Три ідеї, що перевернуть твоє уявлення про великий піст


ТРИ ІДЕЇ, ЩО ПЕРЕВЕРНУТЬ ТВОЄ УЯВЛЕННЯ ПРО ВЕЛИКИЙ ПІСТ! В інстаграмі я буду публікувати більше особистої інформації про свою віру, саморозвиток, книги, англійську та інше. Давно хотів зняти відео на тему ПОСТУ адже дуже багато людей на жаль мають неправильне уявлення про це. І сприймають піст як ще один ритуал який необхідно виконати. Хоча будь-який піст це вправа лише для людини. Це час під час якого маємо можливість переосмислити своє життя, пізнати краще Бога який є не десь там далеко на небесах, а у нас. Звернутись погляд на себе, а не на інших. Віднайти відповіді на питання ким ми є ? Для чого ми прийшли на цей світ ?

Чому “Друзі” - найкращий серіал для вивчення англійської мови з

Чому “Друзі” - найкращий серіал для вивчення англійської мови з нуля уроки англійської мови урок 3

В цьому випуску я даю чіткі аргументації чому серіал “Друзі” найкращий серіал для вивчення англійської мови з нуля. Оскільки моє вивчення англійської мови зрушило з мертвої точки саме завдяки наполегливому і безперервному перегляді серіалу “Друзі” англійською мовою. Спочатку з субтитрами, а потім і без.


Інші відео з плейлисту: Вивчення англійської мови з нуля - Уроки англійської мови

ЯК ПОДОЛАТИ МОВНИЙ БАР'ЄР? АНГЛІЙСЬКА З НУЛЯ-
https://www.youtube.com/watch?v=KGQ-T...

ЧИМ УКРАЇНЦІ КРАЩІ ЗА АМЕРИКАНЦІВ? інтерв’ю І.Мисишин - ФАКТИ

ЧИМ УКРАЇНЦІ КРАЩІ ЗА АМЕРИКАНЦІВ? інтерв’ю І.Мисишин - ФАКТИ ПРО АМЕРИКУ

У цьому випуску ми говоримо з нашим гостем про те чим українці кращі за американців та чим американці кращі за українців. В рамках інтерв’ю ми зачепимо такі теми:

Яке життя в Америці
Плюси та Мінуси США
Освіта в США
Транспорт в США
Буденне життя Американців
Одиниці виміру в США
Стосунки між людьми у США
Чим Україна краща за Америку
Які є плюси життя в Україні перед США

Друзі, обов’язково підписуйтесь на канал ZA KADROM та залишайтесь з нами.

Як подолати мовний бар'єр? англійська з нуля | урок 2

ЯК ПОДОЛАТИ МОВНИЙ БАР'ЄР? АНГЛІЙСЬКА З НУЛЯ | УРОК 2
Заповніть форму і ми надішлемо вам інформацію про закритий онлайн-курс: "Подолай мовний бар'єр в англійській мові за місяць" -

Підписуйтесь на наш канал де щотижня виходять.


Також зберінайте собі плейлист з уроками англійської мови та порадами щодо її вивчення -
https://www.youtube.com/playlist?list...

Попереднє відео про топ 3 способи вивчення англійської мови - ЯК ВИВЧИТИ АНГЛІЙСЬКУ МОВУ? -
https://www.youtube.com/watch?v=HKscO...

ЯК ВИВЧИТИ АНГЛІЙСЬКУ МОВУ? ТОП 3 Способи вивчення англійської

ЯК ВИВЧИТИ АНГЛІЙСЬКУ МОВУ? ТОП 3 Способи вивчення англійської мови з нуля | Урок 1

Друзі, якщо ви потрапили на це відео ви точно хочете дізнатись більше про вивчення англійської мови з нуля. Саме з метою надання якісного та корисного відео українською мовою по темі вивчення англійської мови з нуля ми створили окремий плейлист на нашому ютуб-каналі.
ЯК ПОДОЛАТИ МОВНИЙ БАР'ЄР? АНГЛІЙСЬКА З НУЛЯ | УРОК 2 - https://www.youtube.com/watch?v=KGQ-T... У плейлисті будемо додавати відео на такі теми: Вивчення англійської мови з нуля, англійська мова по фільмах, англійська мова уроки для початківців. Підписуйтесь на наш канал. Щотижня в суботу о 20 - 21 год. буде виходити нове відео по тематиці вивчення англійської мови з нуля (Для початківців). #яквивчитианглійськумову ##яквивчитианглійськумовузнуля #відеоанглійськамова

50 відтінків рабства (Офіційний трейлер) - ПАРОДІЯ

50 відтінків рабства (Офіційний трейлер) - ПАРОДІЯ - 50 відтінків сірого, parody 50 shades of grey.
Хочеш більше пародій на фільми ?
Підпишись на наш канал
Цей ролик є пародією на офіційний трейлер 50 відтінків сірого, на фільм 50 відтінків сірого. І хоча у своїй пародії ми не зачіпали двох наступних частин: 50 відтінків чорного(фільм) і 50 відтінків свободи(фільм). Проте ми вважаємо, що пародія передає хоча б частину того кошмару який представленгий в усіх трьох частинах трилогії - 50 відтінків сірого (фільм), 50 відтінків чорного(фільм) і 50 відтінків свободи(фільм).

Чому не можна загадувати бажання на новий рік ? | новий рік 2018

ЧОМУ НЕ МОЖНА ЗАГАДУВАТИ БАЖАННЯ НА НОВИЙ РІК ? Ми усі дуже любимо мріяти про те яким буде наше життя у Новому Році. Проте дуже часто наші бажання та мрії про зміни у новому році не здійснюються. Чому ? Дивіться у цьому відео.

Як українці на москву ходили - Офіційний тизер 2018

Як українці на москву ходили - Офіційний тизер 2018
ПІДТРИМАЙ УКРАЇНОМОВНИЙ КОНТЕНТ - ПЕРШИМ ПОБАЧ - ПРЕМЄРУ МУЛЬТФІЛЬМУ


УКРАЇНОМОВНИЙ КОНТЕНТ - це відео-проект спрямований на популяризацію та розвиток україномовного відео в ЮТУБ. Ми знімаємо: ЦІКАВІ ПІЗНАВАЛЬНІ РОЗВАЖАЛЬНІ Відео-ролики на теми: Саморозвитку Ідеї Натхнення Цікаве Підписуйтесь на наш канал :) Намагаємось бути максимально щирими, відвертими і головне про - українськими :)

Соціальна реклама Життя або смерть?

ГО " Молода душа" презентує свій перший пробний ролик на соціальну тематику. Іде робота над створенням соціального медіаконтенту. Підтримайте ролик підписуйтесь на наш канал. Режисер - постановник, автор ідеї - Марко Сенюра