Дождались! Гости GOGOL-PUB могут располагаться и внутри паба!

Ну наконец это случилось!
С 24 июня GOGOL-PUB возобновляет обслуживание гостей внутри заведения, поскольку правительство официально разрешило ресторанам и кафе в столице вернуться к полноценной работе.


К услугам наших гостей и летняя терраса паба, и все его залы! Располагайтесь за любым понравившимся вам столиком, с соблюдением социальной дистанции, разумеется.


Команда GOGOL-PUB с радостью подскажет вам, какой стол можно зарезервировать или занять с наскоку, если фирменного пива захотелось здесь и сейчас ;) И напоминаем: мы тщательно следим за соблюдением санитарно-гигиенических норм в пабе. Безопасность наших гостей всегда в приоритете.




GOGOL-PUB
ул. Малышко, 4А
(067) 384-17-19
http://gogolpub.com.ua

«Диканька» запрошує гостей до всіх залів ресторану!

Нарешті! Ми чекали і дочекалися часу, коли можна запросити любих гостей не тільки у літні альтанки, а й до решти наших залів. Такі чистенькі, такі колоритні та затишні… Вони чекають на гостей! Завітайте та насолоджуйтесь українським застіллям вже від сьогоднішнього дня.


З 24 червня український уряд дозволив відновити повноцінну роботу ресторанам та кафе, і столиця не стала винятком. Тож ми з радістю відкриваємо для вас двері ресторану.

Звісно, що вся команда «Диканьки» ретельно слідкує за дотриманням соціальної дистанції та інших санітарно-гігієнічних норм у ресторані. Безпека наших гостей понад усе! 

Приходьте на чарочку фірмової наливки під будь-яку закуску, що впаде вам у око. Чекаємо і щедро пригощаємо!


Ресторан «Диканька»
вул. Малишка, 4А
(044) 573-35-23
(067) 434-05-02
http://www.dykanka.com.ua

Goodman приймає гостей у приміщенні ресторану!

Нарешті це відбулося! Від 24 червня Goodman повертається до звичного робочого ритму.


Відтепер ми можемо частувати наших гостей вишуканими стравами як на літній терасі, так і всередині закладу, адже уряд дозволив відновити повноцінну роботу ресторанів та кафе в столиці. Команда Goodman ретельно слідкує за дотриманням санітарно-гігієнічних норм у ресторані. Безпека гостей залишається для нас найголовнішим пріоритетом.


Якщо ж ви хочете поласувати соковитими стейками та іншими фірмовими стравами Goodman деінде, не забувайте про можливість замовити їх з собою чи з доставкою «Роял сервіс» у будь-яку точку Києва.


Ось такі хороші новини для хороших людей ;)




Стейк-хаус GOODMAN

Київ, вул. Жилянська, 75

(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45

http://goodman.com.ua 

Яким буде твій ідеальний бізнес-ланч в Goodman?

Варіантів безліч, при цьому кожен із них принесе гастрономічне задоволення, буде поданий швидко та красиво.


З послабленням карантинних обмежень Київ поступово повертається до свого звичного ритму. В центрі столиці знову вирує ділове життя – кияни укладають нові контракти, вибудовують перспективні стратегії, п'ють каву під час переговорів і неквапливо обідають у самому серці українського мегаполісу.


Ресторан Goodman, будучи розташованим у бізнес-центрі «Євразія», пропонує своїм гостям вишукані бізнес-ланчі. Насолодитися ними можна на затишній літній терасі з 12:00 до 16:00 по буднях.


Під час бізнес-ланчу гість може самостійно вибрати комбінацію з безлічі страв. У меню представлені позиції на будь-який смак і бюджет. Так, наприклад, суп і салат обійдуться в 219 гривень, а якщо додати до них преміальний стейк на вибір гостя, то вийде найрозкішніший ланч вартістю 799 гривень. Крім того, в діапазоні від 300 до 400 гривень гість може замовити обід з трьох страв, а за бажанням доповнити його десертом і напоєм.


До слова, бізнес-ланч у Goodman може бути не тільки смачним і ситним, але й трохи п'янким, якщо ви замовите келих вина або шампанського, звичайно ж, за спеціальною вартістю.


У стейк-хаусі Goodman завжди раді додати смаку та витонченості до вашого насиченого подіями робочого дня. Приходьте та переконайтеся, що бізнес-ланч може бути естетичним і гастрономічним задоволенням!




Стейк-хаус GOODMAN

Київ, вул. Жилянська, 75

(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45

http://goodman.com.ua

-25% на все: повне відкриття ресторану CHOICE

Ресторанний комплекс CHOICE на Лівому березі Києва повністю відновив роботу у зв’язку з послабленням карантину. Тепер гості ресторану мають можливість не лише відпочивати на зеленій літній терасі CHOICE, а й отримають доступ до всіх розваг, за якими встигли скучити протягом карантину.


