Захворів

От тобі й свято! Таки захворів! Хоча думав, що оминеться. А починалося все з банального запалення горла. 1 січня горло почало сильніше боліти. 2го з'явився насморк. Зранку температура була вище звичної. А ввечері... ууу! Відчуваю озноб, міряю температуру: гніхріна собі — 37,5 Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} . Далі цікавіше — 37,8 Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 , 38,5 Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 , 38,6 Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 . Дивно: зазвичай, коли хворію, температура не піднімається, а це чогось розгарячився.

Як лікувати — у всіх рівзні методи. Хтось вважає, що треба використовувати «хімію». Хтось — за народні засоби (гарячий чай з малиною, провітрювання кімнати). Народні засоби не допомогли. Довелося використовувати жарознижуючі ліки.

Сьогодні відчувається слабкість, з'явився кашель, температура трохи підвищена. Але горло вже майже не болить.От думаю, що робити? Вчора збиралися викликати лікаря, але запропонуютиь у лікарню. А мені яка різниця де хворіти?! Тимп паче, в лікарні такі спеці, що навіть діагноз поставити не можуть (батьки зверталися раніше). Причому про некваліфікованість медперсоналу кажуть навіть сторонні люди. До того ж, якщо не даси хабара, ніхто лікувати не буде. А в обласну лікарню без направлення не візьмуть. От і думай, що робити.


Зустріч 2017 року

Думав хоч на перший день нового року відпочину від комп'ютера і інтернету. Однак інших розваг нема. Та й саме свято, попри новогодній настрій і залишки снігу за вікном, не заладилось. Зустріч Нового року пройшла, як і рік тому, несвятково. І так само, як і при зустрічі 2016го, не ставили велику ялинку — обійшлися маленькою штучною і гілочками сосни. А ще захворів.

  До свята довго готувалися, накрили стіл... Однак батьки посварилися напередодні новорічної ночі і застілля відмінили: порозбігалися кожен до своєї кімнати і полягали спати, проспавши початок 2017го. А самому святкувати не хотілося. По-перше, одному пити не солідно. По-друге, розболівся живіт і тому взагалі нічого не хотілося їсти. По-третє, святковий стіл відмінили. В-четверте, захворів (розболілось горло). Та все ж випив динево-вершкового лікеру. Дивна штука, скажу вам! Це треба було додуматись змішати молоко і спирт з ароматизатором дині і небезпечними барвниками! Хоча на смак лікер прикольний.

  Збирався, як і минулого року, піти подивитись на міську ялинку. Та сходивши до парку вдень зрозумів, що нічого особливо цікавого не буде. Ну шо я, мера не бачив? Чи Діда Мороза? Та й феєрверки бабахкали з опівночі до другої години.

  Нажаль, розважальна програма по ТБ також видалася банальною. «Вечірній Квартал», як вони самі над собою жартують: «— А шо лысый сказал? Я не услышала.
— Та пофигу шо он сказал». Місцями смішно. А після опівночі можна було переключитися на «Дизель-шоу». І більше по телевізору у новорічну ніч дивитися нічого.  Навіть мюзиклу не зняли. Зате купа новорічних концертів. На «Інтері» написали: «У зв'язку з участю у зйомках забороненого в Україні артиста, виступ і всю сюжетну лінію героя довелося вирізати з концерту». Не стали очікувати нагоняю.

  Ну, оскільки по тєліку нічого дивитись, то послухав українську дискотеку на радіо, відганяючи від себе думки, що треба якось святкувати цікавіше. От тільки як?

Про 2016й

Рік, що минає, видався цікавим (хоча міг би бути і цікавішитм). Це був рік змін, нових відкриттів і ностальгії. Не таких депресивний, як 2015й, хоча приводів для суму вистачало.

Найкращі українські хіти - пісні Незалежності (частина 1)

В 2016му країна відзначала 25-річчя незалежності. А ще цього року ввели квотування української музики на радіостанціях. Тому відбувся черговий підйом вітчизняної муз. індустрії. А заодно на радіо почали ставити призабуті хіти. Та й просто старі, нікому невідомі, пісні. Враховуючи ці обставини, а також традицію наприкінці року робити хіт-парад найкращих пісень, то вирішив зробити хіт-парад пісень за 25 років.

Отже, уявляємо собі радіоефір і згадуємо старі і не дуже старі хіти і минуле. А ще дізнаємося про історію створення вітчизняних хітів — як популярних нині, так і призабутих виконавців.
[ Читати далі ]

Меми 2016го

Короткий огляд всіх популярних мемів 2016го. Ігри з доповненої реальності «ПокемонGo», китайська дурнувата пісня, пакетик Ярової — і інші приколи.
Заодно можна дізнатися (якщо пошукати інші відео з каналу) історію виникнення мемів.


"Згоріла хата - гори й сарай" — нова пісня від «Танкíв»

Почув по радіо — і пісня одразу сподобалась. І не тільки через народний вислів «Згоріла хата — гори й сарай». Сама пісня незвична. Саунд зовсім не ТНМКівський.

«Ми допоможемо. Бажано — собі».lol



Яценюк піариться?

А чого це Арсеній Петрович розпинається на радіо і ТБ? Розказує казки про «перемоги». Невже, знову вибори?! Чи Гройсман збирається у відставку?

Просто незрозуміло, який сенс політичної реклами в міжвиборчий період.

Перейменування АвтоЗАЗу

Заходжу на сайт і бачу новину: «Запорізький автозавод змінив назву». З якого це переляку? Думав, що фейк — але на поважних ресурсах є така новина. Тепер АвтоЗАЗ називається «Промавтоінвест». Також на збораїх акціонерів змінили статус з публічного акціонерного товариства на приватне.

Здається, це початок кінця ЗАЗу. Хоча пишуть, що з жовтня завод відновив випуск автомобілів. А ви як думаєте?

Новорічний Київ

"З Новим роком і Рождеством! Ялинки вогники кольорові."
(Із пісні «Скрябін» - сл. Андрій Кузьменко)

   Вже декілька років (відтоді як почав цікавитися новорічними фестивалями) хотів зробити огляд новорічного Києва. Нарешті це вдалося! Самотужки обходив і пофотографував головні столичні новорічні локації і святкову атрибутику у місті! Причому справився за дві поїздки.І це в сезон грипу і ожеледицю!

Новорічний Київ 1. Цього Нового року новорічної атрибутики було багато. Хоча це переважно в центрі. На околицях про новорічно-різдвяні свята мало що нагадує. На Новий рік-2017 новорічних локацій у Києві було як ніколи багато. Чи може це лише здається?

Основними святковими місцями у місті були: Новорічне містечко в «Експоцентрі України» (ех ВДНГ); ялинка біля ТРЦ «Ocean Plaza»; ялинка на Контрактовій площі; фотозона на Поштовій площі; Головна ялинка країни і святкове містечко на Софійській і Михайлівській площах; новорічне містечко в парку ім. Т. Шевченка. Як виявилось, новорічної атрибутики у місті багато.

[ Під катом - багато фоток... ]

Павук!!!

Ахрінєть! Сиджу, підготовлюю фотозвіт і тут бац: перед монітором спускається павук. Здоровенний. Прямо на рівні очей. Ну, звісно, здристонув. Коли повернувя поавука вже незнайшов. ХЗ де тепер він оселиться і чи не вилізе несподівано знову?

Згадав, минулого року під час підмітання на підлозі помітив павука.  Теж здивувався звідки він взявся. А одного разу помітив як павучок просто спускається по стіні. Причому я б не сказав, що рідко прибираємо. Але ж звідкись ця зараза з'являється.