«Дембельський акорд» в еко-ресторані «Батьківська хата».

Грандіозне свято влаштував для справжніх чоловіків еко-ресторан «Батьківська хата» 23 лютого.  Тематичний вечір «Дембельський акорд» зібрав велику кількість  тих, хто  служив в армії та знає не зі слів  про солдатські  будні. На сильну половину людства та їх чарівних пані, вірних друзів та знайомих у цей день чекало багато сюрпризів. Для кожного гостя,який завітав на свято -  особливе  частування.
 Цього дня  шеф-кухар  як знавець військового статуту та кулінарних армійських вподобань підготував ексклюзивне «Дембельське меню». Смачний капусняк, макарони по-флотськи, салат з капусти ,смажена картопелька з цибулькою на гарячій сковорідці … і «бойові 100 грам» від Михайла Поплавського.

Сервісна група ресторану була одягнена у солдатську форму, що додавало особливого настрою. «Офіцери колишніми не бувають» - котилося залом. Винуватці свята  активно брали участь у всіх конкурсах та вікторинах на спритність і влучність, уміло вправлялися  у виконанні поставлених завдань.  І  були щедро нагороджені «солдатськими делікатесами» - гвардійською тушонкою та солодким згущеним молоком у бляшанках.



Крім смачних  і корисних страв та напоїв, гості також  насолоджувалися  незабутніми  виступами  зірок української естради – Степана Гіги, Алли Кудлай, Михайла Поплавського, Марти Спіженко.

Свято видалося веселим та ностальгічним. Багато було розповідей та спогадів про солдатське життя, анекдотів   й армійських тостів.

Всі присутні на святі ще раз переконалися, що українські чоловіки найкращі - мужні, сильні, галантні  та надійні,а еко-ресторан  «Батьківська хата» щоразу заряджає  позитивною енергією та оптимізмом .В решті - решт хто краще за Михайла Поплавського може створити  незабутнє свято.

Наближається 8 березня. Багато приємних сюрпризів чекає  на чарівних,ніжних, милих панночок.   Грандіозна шоу-програма «Для Вас,кохані!»  за участю  Анатолія  Матвійчука, Михайла Поплавського та Петра Чорного, яка відбудеться  8 березня  о 18.00 подарує романтичний настрій,тепло від ніжних слів та щирих зізнань.

Проведіть  цей  святковий день у незабутній  атмосфері  квітучої весни та кохання з еко-рестораном «Батьківська хата» !

Бронювання столиків:(044) 592 15 35;(067) 401 38 58 

http://batkivskahata.com

Дары Черного моря в ресторане «Краков»

  • 21.02.13, 15:00
Каждые вторник и пятницу ресторанно-гостиничный комплекс «Краков» предлагает гостям свежевыловленную рыбку. 
Ловится барабулька именно в день ее подачи,ранним утром. 
Множество минеральных веществ, витаминов и выдающиеся вкусовые качества делают черноморскую барабульку, 
или султанку «хвостато-плавниковым» сокровищем в вашем рационе.
На столе у шеф-повара «Кракова» барабулька блестит чешуей и сверкает глазами. 
А уже через несколько минут, под хрустящей корочкой, вас ожидает сочное аппетитное лакомство!
Спешите окунуться в атмосферу морского побережья, не выезжая за пределы Киева!

Ждем Вас в «Кракове»! Это рядом, в Киеве!:)

Киев, Житомирская трасса,
Брест-Литовское шоссе, 8А
тел.: (044) 593-70-70
Время работы:
Гостиница круглосуточно
Ресторан: 8:00-23:00
Бар: 12:00-23:00

Свято для справжніх чоловіків в еко-ресторані «Батьківська хата»

Рівняйсь! Струнко! Вільно!  Еко-ресторан «Батьківська хата» гостинно запрошує справжніх чоловіків на святковий вечір «Дембельський акорд» з нагоди святкування Дня захисника Вітчизни!
На сильну половину людства та їх чарівних пані, вірних друзів та знайомих у цей день чекає багато сюрпризів! Для кожного гостя, що завітає на свято -  особливе  частування.
Шеф-кухар як знавець військового статуту та кулінарних армійських вподобань підготував ексклюзивне «Дембельське меню».
Крім смачних та корисних страв та напоїв, гості також зможуть насолодитися незабутнім виступом зірок української естради – Степана Гіги, Алли Кудлай, Михайла Поплавського. А найсміливіші матимуть можливість випробувати себе у конкурсах на витривалість, спритність і влучність, за що отримають оригінальні призи та подарунки!

