хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

«Дембельський акорд» в еко-ресторані «Батьківська хата».

Грандіозне свято влаштував для справжніх чоловіків еко-ресторан «Батьківська хата» 23 лютого.  Тематичний вечір «Дембельський акорд» зібрав велику кількість  тих, хто  служив в армії та знає не зі слів  про солдатські  будні. На сильну половину людства та їх чарівних пані, вірних друзів та знайомих у цей день чекало багато сюрпризів. Для кожного гостя,який завітав на свято -  особливе  частування.
 Цього дня  шеф-кухар  як знавець військового статуту та кулінарних армійських вподобань підготував ексклюзивне «Дембельське меню». Смачний капусняк, макарони по-флотськи, салат з капусти ,смажена картопелька з цибулькою на гарячій сковорідці … і «бойові 100 грам» від Михайла Поплавського.

Сервісна група ресторану була одягнена у солдатську форму, що додавало особливого настрою. «Офіцери колишніми не бувають» - котилося залом. Винуватці свята  активно брали участь у всіх конкурсах та вікторинах на спритність і влучність, уміло вправлялися  у виконанні поставлених завдань.  І  були щедро нагороджені «солдатськими делікатесами» - гвардійською тушонкою та солодким згущеним молоком у бляшанках.



Крім смачних  і корисних страв та напоїв, гості також  насолоджувалися  незабутніми  виступами  зірок української естради – Степана Гіги, Алли Кудлай, Михайла Поплавського, Марти Спіженко.

Свято видалося веселим та ностальгічним. Багато було розповідей та спогадів про солдатське життя, анекдотів   й армійських тостів.

Всі присутні на святі ще раз переконалися, що українські чоловіки найкращі - мужні, сильні, галантні  та надійні,а еко-ресторан  «Батьківська хата» щоразу заряджає  позитивною енергією та оптимізмом .В решті - решт хто краще за Михайла Поплавського може створити  незабутнє свято.

Наближається 8 березня. Багато приємних сюрпризів чекає  на чарівних,ніжних, милих панночок.   Грандіозна шоу-програма «Для Вас,кохані!»  за участю  Анатолія  Матвійчука, Михайла Поплавського та Петра Чорного, яка відбудеться  8 березня  о 18.00 подарує романтичний настрій,тепло від ніжних слів та щирих зізнань.

Проведіть  цей  святковий день у незабутній  атмосфері  квітучої весни та кохання з еко-рестораном «Батьківська хата» !

Бронювання столиків:(044) 592 15 35;(067) 401 38 58 

http://batkivskahata.com

0

Коментарі