Хто керує системними фальсифікаціями виборів !!!

У всіх регіонах україни виявлені аудіозаписи призначені для навчання членів ДВК від Партії регіонів, в яких містяться вказівки для фальсифікації виборів.

Для прикладу:  під час навчань інструктор Партії регіонів Олег Володимирович і депутат Партії регіонів у Волинській облраді, начальник управління внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Волинської ОДА Андрій Мельник прямо закликали до фальсифікації  результатів виборів.

Так, Олег Володимирович пояснив членам ДВК, як треба вести  себе з «неугодними» спостерігачами,   а також як потрібно рахувати бюлетені на користь Партії регіонів.

"Якщо спостерігач або навіть народний депутат,  до вас приїде,   качати  свої права і погрожувати вам якоюсь відповідальністю - ви можете більшістю  ухвалити рішення про видалення із залу цієї особи, тому що воно заважає вам  працювати. Більшість проголосувала - і міліціонер повинен цю особа вивести.

Ви ставите запитання: а якщо міліціонер не захоче? Телефонуйте  Юрію Максимовичу (керівник Турійської районної організації Партії регіонів),  він дзвонить Олександру Башкаленко (голова Волинської обласної організації ПР і  перший заступник голови Волинської ОДА) і через дві хвилини міліціонер буде  виконувати рішення " , - пояснив інструктор членам ДВК.

Потім інструктор ретельно розповів членам ДВК про методи  фальсифікації волевиявлення громадян.

Для прикладу:  "Берете  будь-який виборчий бюлетень, немає значення за кого. Дивитеся: номер двадцять. Поклали в стопку Партії регіонів.Знову берете бюлетень: номер двадцять. Кладете в стопку Партії регіонів. Третій  бюлетень - номер двадцять. До Партії регіонів. Четвертий бюлетень: номер дев'ятнадцять. Поклали його в стопку за номер двадцять. Може людина фізично помилитися? Може! Закон не передбачає відповідальності. За технічну помилку  ніхто ніякої відповідальності не несе ", - говорить  інструктор.

Також він чітко пояснив, що комісія більшістю голосів може  визнати зіпсований бюлетень дійсним і встановити волевиявлення громадянина,  у разі, якщо навпроти Партії регіонів /треба буде поставити/ будь-яке позначення, хоча на  бюлетені є й інші позначки ?!!!

ПР не долає 5% бар'єру !!!

Проведене ретельне Інтернет-опитування:  "Якби вибори до Верховної Ради України відбувалися сьогодні, за яку партію Ви б віддали свій голос?"
Щодо нинішнього опитування, то воно буде тривати  до 15 жовтня. Тобто ті, хто ще не встиг проголосувати, але хотів би, може ще встигнути це зробити на Фейсбуці.
За правдивими, чесно отриманими даними при цьому опитуванні лідирує ВО «Батьківщина, на другому ВО «Свобода».

Так, станом на 14.00 сьогоднішнього дня рейтинг наступний:

БЮТ - 2939
Свобода - 1472
Партія «Удар» - 1114
Фронт Змін - 750
ПР - 161
Сильна Україна - 43
КПУ - 84


Проти всіх - 513
Не підуть на вибори - 232
Свій варіант, тобто за іншу політсилу - 2094

У коментарях багато виборців вимагають додати ще до списку партію «Громадянська позиція», яка теж долає 5% бар'єр.
Важливо відзначити, що нарешті вдалося побачити істинні результати «покращення вже сьогодні» - «Партія регіонів» пролітає на осінніх виборах не долаючи 5% бар'єр.



Гірше ПР тільки корчиться в конвульсіях «Комуністична партія України» та «Сильна Україна», яка, мабуть, не така вже сильна.
Цікаво те, що ще в жовтні 2011 року в Адміністрації президента мали ще якісьрадісні  ілюзії щодо виборів 2012. Але зараз, вже знають ... що ПР не проходить до парламенту ...!

Так, керівник Головного управління з питань конституційно-правової модернізації Адміністрації президента, радник голови держави Марина Ставнійчук в одному зі своїх інтерв'ю завила наступне: «Впевнена, що у ПР, у теперішньому випадку, немає ніяких шансів чесно, відкрито, демократично виграти осінні вибори !!!»

Не продавай щасливе майбутнє своїх дітей !

З останніх публікацій ми знаємо, що ставки за голос виборця  відданого за кандидата з ПР зросли з 1000 грн до 3000 грн,  залежно від регіону.

Знайте що продаючи свій голос,  Ви прирікають себе на бідність.

Людина, яка голосує за грошову винагороду, вибирає тих людей, які зацікавлені в тому, щоб ніколи не зробити Вас багатим. Ніколи члени ПР не будуть робити Вас багатими. Якщо вони зроблять Вас  багатими, як же тоді  Вас  купити?

П.С.:  Можете собі уявити, що німецькому бюргеру запропонували за голос за правлячу партію мішок гречки або 100 кг ковбаси? Це навіть з фінансової точки зору смішно. Тому, приймаючи гроші або продуктові набори, Ви свідомо прирікаєте себе на бідність!

