хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Декор від SHISHI - естетика та витонченість у кожній лінії!

Давно мріяли стильно прикрасити вашу оселю? Унікальні предмети декору від європейського бренду SHISHI стануть ідеальним рішенням для будь-якого інтер'єру: сучасні прикраси урізноманітнять простір яскравими акцентами й допоможуть створити у вашому домі особливу, затишну атмосферу!

Використання органічних матеріалів, високі стандарти якості та ретельна увага до деталей - головні цінності бренду, дбайливо збережені засновниками з моменту його створення. Саме вони стали основою вражаючого успіху, перетворивши компанію з невеликої локальної марки в популярне міжнародне підприємство.

Лінда Йонсен, Ліллі Бендрісс, Тайво Піллер і Март Хаберт заснували норвезько-естонський бренд в 1998 році, взявши за мету створення самобутніх предметів інтер'єру. Надихаючись вражаючою різноманітністю природних фактур і класичним мінімалізмом, засновники запустили виробництво авторських, часом навіть чудернацьких прикрас, поширюючи любов до стильного декору по всьому світу. Щороку SHISHI радує цінителів екзотики колоритними новинками, створюючи неповторні осінньо-зимові та весняно-літні колекції.

Незвичайні вази, реалістичні штучні квіти, вишукані свічники та інші предмети декору стрімко підкорюють серця своєю індивідуальністю: плавні лінії, сміливі форми та гармонійні переливи відтінків акцентно доповнюють будь-який інтер'єр і невпинно притягують до себе захоплені погляди!

В Maison Decor ви можете знайти найкращі прикраси від європейського бренду SHISHI: обирайте, замовляйте зручну й безпечну доставку та створюйте у себе вдома особливу атмосферу гармонії й тепла!

Ми знаходимося за адресою: вул. Кам'янська, 128, ЖК «Метрополія», код домофону 22 #

Ціна доставки по Києву -  від 100 грн

Графік роботи: пн-нд з 11:00 до 20:00

Телефон: +380953697899

https://maisondecor.com.ua/


 

0

Коментарі