«Осінні вікенди» в GOODMAN: смачно та вигідно!

Давайте святкувати золотаву осінь разом! Стейк-хаус GOODMAN щовихідних запрошує гостей завітати на порцію найніжніших стейків за надзвичайно приємною ціною.

Спеціальна осіння пропозиція полягає в наступному: приходьте з друзями або коханою людиною у GOODMAN у вихідний день, замовляйте Філе-Міньйон або Філе-Шато та отримуйте знижку 50% на другий такий самий стейк.

Якщо у стейків Філе-Міньйон та Філе-Шато і є щось спільне, то це їх ніжність, насичений смак та легкий, ненав’язливий аромат. Адже для їх приготування використовуються найм’якіші пісні частини мармурової яловичини. Соковитий, ідеально просмажений відруб вагою до 300 грамів по-справжньому оцінять любителі вишуканих страв. А якщо доповнити вечерю пляшкою витриманого червоного вина, то враження залишаться найтепліші та найвиразніші.

Запрошуємо скористатися цією смачною та вигідною пропозицією вже наступними вихідними. Не зволікайте та влаштуйте собі якомога більше «осінніх вікендів» у GOODMAN!

Стейк-хаус GOODMAN Київ, вул. Жилянська, 75 (044) 596 00 00 // (044) 592 31 45 http://goodman.com.ua

Вишуканий весільний банкет або фуршет у ресторані CHOICE!

Осінь — традиційна пора для яскравих і пишних весільних церемоній. У день весілля нареченому та нареченій хочеться просто насолоджуватися святковим бенкетом і розважальною програмою, спілкуватися з друзями та родичами, не думаючи про клопоти та нюанси проведення свята.


Щоб весілля принесло тільки яскраві емоції, красиві фото та щасливі спогади, його організацію варто довірити професіоналам. Банкет-менеджери ресторану CHOICE можуть організувати в одному з залів закладу для вас як затишне весілля на 20 гостей, куди будуть запрошені лише близькі люди, так і розкішне свято на 100 персон.


Ми складемо бездоганне меню з урахуванням всіх ваших побажань і смаків, допоможемо стилізувати зал відповідно до тематики свята та підберемо для вас музичний супровід.


Обравши для проведення весілля ресторан CHOICE, будьте впевнені: воно стане по-справжньому королівським і запам'ятається всім.


Телефонуйте, обговоримо всі нюанси майбутнього свята: (067) 650-45-55


Ресторан CHOICE вул. Братиславська, 52 https://thechoice.kiev.ua/uk

Белковые коктейли: польза для здоровья и фигуры!

Белковые (или протеиновые) коктейли состоят из определенного набора полезных компонентов, главный из которых — это водорастворимый белок. Чаще всего его получают из молочной сыворотки, яичного белка или соевых бобов. 

Протеиновые коктейли низкокалорийны и дают длительное чувство насыщения. Белок усваивается нашим организмом в течение длительного времени, но не откладывается в жировой ткани. 

Белок — это строительный материал для наших мышц. Поэтому если вы активно занимаетесь спортом, то должны добавлять в рацион протеин. Выпив белковый коктейль после тренировки, вы восполните запас белка в организме и поспособствуете росту мышц. 

Если же вы хотите похудеть, то белок для вас тоже незаменим, ведь он ускоряет метаболизм и помогает бороться с лишним весом. 

А еще протеиновые коктейли — это отличный вариант для healthy-перекуса. Вы сможете быстро и надолго утолить голод, заменив вкусным полезным коктейлем полноценный прием пищи. 

Низкокалорийные белковые коктейли Fitbalance — это натуральный продукт без сахара и красителей. Для здорового постепенного похудения они просто незаменимы!

Среди преимуществ наших протеиновых коктейлей — то, что они имеют очень удобную порционную упаковку, в отличие от обычных спортивных. Их удобно брать с собой на работу или в школу, на тренировку или долгую прогулку. В одной порции белкового коктейля Fitbalance — целых 16 грамм чистого сывороточного протеина, состав которого близок к аминокислотному составу мышечной ткани человека. Это ингредиенты 100% натурального происхождения, поэтому вы можете быть уверены в их пользе и качестве!

ПП-рецепты с белковыми коктейлями от Fitbalance

Предлагаем отличную идею того, как разнообразить свой рацион благодаря нашим вкусным протеиновым коктейлям. Например, полезное мороженое! Обычное мороженое на диете есть не стоит, а этим можно лакомиться хоть каждый день!

