Та й вкладиші не ті, що раніше. В усякому разі, у "Turbo". Тому, якщо в дитинстві не вистачало деяких номерів, то в нових жуйках їх точно не буде. Цікаво, як стосовно "Love is..." — вкладиші передруковують, чи нові? Але все одно схоже на жуйки з дитинства.

Поностальгувати, навіть при бажанні, не вийде. По-перше, якщо з зубами примудрявся ковтати, то без зубів точно можна ненароком проковтнути жуйку. По-друге, вкладиші й сам можу намалювати). Тому згадаємо дитинство.

Закінчується робота

Походу, настав той момент, коли відтягував завдання, як міг, але з наступного місяця, як би це не звучало, по роботі нічого буде робити. Описи і переклади товарів, описи категорій зроблені по-повній. Залишилось лише декілька категорій без опису — і все. Правда, в офісі пообіцяли, що знайдуть завдання, але поки шо конкретної відповіді не отримав. В принципі, залишаться періодичні завдання — новини і нові товари. Однак заробіток впаде. Є декілька ідей, чим можна зайнятись. Але для того треба їхати в офіс.

Всі лише дражнять

Всі лише дражнять поїздками і вилазками. А тут сидиш вдома. В своєму місті нікуди піти (того, що мене цікавить, майже нема). Та й взагалі, нема такої місцини, де можна побути на самоті. Навіть відпустку нема сенсу брати, бо нікуди її витратити.

Можна, звичайно, психанути і кудись поїхати. Але є кращі ліки — ігнор і дизлайк (це стосується лише моїх знайомих). lol

Зарубіжна дискотека

Давненько не робив танцювальні мікси, бо і набридло, і не підбирався треклист, і ніде роздобути розширені версії треків, проте цього тижня зміксував зарубіжну дискотеку. Якось вдалося нагуглити іншомовні новинки і дістати повні версії актуальних треків (що останнім часом робити все важче). А ще зведення треків зробив по-новому — не через crossfader, а через гучність каналів. Так правильніше і уникається притишення в місці переходу. Правда, на компі одночасно і рівномірно пересувати два повзунки неможливо (ось чому краще зводити треки на DJ-пульті), але спробував постаратися. Сподіваюсь, вам сподобається.

В цьому півгодинному міксі аж 10 треків, тому не повинно бути нудно. А ті, кому за 30 впізнають нові версії старих пісень і композицій. Надодачу у треклисті є вітчизняний виконавець.

(320 кб/с)

Жанри: Pop Dance, Club House, і трішки Techno-House. letsrock

Закриття аптек

Після отруєння школярок таблетками у Боярці грозилися нагрянути з перевірками аптек. І ось вже перші результати: напевно, не очікуючи перевіряючих, зачинилися дві аптеки (якраз неподалік гімназії). Так що менше конкуренції, а відповідно, можна ціни накручувати. А ще це свідчить про те, що аптеки працювали з порушеннями.

Кіт загуляв

Мурзік десь загуляв. Спочатку почав ходити до сусіднього будинку. Потім бачили аж за два будинки. А це чомусь майже тиждень не з'являвся вдома. Правда, при цьому кицька ще досі чухається. Сподіваюсь, він просто пішов у загул, а не від нас.

UPD: Сьогодні прийшов.