Лише село, але красі його позаздрять багато міст...




Це всього лише село, але красі його позаздрять багато міст...

В англійському графстві Уїлтшир розташоване невелике мальовниче село Касл Комб, населення якої складає 350 чоловік. Касл Комб вважають одним з найкрасивіших сіл в Англії, а його казковий вигляд привертає і чарує відвідувачів.[ Читать дальше ]

Самая крупная в мире



Самая крупная в мире Анаконда убитая в Джунглях Амазонки --длина её состовляет 134 анг.фута(около 40 метров).Она убила 257 людей и 2325 животных.

Эротичная пальма )))))




Это не прикол и не фотошоп. ЭТО "Iriartea gigantea" – пальма с самой необычной формой корней, растет преимущественно в диких лесах Амазонки, и поэтому очень редко попадается на глаза человеку. Большой гладкий ствол пальмы-сваи, именно так ее традиционно называют, высотой до 25 метров нуждается в мощной опоре, поэтому дерево имеет корни с очень специфичным внешним видом.
 
(Заметка "ХОЗИ" в Однокласниках: с его разрешения)..   .podmig[ Читать дальше ]

Найвузжчі будинки в світі...



Найвузжчі будинки в світі...

Чи то дорожнеча землі, чи то недоробка, чи то витончений розум архітекторів, а може, все разом стало причиною створення найвужчих у світі будівель. Анорексія даних будов робить їх дуже привабливими для туристів, та й взагалі роззяв, які так чи інакше проходячи звертають увагу на дані будови.[ Читать дальше ]

Шахи на трьох.



Шахи на трьох.

Ідея шахів на трьох мабуть прийшла в голову далеко не одній людині. Правила такі ж як і в класичних шахах, відмінність є лише при проході фігури через центр дошки.

Основні правила шахів на трьох:

- Черговість ходів передається від гравця до гравця по годинникової стрілці, право першого ходу вибирається жеребом.
- Виграє гравець ,який першим поставив мат.
- Оскільки пішаки ходять по прямій, то частина їх йде наліво, а частина направо.

У цій грі є один нюанс, якщо два гравці об'єднаються проти третьої - він програв. Але при цьому ці двоє будуть конкурувати між собою за право завдати поразки третій і відповідно виграти всю партію.

510-річний глобус

510-річний глобус, який копітко вигравіювали на поверхні страусиного яйця в Італі...

ї