Возьмите белковый коктейль Fitbalance с любимым вкусом, греческий йогурт 2% жирности и любимые фрукты. Измельчите всё это в блендере и поставьте в морозилку на полчаса. Затем достаньте, перемешайте, чтобы измельчить ледяную корку, и снова поставьте в морозилку на час. После этого ваше вкусное и полезное мороженое будет готово! 

Хорошей идеей будет также добавить белковый коктейль от Fitbalance в свой утренний фруктово-овсяный смузи, сделав его более питательным!

FitBalance (098) 195-05-05 https://fitbalance.ua/


Знижка 25% на все суші-меню в ресторані CHOICE триває!

Суші та роли люблять усі!


Ці ласощі прийшли до нас з японської кухні зовсім недавно. Але сьогодні вже важко уявити собі святкове меню без апетитних свіженьких ролів або суші.


Професійні сушисти ресторану CHOICE використовують рибу найвищої якості, щоб ви могли повною мірою відчути всі грані смаку традиційних японських страв.


До того ж, якщо суші або роли приготовані з якісних продуктів, вони ще й дуже корисні. Морська риба і норі містять чимало цінних жирних кислот, білку та йоду, а рис, багатий клітковиною, відповідає за поживність страви.


У нас ви можете замовити суші та роли на будь-який смак:


 • зелений, червоний або золотий дракони;

 • апетитна «Каліфорнія» в ікрі;

 • ніжна «Філадельфія»;

 • легкі макі-роли;

 • веганський та теплий роли.


А ще в меню ресторану є ваші улюблені азіатські супи, соковиті сашимі й хрусткі салати на вибір!


Приходьте насолодитися стравами японської кухні в ресторан CHOICE! А зі знижкою 25% вони стануть ще смачніше!


Ресторан-караоке CHOICE вул. Братиславська, 52 +38 (067) 650 45 55 https://thechoice.kiev.ua/uk


МАУП отримує першості в освітніх рейтингах!

У 2020 році внесок Міжрегіональної Академії управління персоналом в освітній процес України високо оцінено як професійною спільнотою, так і майбутніми студентами. МАУП очолив кілька авторитетних освітніх рейтингів, чим вчергове підтвердив свій статус найкращого приватного вишу України.

МАУП у ТОП-10 кращих приватних вишів за версією Освіта.ua

Це консолідований рейтинг, що вираховується інформаційним ресурсом «Освіта.ua» на основі даних трьох авторитетних освітніх рейтингів:

  • «ТОП-200 Україна» — створюється на підставі відкритих даних прямих вимірів з веб-ресурсів незалежних національних та міжнародних організацій і установ;

  • «Бал ЗНО на контракт» — зосереджується на показнику середнього бала ЗНО абітурієнтів минулого року, яких зараховано до вишів на навчання за контрактом;

  • «Scopus» — відображає рівень цитованості наукових статей, опублікованих навчальним закладом або його працівниками в наукових виданнях. 

З огляду на ґрунтовність та всеохоплюваність названих рейтингів, потрапляння у десятку кращих приватних вишів України для МАУП є великою перемогою, втім не єдиною.

#1 серед приватних вишів у ТОП-100 навчальних закладів за кількістю заяв від абітурієнтів

Цей рейтинг створюється на підставі даних інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», що публікує рейтингові списки абітурієнтів. І тут МАУП став лідером за кількістю заяв від абітурієнтів серед закладів, що надають послуги зі здобуття вищої професійної освіти за кошти фізичних та юридичних осіб.

У 2020 році 4789 українців подали до Академії заяви на основі повної загальної середньої освіти, і цей факт вказує на високу оцінку якості послуг, що надаються, не тільки професійною спільнотою, а й студентством. Це справді велика честь для МАУП!

#1 серед приватних вишів у рейтингу «Scopus»

Цей рейтинг українських закладів вищої освіти створюється на підставі наукометричного моніторингу суб’єктів науково-видавничої діяльності України за показниками бази даних SciVerse Scopus. Результати рейтингу вказують на рівень цитованості наукових статей, які публікуються навчальним закладом або його співробітниками. У полі зору науковців зазвичай не менше 20 тисяч наукових журналів та сотні книжкових серій.

Серед приватних вишів Академія займає найвищу сходинку у рейтингу «Scopus», що вказує на вагомий внесок її студентів, аспірантів та викладачів у розвиток науки та освіти України.