Феєричні веселощі, стильна музика та незабутні враження  чекають на Вас в еко-ресторані  «Батьківська хата»  !
24 км. автобану Київ - Одеса (15 хв.транспортом від м.Виставковий центр "ВДНГ", зупинка с. Іванковичі).
Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58  (044) 592-15-35.




Найромантичніше свято в еко-ресторані «Батьківська хата»


Незабутнє  свято влаштував еко-ресторан «Батьківська хата»  для своїх гостей у День Святого Валентина.  Кожен, хто завітав  до «Батьківської хати»,  був приємно вражений. Із першого кроку було таке відчуття начебто ти потрапив  на острів романтизму та кохання. Бенкетний зал був оформлений у біло-пурпуровій гамі. На вікнах білосніжний фатин, скатертини з драпіруванням, білі чохли з бантами, валентинки, ароматизовані свічки на столах та безліч  надувних червоних  кульок  над головою яскраво переливались у м’якому світлі.  Умілі флористи прикрасили кожен стіл ніжними композиціями з живих квітів. 


Піднесеного настрою додали святкові ексклюзивні страви від шефа: асорті з найкращих сирів – камамбер, ДорБлю в поєднанні з виноградом та полуницями, ніжні овочеві салати, молоденька телятинка на кісточці, качина грудка у власному соку, полита вишневим соусом… , вишукані напої. 

Від ніжної саксофонної музики у всіх присутніх перехоплювало подих.  Найліричніші композиції  відомих класиків виконував лауреат міжнародних конкурсів Іван Глубіш. 

Освідчення в коханні – завжди велика подія для двох. Адже, що може бути приємніше говорити і чути «кохаю». Ці прекрасні слова набувають ще більш глибокого змісту, якщо сказати  їх по-особливому. Організатори  і про це подбали та влаштували ліричний конкурс  серед чоловіків, на найзворушливіше зізнання своїй коханій у почутті, яке «рухає світом і планетами».  А чарівні жінки  освідчувалися за допомогою вмілого володіння римою та декламування авторських віршів. 

На запальні танці надихнув усіх майстер-клас  з  чуттєвої та пристрасної  румби. 

Родзинкою свята стали виступи зірок української естради, народних артистів України: Павла Зіброва, Натілії Бучинської, Михайла Поплавського. Які подарували музичний віночок зі своїх композицій.


Фірмові десерти  в подарунок від еко-ресторану «Батьківська хата»  стали неочікуваною приємністю для всіх закоханих і тих, хто шукає свою другу половинку. Чудовими тортиками, прикрашеними багатьма кремовими трояндами у формі сердець,  пригощали  досхочу. 

Кожна лінія, кожен елемент інтер’єру  ресторану, кожнісінький аксесуар — все  було пронизане  цього вечора ніжним дотиком Амура.

Змінюються часи, змінюється життя  та  незмінним було і залишається найвище почуття людини – Кохання.

  Цей  острівець для закоханих подарував  усім гостям свята незабутній відпочинок  та приємні спогади, які залишаться в серці кожного. 

