Найвузжчі будинки в світі...



Найвузжчі будинки в світі...

Чи то дорожнеча землі, чи то недоробка, чи то витончений розум архітекторів, а може, все разом стало причиною створення найвужчих у світі будівель. Анорексія даних будов робить їх дуже привабливими для туристів, та й взагалі роззяв, які так чи інакше проходячи звертають увагу на дані будови.[ Читать дальше ]

Шахи на трьох.



Шахи на трьох.

Ідея шахів на трьох мабуть прийшла в голову далеко не одній людині. Правила такі ж як і в класичних шахах, відмінність є лише при проході фігури через центр дошки.

Основні правила шахів на трьох:

- Черговість ходів передається від гравця до гравця по годинникової стрілці, право першого ходу вибирається жеребом.
- Виграє гравець ,який першим поставив мат.
- Оскільки пішаки ходять по прямій, то частина їх йде наліво, а частина направо.

У цій грі є один нюанс, якщо два гравці об'єднаються проти третьої - він програв. Але при цьому ці двоє будуть конкурувати між собою за право завдати поразки третій і відповідно виграти всю партію.

510-річний глобус

510-річний глобус, який копітко вигравіювали на поверхні страусиного яйця в Італі...

ї

Солом'яний ленд-арт по-японськи.



Солом'яний ленд-арт по-японськи.

Від рису навіть солома не повинна пропадати !!! Японці теж несуть прапор фестивалів врожаю, які давно і з успіхом проходять на полях дуже багатьох країн.
Префектура Ніїгата, Японія, проводить фестиваль соломи кожне 31 серпня, місцеві художники будують складні солом'яні скульптури.[ Читать дальше ]

Японська велетенська саламандра.



Японська велетенська саламандра. На сьогоднішній день - це найкрупніше земноводне, яке може досягати 160 см в довжину, вагою до 180 кг і жити може до 150 років, хоча офіційно зареєстрований максимальний вік гігантської саламандри становить 55 років.