Найкращий з 30-ти кращих приватних ВНЗ за версією ВООРГВО

Мова про власний рейтинг Всеукраїнського Об'єднання організацій роботодавців в галузі вищої освіти, куди потрапили приватні заклади вищої освіти України з найкращими показниками в кількох загальновизнаних всеукраїнських та міжнародних рейтингах, як то «Scopus» та «ТОП-200 Україна». До уваги також беруться дані про кількість вступників у 2020 році. Розрахунки проводилися виходячи з того, яке місце приватні виші займають у названих рейтингах, а також з того, скільки заяв на вступ було подано абітурієнтами цього року.

МАУП впевнено займає перше місце і в цьому рейтингу, чим остаточно доводить, що є приватним вишем номер один в очах професійної спільноти та студентства.

(044) 490-95-05, (044) 494-47-47. Відкрийте себе в МАУП! http://maup.com.ua


Знижка 20% в День народження на все меню в ресторані CHOICE!

День народження — це справді найщасливіший день у році! Хочеться зібрати всіх друзів і влаштувати шикарне свято, або навпаки, відзначити у вузькому колі... Головне, щоб місце святкування було вашим улюбленим!


Ресторан CHOICE пропонує банкетні зали для проведення урочистостей на 20-100 гостей. А якщо ви хочете більш скромне святкування, можна забронювати столик на літній терасі або в одному із залів ресторану на потрібну дату!


Імениннику ми даруємо знижку 20% на всі страви та напої з нашого меню! Спробуйте витвори кулінарного мистецтва від нашого Шеф-кухаря за приємними цінами:


  • різноманітні свіжі салати;

  • соковиті м'ясні страви;

  • ароматні рибні страви;

  • фірмове хоспер-меню (овочі, м'ясо і риба гриль).


Ми пропонуємо великий вибір найсвіжіших суші та ролів, серед яких навіть найдосвідченіший гурман відкриє для себе щось смачненьке!


У барном меню ви можете знайти вишукані вина, ігристе і всіма улюблені коктейлі від наших барменів-віртуозів!


Святкуйте День народження в улюбленому ресторані CHOICE, і цей день, поза сумнівом, стане незабутнім. І найсмачнішим!


Ресторан-караоке CHOICE вул. Братиславська, 52 +38 (067) 650 45 55 https://thechoice.kiev.ua/uk



Замовляйте з собою улюблені страви зі знижкою 20%!

Іноді хочеться насолодитися вишуканими стравами ресторану CHOICE в домашній обстановці, разом із найближчими людьми. А може, урочистості плануються за містом, і ви хочете вразити гостей витворами кулінарного мистецтва від Шефа.


Ресторан CHOICE пропонує замовити улюблені страви з собою з приємною знижкою 20%. Вибирайте з нашого меню, що побажаєте:


  • страви від Шефа, приготовані в печі Josper на деревному вугіллі (стейки, BBQ, шашлик, риба та овочі);

  • різноманітні страви європейської та національної кухні, а також гарніри до них;

  • ароматні супи та легкі салати;

  • холодні та гарячі закуски на будь-який смак;

  • вишукані десерти та солодощі.

І звичайно, зверніть особливу увагу на нашу гордість: роли від сушистів-професіоналів і справжню італійську піцу!


Замовляйте смачні страви з собою за приємною ціною і насолоджуйтеся ними в комфортній обстановці!


Ресторан-караоке CHOICE вул. Братиславська, 52 +38 (067) 650 45 55 https://thechoice.kiev.ua/uk


Футбольнее только на стадионе!

Anfield pub — cамое футбольное место в Киеве! Футбольнее бывает только на стадионах!


Специально для вас мы воссоздали атмосферу настоящего английского паба, где вы можете насладиться футбольным азартом, свежим крафтовым или импортным пенным, и радоваться каждому забитому голу любимой команды!


На наших кранах — целых 16 видов пива на любой вкус: от темного и насыщенного Tennents Stout до освежающего и лёгкого Grimbergen blanche. А ещё мы предлагаем уникальные сорта пива, например, американское LAGUNITAS IPA — индиан пэйл эль с особым ярким вкусом, знакомым ценителям всего мира.


А к пенному вы можете выбрать разнообразные снеки на любой вкус:


  • Рыбный сет с кольцами кальмара, сушеной рыбкой и икряниками.

  • Мясной сет от Шефа “Юрген Клопп” со стейком рибай и жареной картошечкой.