Любите и будьте любимы: стейк-хаус GOODMAN поздравляет всех влюб



Эрос, филиа, сторгэ или агапэ - все эти слова испокон веков обозначали самые разнообразные проявления любви. Метаморфозы этого чувства продолжают удивлять нас и поныне. Восторженная влюбленность, любовь-дружба или любовь-приязнь, семейная любовь, а иногда даже безусловная и жертвенная. Сложно представить нашу жизнь без этого многогранного чувства. 
В преддверии Дня Св. Валентина так приятно осознавать, что благодаря  способности именно к этому чувству мы можем быть счастливыми.
14 февраля стейк-хаус GOODMAN искренне рад пригласить на праздничный ужин всех влюбленных. В этот прекрасный вечер после 18:00 каждая влюбленная пара в качестве комплимента от заведения сможет насладиться бокалом красного вина Каберне-Совиньон, Пьер Фузи.
Также GOODMAN порадует Вас еще одним приятным сюрпризом: заказав в День влюбленных Taittinger Brut Reserve 0,75, в дополнение Вы получаете малышку Rose (0,375) в подарочной упаковке. Бутылочка шампанского станет отличным презентом для дорогого Вам человека.
В этот день принято поздравлять не только возлюбленных, но и всех Валентинов и Валентин. Американцы и немцы поздравляют учителей и своих коллег, англичане - домашних животных. В Японии день святого Валентина вообще считается исключительно мужским праздником.
Совсем не важно, представителем которой национальности Вы являетесь, стейк-хаус GOODMAN убежден – любви неведомы границы!

Киев, ул. Жилянская, 75 
БЦ «Евразия»
(044) 596-00-00

День закоханих в еко-ресторані «Батьківська хата»

«Батьківська хата» продовжує влаштовувати для своїх гостей грандіозні  заходи.

14 лютого у День закоханих в еко-ресторані на Вас чекає найромантичніший вечір.
Цього святкового дня зірки української естради  Павло Зібров, Наталія Бучинська, Михайло Поплавський та багато інших популярних артистів ексклюзивно для відвідувачів «Батьківської хати» підготували колоритний концерт з найліричніших композицій. Також кожен бажаючий матиме можливість безкоштовно заспівати караоке та подарувати коханій людині її улюблену пісню у власному виконанні.
Романтична музика, вишукані страви від шеф-кухаря, чудове вино залишить теплий спогад в душі кожного.
Прийшовши великою веселою компанією, Вам запропонують окремі затишні VIP будиночки, де Ви і Ваші друзі зможете приємно поспілкуватися у приватній комфортній атмосфері. Родзинка вечора - танцювальний майстер-клас з румби, де Ви опануєте звабливі рухи танцю кохання.
Еко-ресторан «Батьківська хата» приготував ще один приємний сюрприз для  закоханих, кожній парі подарунок – ексклюзивний десерт та шампанське.
У повітрі пануватиме неповторний аромат кохання та свічок, що доповнюватиметься романтичною грою на саксофоні та святковим інтер’єром.
Проведіть незабутній вечір в еко-ресторані «Батьківська хата» - ми чекаємо на Вас.
24-й км автобану Київ-Одеса
(15 хв. транспортом від ст. м. Виставковий центр «ВДНГ»)
Тел.: (067)4013858  (044)5921535.
Web: www.batkivskahata.com
http://www.facebook.com/pages/Батьківська-Хата/489948284378015?ref=hl
http://vk.com/batkivska__hata
http://vk.com/fathers_house

«Романтический ужин» по праздничной цене – в траттории «Густоза»


К любви итальянцы относятся очень серьезно: 99% итальянских песен – о любви, ею заняты все мысли, ей посвящают бесконечные дискуссии. Ведь что за жизнь без этого удивительного чувства?
Траттория «Густоза», несомненно, также трепетно относится к любви и ее миссия в феврале – объединять сердца. 
Именно поэтому с удовольствием приглашаем все влюбленные пары на романтический ужин по уникальной стоимости.
Меню на двоих состоит из: салатов Фитнес и Цезарь, двух основных блюд - Телятины под соусом с моцареллой и Куриного филе под сливочным соусом, а также десертов – Профитролей и Тирамису, и, конечно, как же без вина 
– сухого белого «Soave». И все это – всего лишь за 300 грн!
Спешите воспользоваться прекрасной возможностью незабываемо провести вечер со своей любимой половинкой! 
В преддверии Дня Св. Валентина романтический ужин на двоих станет прекрасным подарком друг другу к этому празднику.
Проведите вечер в самом итальянском уголке столицы и сполна насладитесь по-итальянски романтической атмосферой в траттории «Густоза»!

