Як відрізнити хорошу каву від поганої. Секрети баристів!

Як відрізнити хорошу каву від поганої. Секрети баристів Jardin Espanol у приготуванні кави !


Чому Китайці харкають на вулиці і це нормально? НЕВІДОМИЙ #КИТАЙ

Чому Китайці харкають на вулиці і це нормально? НЕВІДОМИЙ #КИТАЙ - ІНТЕРВ'Ю З ЯНОЮ МОКРИНСЬКОЮ 

Найкраща школа для вивчення англійської мови на Мальті



Цей випуск буде дійсно вам цікавим якщо ви любите подорожі, а також давно мрієте про вивчення англійської мови за кордоном. В цьому випуску я детально розповідаю про найкращу школу англійської мови на Мальті, усі умови поступлення, навчання, проживання, ціни та інше. Вивчення англійської мови на Мальті можливе навіть з нуля. Якщо у вас виникли будь-які питання про Мальту вивчення англійської мови на мальті чи якісь інші. Не соромтесь писати в коментарях до відео чи мені в особисті поваідомлення в інстаграм та фейсбук.

Чому я переїхав в село за 20 км від САМБОРА? 2 серія


Друзі, презентуємо вам другу серію нашого проекту про Спробу Жити в селі недалнко від міста Самбір. Також оголошуємо конкурс, хто вгадає (І НАПИШЕ В КОМЕНТАРЯХ) в якому саме селі велись зйомки - отримає приз який я привезу з МАЛЛЬТИ саме вам!

Артур Деска: чому я переїхав в Україну з ПОЛЬЩІ? За що люблю Дро



У цьому відео ми спілкуємось з одним із найвідоміших Дрогобичан сучасності - братом Артуром Деска. Ми говоримо на такі важливі суспільні теми як: життя в Україні, переїзд з Польщі, волонтерство в Дрогобичі та Україні, плюси та мінуси Дрогобича та безліч іншого. З приводу співпраці та пропозицій звертатись на пошту: [email protected]

Почав читати біблію щодня - що сталось з моїм мисленням?




Дорогі друзі, в цьому відео я ділюсь з вами своїм досвідом читання Біблії. Якщо додивитесь це відео до кінця то дізнаєтесь три факти користі читання біблії: для позитивного мислення, для духовного розвитку та саморозвитку для пізнання Бога. Якщо вам подобається те, що ми робимо - Підписуйтесь на НАШ КАНАЛ! та поширюйте відео серед друзів.

о.Ігор Цмоканич- ВІДВЕРТЕ ІНТЕРВ'Ю ПРО ВИБОРИ | Зеленський



о.Ігор Цмоканич- ВІДВЕРТЕ ІНТЕРВ'Ю ПРО ВИБОРИ | Зеленський, Порошенко

Чи винен "ПОРОХ" що є бідність!?


Чи винен "ПОРОХ" що є бідність!? Роберт Кіосакі детально описує чому багаті люди стають ще багатшими, а бідні ще біднішими. Дивіться відео і коментуйте.