  • Сеты “Liverpool” или “Джеррард”, в которых собраны самые популярные закуски к пиву.

Но не одними снеками! У нас можно сытно пообедать или поужинать сочным бургером, который подаётся с Coca-Cola и картошкой фри. Или ароматным стейком, который наш Шеф приготовит для вас так, что пальчики оближешь!


Приходите и насладитесь отменной кухней и драйвовой футбольной атмосферой в Anfield pub!


Anfield pub

Княжий Затон, 9

(095) 250-23-24

(068) 647-25-15

https://www.facebook.com/pubanfield.kyiv

https://www.instagram.com/pubanfield.kyiv


МАУП очолив рейтинг приватних вишів серед вступників 2020!

Академія вчергове доводить, що є лідером серед приватних вишів країни! Цього разу престижність закладу підтверджено першим місцем серед усіх українських приватних ВНЗ у рейтингу «ТОП-100 навчальних закладів за кількістю заяв від абітурієнтів».

Цей рейтинг створюється на підставі даних Інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», що опублікувала рейтингові списки абітурієнтів. За даними «Вступ.ОСВІТА.UA», протягом вступної кампанії 2020 року до закладів вищої освіти абітурієнтами подано 970 тисяч заяв на основі повної загальної середньої освіти.

Лідером за кількістю заяв від абітурієнтів серед державних закладів виявився КНУ ім. Т.Г.Шевченка, а серед закладів, що надають послуги зі здобуття вищої професійної освіти за кошти фізичних та юридичних осіб – саме Міжрегіональна Академія управління персоналом!

4789 юних українців у 2020 році подали до Академії заяви на основі повної загальної середньої освіти, і цей факт є підтвердженням популярності закладу саме у студентській спільноті. Перше місце серед приватних вишів у даному рейтингу неймовірно тішить колектив МАУП, адже визнання та висока оцінка нашої роботи студентами та абітурієнтами дарує розуміння, що ми шановані тими, заради кого працюємо, а отже рухаємось у правильному векторі!

(044) 490-95-05, (044) 494-47-47. Відкрийте себе в МАУП! http://maup.com.ua


Добавь красок в повседневное пространство с мебелью Drum Deco!

Повседневная обстановка вокруг во многом формирует наше настроение. Если вы оформите интерьер обыденно и заурядно, то и ощущать себя в нем будете соответственно – обычно, размеренно, однообразно. Если же в интерьере будет хотя бы одна яркая деталь, например, мебельный комплект или пусть даже кресло из стальных бочек Drum Deco, так вы заявите о себе, как о неординарной, креативной и смелой в решениях личности.

Drum Deco – это больше чем мебель. Да, она функциональная, удобная и долговечная. Да, она будет радовать не один год и при этом не утратит привлекательность, будет выглядеть стильно. Но, прежде всего, мебель Drum Deco – это воплощение вашего чувства вкуса и стремления к оригинальности. Нашим мастерам вы можете рассказать свои самые смелые творческие идеи, и они помогут их воплотить. Компактный диван из стальной бочки, удобное кресло или вместительная тумба-бар – любой из этих предметов сделает обычный интерьер на даче, в городской квартире или в современном офисе ярче, интереснее и незауряднее.

Поспешите выделиться и запомниться в том, что принято оставлять без внимания. Кресло – мягкое, эргономичное, прочное? Прикроватная тумба – компактная и вместительная? Бросьте! Каждый предмет интерьера может быть еще и стильным, формирующим настроение и провоцирующим выброс эндорфинов. А как иначе, когда мы используем для мебели Drum Deco только новые стальные бочки, покрываем их надежной и безопасной полимерной краской самых сочных и запоминающихся цветов, отделываем качественными тефлоновыми тканями и долговечной фурнитурой. По вашему желанию, мы нанесем на поверхность логотип или веселую фразу. Полноценный мебельный комплект или небольшой, но модный аксессуар Drum Deco способен удивить и впечатлить уже с первого взгляда. И чем больше и чаще вы используете наши изделия, тем довольнее своим выбором остаетесь.

Позвольте себе практичный и стильный предмет декора. Обращайтесь к нам через сайт, Facebook или по телефону. Просто сообщите нам, как вы видите пространство вокруг себя, и мы с радостью поможем воплотить в реальность интерьер вашей мечты!

Шоурум: Киев, ул. Никольско-Слободская, 6Е
(044) 517-02-42
(050) 444-64-46
(067) 445-52-72