На честь повного відкриття CHOICE дарує відвідувачам знижку 25% на меню, бар і всі доступні розваги ресторану. 


Наразі CHOICE пропонує відпочити:


- в ресторані та на терасі, смакуючи страви з хосперу, суші та інші делікатеси;

- в окремій кальянній залі;

- за грою в більярд;

- на караоке-вечірках.


До речі, перші караоке-вечірки, які так полюбляють відвідувачі, відбудуться вже цими вихідними. В п’ятницю, суботу та неділю (26, 27 і 28 червня) постійні та нові гості закладу будуть, як в старі добрі часи, насолоджуватися музикою, танцювати до ранку та смакувати улюблені коктейлі. Зважаючи на професійний підхід CHOICE до організації будь-яких заходів, урочисте повернення після карантину залишить у гостей незабутні враження. Приєднаєтеся? 


Резервуйте стіл за номером: 067 650 45 55.

Більше інформації про відпочинок у CHOICE — на сайті закладу https://thechoice.kiev.ua.


Запрошуємо на нове суші-меню в ресторані CHOICE!

Зустрічайте новинки на літній терасі CHOICE — спокусливі роли, апетитні сашимі, пряні азіатські супи й салати та безліч інших страв кухні південно-східної Азії. 


Шеф закладу розробив нове меню, яке ідеально пасує до літнього відпочинку на зеленій терасі. Свіжа філадельфія з лососем, роли з вугрем і льодяний мохіто або мімоза — ідеальне рішення для літа. Згодні з нами? Тоді приходьте смакувати!


Для великих компаній у меню є великі суші-сети: макі-роли, три дракони й неперевершений фірмовий сет від CHOICE.


Нагадуємо, що наразі на літній терасі діє спеціальна пропозиція: -25% на позиції кухні та бару. Також доступна послуга замовлення з собою — зі знижкою 20%


Нові страви з суші-меню — рівно як і ті, що вже встигли полюбитися гостям CHOICE, наприклад, хоспер-меню — вже можна замовити на літній терасі. 


Резервуйте стіл за номером 067 650 45 55, а якщо бажаєте залишитися вдома — оформлюйте доставку в додатках Glovo та Raketa.




Ресторан-караоке CHOICE

вул. Братиславська, 52

+38 (067) 650 45 55

https://thechoice.kiev.ua/uk

CHOICE: найкраща літня тераса на Лівому березі Києва

Ресторанний комплекс CHOICE на Троєщині відкрив літню терасу, що нагадує оазис. Після знайомства з нею ми забули дорогу до центру міста, а натомість переманюємо всіх знайомих на Лівобережжя. Затінок, яскрава зелень і прохолода створюють на літньому майданчику чарівну атмосферу. Але найцікавіше ще не це… 


Бар


На терасі CHOICE навіть класичні коктейлі, які ви куштували вже безліч разів, набувають особливого смаку. В коктейльній карті відібрані найкращі поєднання смаків літа 2020: солодкі, бітери, освіжаючі зауери тощо. Чудова колекція вин і міцного алкоголю включає якісні, перевірені часом і смаком позиції. Також тут готують мілкшейки та лимонади, подають безліч безалкогольних напоїв.


Кальяни


Кальяни та CHOICE — нероздільні. Ресторан, який з року в рік забезпечує гостей відпочинком найвищої якості, подбав і про те, щоб тютюни та інвентар для кальянів були найкращими. А літня тераса, знову ж таки, тільки сприяє релаксації з трубкою. 


Кухня


Найсмачніше — буквально — ми приберегли наостанок. Кухня CHOICE закохує з першого погляду. Особливо якщо перший погляд впав на хоспер-стейк, філе лосося, або біф-салат. На літній терасі CHOICE подають страви європейської кухні в інтерпретації Шефа — з родзинкою. Також є дитяче меню та вегетаріанські страви.


Знижки


Тимчасово в ресторані діє знижка 25% на всі перераховані вище категорії. Час акції обмежений, тому радимо зарезервувати стіл на літній терасі вже на наступні вихідні. 


Телефонуйте: 067 650 45 55.

Більше інформації про відпочинок у CHOICE — на сайті закладу https://thechoice.kiev.ua.


Напої – ваші, закуска – наша!

Про українську щедрість та гостинність складають легенди. Ми вміємо частувати гостей так, що вони залишають «Диканьку» ситими, напоєними, вдоволеними та щасливими! Є про що згадати та іншим розповісти.


Ресторан національної кухні «Диканька» у кращих традиціях української щедрості розробив для своїх гостей цікаву пропозицію.


Приходьте до ресторану зі своїм алкоголем, а наші офіціанти радо наповнять ним чарки чи келихи для вас без жодних коркових зборів! Є лише одна приємна умова – замовляйте страви на суму від 550 грн на людину і гуляйте на славу. Уявіть лишень, як щедро ми накриємо стіл до тих напоїв, що найкраще смакують саме вам.


