хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Забронюйте банкетну залу на новорічний корпоратив уже зараз!

Попіклуйтеся про новорічне свято заздалегідь, забронювавши залу для корпоративної вечірки в CHOICE вже зараз! В залежності від вашого бюджету та уподобань ми складемо найкраще меню: в ресторані представлені страви європейської та національної кухні, вишукане вино та міцні коктейлі на будь-який смак. Також наші кондитери зможуть приготувати святкові десерти або торти вагою від 2 кг за попереднім замовленням.

Для гучних та видовищних свят ми надаємо все необхідне музичне та світлове оснащення, а також обладнання для любителів караоке. В залежності від кількості гостей ви зможете забронювати як весь ресторан, так і один із залів: до ваших послуг приміщення місткістю від 20 до 100 персон.

Окрім надання банкетної зали, ми можемо повністю зайнятися організацією вашої корпоративної вечірки та допомогти обрати професійного декоратора, ведучого, фотографа, музикантів і DJ. Також на території ресторану розташовується велика паркова для комфорту і зручності кожного з гостей.

Влаштуйте вашу найкращу корпоративну вечірку в CHOICE! Дізнатись деталі та забронювати залу для свята можна в адміністратора ресторану за телефоном: 067 650 45 55


Ресторан CHOICE

вул. Братиславська, 52

https://thechoice.kiev.ua/uk


0

Коментарі