Будинок Міла в Барселоні

Будинок Міла в Барселоні, Іспанія,краса...

[ Читать дальше ]

народжується хоча б з одним зубом

Один з 2000 діток народжується хоча б з одним зубом.


Чудове відображення замку



Чудове відображення замку Kilchurn, Шотландія

Найдовша вагітність



Найдовша вагітність у світі протривала трохи більше року, а саме 375 днів. При цьому немовля виявилося абсолютно здоровим. А найменший термін вагітності - 22 тижні і 6 днів. Дитина народилася здоровою, але була завдовжки з кулькову ручку.

«Найбільший пазл з наметів»



Щоб встановити рекорд на «найбільший пазл з наметів» у жовтні 2012 року на пляж в Циндао (Китай) звезли 900 наметів, розставивши їх у формі китайського дракона.

Крихітний зелений острів, де правлять пінгвіни...




Маккуорі - крихітний зелений острів, де правлять пінгвіни...

Говорячи про пінгвінів ми, як правило, представляємо їх в пустельних білих просторах Антарктиди. Але ці морські птахи мешкають в багатьох різних екосистемах по всій південній півкулі. Велика популяція пінгвінів живе на австралійському зеленому острові Маккуорі.[ Читать дальше ]

двійнята



Найчастіше двійнята народжуються в Центральній Африці.

Печера Сорек...Ізраїль.




Печера Сорек...Ізраїль.
Непередаваної краси печера зі сталактитами і сталагмітами була відкрита в 1968 році. Виявили її випадково, коли при видобутку щебеню в результаті вибуху відкрився прохід всередину. Виявилося, що це найбільша печера країни, і площа її галерей дорівнює 4800 квадратних метрів. Невдовзі сюди стали допускати організовані екскурсії. Печера може похвалитися величезною кількістю всіляких вапнякових наростів, які продовжують нарощуватися і донині. Через це туристів просять нічого не чіпати руками.

Вот так меняется лицо эмбриона в утробе

Вот так меняется лицо эмбриона в утробе матери.