Споживайте свій улюблений алкоголь та куштуйте фірмові страви від Шефа «Диканьки» — це і буде вдалий вечір у затишних альтанках ресторанного комплексу. Тож збирайте приємну компанію, налаштовуйтеся на відпочинок і приходьте до нас у гості.


Чекаємо!




Ресторан «Диканька»

вул. Малишко, 4А

(044) 573-35-23

(067) 434-05-02

http://www.dykanka.com.ua

Страви з мангалу на будь-який смак. Ресторан «Диканька» запрошує

Літо невпинно набирає обертів, і серед іншого ми маємо задоволення вдосталь куштувати страви з відкритого вогню. Смачні, запашні, несамовито привабливі!

Допоки тривав загальнонаціональний карантин, українці могли власноруч готувати шашлик та стейки на свіжому повітрі. Коли ж карантинні заходи частково послаблені, настав ідеальний час потішити себе стравами з мангалу, що приготує для вас Шеф ресторанного комплексу «Диканька».

Наші затишні альтанки у тіні розлогих дерев стануть чудовим осередком гастрономічної насолоди. Комфортно влаштувавшись тут, беріться за дегустацію люля з телятини та баранини або шашликів з телятини, курятини чи свиного ошийку. А може, вам до вподоби телятина на кісточці чи свинячі ребра на вугіллі? Ці витвори кулінарного мистецтва також є у нашому меню!

Любителям риби радо запропонуємо лосося, дорадо, скумбрію, річкову форель та білого амура, звісно що з димним ароматом та засмаженою скоринкою. 

Яку б із перерахованих страв ви не замовили, радимо вам доповнити та відтінити смакові відчуття порцією колоритних соусів. Ткемалі, сацебелі, наршараб, тартар, аджика, міцна гірчиця – очі розбігаються! Самодостатніми стравами з мангалу чи доповненням до м’яса і риби на вашому столі можуть стати печені овочі чи лаваш.

Безумовно, до фірмових страв з мангалу в ресторані «Диканька» є сенс замовити запашні авторські напої. Наливки та настоянки, крижане пиво та прохолодні коктейлі – обирайте без жодних обмежень!

Завітайте скоріше до ресторану національної української кухні «Диканька», щоб таке звичне та знайоме дозвілля — споживання шашлику — перетворити на справжнє свято.



Ресторан «Диканька»

вул. Малишко, 4А

(044) 573-35-23

(067) 434-05-02

http://www.dykanka.com.ua

Вступайте онлайн та здобувайте вищу освіту дистанційно!

Міжрегіональна Академія управління персоналом надає українцям унікальну можливість: вступити до ВНЗ і здобути вищу освіту в онлайн-режимі! Тепер стати студентом і отримати диплом про вищу освіту стало ще простіше і доступніше. Незалежно від місця проживання або рівня доходу освоїти професію мрії може кожен.


Вступ онлайн і дистанційна форма навчання в МАУП відкривають перед українцями нові перспективи. Оволодіти корисними навичками і вивчити цікаву спеціальність можна з будь-якої точки країни. Все, що вам необхідно, це доступ до інтернету та комп'ютер!


Зробіть крок назустріч успішній кар'єрі, залишаючись при цьому вдома. Для подачі документів їхати нікуди не треба. Подати документи в Академію можна онлайн. Якщо зробити це до 27 червня, то МАУП ще й надасть знижку на навчання 20%!


Вже котре десятиріччя для тисяч українців навчання в МАУП — це можливість опанувати сучасні професії в сфері IT-технологій, маркетингу, журналістики, дизайну, психології, права, менеджменту, банківської справи. Поєднувати навчання з іншими сферами свого життя можна, вибравши дистанційну форму навчання за однією з десяти популярних і затребуваних спеціальностей.


Студенти дистанційної форми навчання приділяють освіті достатньо часу і роблять це в комфортній для них обстановці. Працюйте і займайтеся хобі, подорожуйте і залишайтеся з рідними — все це паралельно з отриманням вищої освіти!


Дистанційна форма навчання в МАУП — це інноваційний різновид заочного навчання, з використанням освітніх онлайн і мультимедійних технологій. Навчально-методичні матеріали з усіх дисциплін надаються студентам в електронному вигляді, а консультування досвідченими педагогами здійснюється через інтернет.


Онлайн-навчання дозволяє економити час і кошти на дорогу до ВНЗ або перебування в чужому місті, при цьому якість викладання всіх дисциплін залишається на належному рівні. Більше того, під час онлайн-вступу студентам дистанційної форми навчання МАУП надає можливість здійснити оплату за навчання у будь-який зручний час до першої сесії, а на будь-яку суму попереднього платежу, внесену протягом семи днів, надається знижка 20%!


Освоїти затребувану професію в комфортній для вас обстановці абсолютно реально! Реалізуйте себе, реалізуйте свою мрію разом з МАУП!




Київ, вул. Фрометівська, 2
Приймальна комісія:
(093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp), (096) 490-490-0
http://maup.com.ua