г. Киев, ул. Мазепы, 5
Печерск, м. Арсенальная
Тел.: (044) 288-88-28,(044) 280-83-38
Время работы:
пн.-пт. 8:00 - 23:00
сб.-вс. 10:00 - 23:00

Джазовый февраль в стейк-хаусе GOODMAN!


Окунуться в джаз означает: остановить время и прожить эти минуты исключительно для своего сердца, услышать, как оно танцует. Ощутить присутствие музыкальных традиций нескольких культур, уловить блюзовые мотивы, почувствовать чудесный синтез африканских ритмов и европейской гармонии – все это реально с 1 февраля каждый понедельник с 19:00 в стейк-хаусе GOODMAN!
Джазовые вечера снимут напряжение после непростого дня недели и помогут Вам открыть иные горизонты, которые могли ускользнуть от Вашего внимания в суетливости нашей столицы.
Настоящий американский стейк с бокалом красного вина идеальным образом дополнят вечер джаза.
В GOODMANе Вас ждет замечательный отдых!

Киев, ул. Жилянская, 75 
БЦ «Евразия»
(044) 596-00-00

Родинний вікенд в еко-ресторані «Батьківська хата»


Бажаєте гарно провести час зі своїми дітьми у вихідні? Завітайте до еко-ресторану «Батьківська хата» та переконайтесь, що українське – найкраще! Щосуботи та неділі на гостей ресторану чекає «Родинний вікенд»!
«Батьківська хата» - це, перш за все, родинний заклад, не тільки за духом, а й за змістом. У ресторані створені ідеальні умови для того, щоб, прийшовши сюди всією сім’єю, почуватися  комфортно і затишно.
Веселі аніматори, вікторини, конкурси, кулінарні майстер-класи, смачне частування, а також безкоштовне караоке стануть справжнім відкриттям, де Ви і Ваші дітки зможете перейнятися українськими традиціями та відчути зв’язок із нашим багатим історичним минулим.
І не забувайте – ексклюзивні страви за старовинними рецептами української кухні готуються з любов’ю і виключно з екологічно чистих продуктів власного фермерського господарства.
Відчуйте тепло родинного затишку в еко-ресторані «Батьківська хата»!

24-й км автобану Київ-Одеса
(15 хв. транспортом від ст. м. Виставковий центр «ВДНГ»)
Тел.: (067) 401-38-58  (044) 592-15-35.
Web: www.batkivskahata.com
http://www.facebook.com/pages/Батьківська-Хата/489948284378015?ref=hl
http://vk.com/batkivska__hata
http://vk.com/fathers_house

Sony HMZ-T2 3D

Sony HMZ-T2 3D 


Пользуясь случаем, хочу передать привет Киборгам и Робокопам и сказать: я с вами!:) Вот они, мои первые ощущения от данного девайса. А теперь по сути: удивлению моему нет предела - устройство оказалось легким, на голове оно практически не ощущается, пара секунд и вы полностью погружаетесь в виртуальное пространство. В режиме 3D лучше присесть, а то на минуте второй презентационного просмотра, когда на вас вылетит Spiderman, легко можно потерять равновесие. И не забудьте всунуть наушники в уши - чистый реалистичный звук завораживает - показало себя в действии естественное акустическое поле 360° технологии Virtualphones. А теперь об изображении: если давно не были в кино - режим 24p True Cinema позволит оказаться в самом центре зала. Виртуально диагональ дисплея достигает таких размеров, что невольно начинаешь  сравнивать размеры экрана с ранее видимыми в imax, кинотеатре  “Киев” и всех других  им же подобных, ведь составляет она до 20 метров ясного, четкого, но в тоже время мягкого для глаза изображения. Можете представить? У вас явно хорошее воображение.  В общем, у вас есть возможность самим испытать самую горячую новинку месяца в действии. Такую возможность нам предоставляет магазин  Xclusive - здесь  всегда можно найти самые яркие устройства, которые впечатлят самых искушенных пользователей.