Легко довести, що саме олігархи і банкіри  фінансують фальсифікації та  ті чи інші політичні сили. Всі ми це бачимо. Взяти хоча б проплату білбордів, проплату агітматеріалів, проплату агітаторів ... Але ...!

Олігархи і банкіри, вкладають шалені суми у виборчу кампанію. Але всі ці гроші тіньові - вони підуть на підкуп виборчих комісій.Специфіка української політики в тому, що в ній присутній бізнес, а також  і в тому, що відносини між різними суб’єктами  перед і під час виборів абсолютно непрозорі.

 Ми не знаємо, на яких умовах вони домовляються з тими чи іншими учасниками виборів, тому що ці домовленості здійснює криміналітет, і кожна така операція строго засекречена і індивідуальна, ... які олігархи,  і куди,  і скільки вкладають - адже це таємниця за сімома замками, скільки вкладають у виборчу кампанію банкіри, ... і скільки вони зажадають в разі успішного проведення виборів ... .

На жаль ми не можемо назвати вам весь список - хто, коли, де і кому; ми ж цього не можемо зробити, тому, ... тому що їх захищає куплена міліція, їх захищають куплені суди, їх захищає куплена прокуратура!

Присвячую, Юлii Володимирiвнi Тимошенко!!!



 ….
      
 Схиляю сиву голову свою,
 В пошані до Вас,  -   Леді,
 Що мали мужність  і  снагу,
 Відстояти порядність й честь – і для мене.
rose rose rose
 Ваш погляд  щирий  і сумний,
 Бо  втіх життєвих  у  Вас  мало,
 Окрилює і нас,  в цей час тяжкий,
 Творити для Вкраїни,  - на загальне благо.
rose rose rose
 Як благородно і порядно Ви,
 Давали відсіч Суркісяці,
 Не опускались до його межі,
 І я за це, -   уклінно вдячний.
rose rose rose
 Маленькі люди ми для них,
 А в дійсності, -  ми  ж  такі  великі,
 Це не дано їм хапужним інтелектом „уловить”,
 Тому і бісяться – …. бо без Душі. … -  каліки !!! 
rose rose rose
 В горнилі часу Душу бережіть,
 Не піддавайтесь на спокуси,
 Бо Богом,  все віддячиться,  колись,
 Вам перша мила, -   наша  віце-леді.
rose rose rose

     P.S.:
         Завжди нехай  горить,
         Над Вами зіронька небесна,
         І повсякчас уберіга,
         Від всього злого  -
         Дай ж Вам Боже щастя.



 ©Alex Nowak™1987-2012   /Відредаговано 7.06.2004р. ©Лесь Кавун/ 

 Свидетельство о публикации №11012314948

Ні - політичній ЦЕНЗУРІ в Інтернеті !!!

Сайт МВД подвергся DDoS-атаке и не функционирует до сих пор.  С сегодняшнего  утра то же самое происходит и с сайтом Президента Украины.


foofoo foo

Чому я вирішив виконати літературне редагування ???

Я цілком врівноважена людина,  і ніколи б,  в нормальному суспільстві,  не дозволив  б собі опускатися до такого низького рівня.  Але  на превеликий жаль,   як я  переконався,  - за  останні два  роки, …   я не  живу  в нормальному  суспільстві,  - я  живу  в  паханаті  !!! …  а тут  панують  свої закони (відкати, хабарі, продажництво, підкуп, вбивства на замовлення, …). Виходячи  з  цього,  я  й  вирішив проявити громадянську мужність  і  відкрито заявити  проти  свою незгоду  з  такими діями,   нібито «української», але в дійсності  бандитської влади,  яка й  не може бути в принципі  українською,  бо є частиною глобальних мафіозних угрупувань. 

А як  інакше  можна охарактеризувати  дії  цієї знахабнілої  зграї  злодіїв,   яка вже  навіть і поетів, що пишуть  сатиричні  вірші піддає тотальній опіці (як і Гонгадзе ???)  ... тобто найсучаснішшим методам спостереженню  !!! …???(СБУ)??? … і   цькуванням садистською  міліцією  та висуває  звинувачення  … не політичні !!!???,  а  ... в розповсюдженні  порнографії   … і  ще й ці бандити при владі  мають наглість влаштовувати  судові  процеси, … на яких "куплені" ж ними судді, ...  - ...уявіть собі нонсенс,  дійсно  такий факт  «підтверджують» юридично !!! (а це взагалі правовий нонсенс)  …  і виносять ... матеріальний  вирок  аж  у  51 гривню !!!  Це що таке !!!???  Це правова держава ???!!!   Ганьба -  такій владі !!!  Тому,  враховуючи це,   а також і те,  що  я теж  інтелектуал і поет,  я  виношу  вирок  цій  владі !!!  -  я буду  боротися  з  вАМИ  словом  - допоки б’ється моє серце,   бо ви  не  гідні цього  великого  і славного  народу, …  ви не  вмієте   … та й не хочете  захищати  його  національні  інтереси. Бо ви не УКРАЇНЦІ !!! Ганьба Вам !!!

Гiмн Евро-2012
Убий презіка-підараса, убий зека-ананаса Настала пора  ... і ... мусимо  МИ, Повстати,  - бо немає  вже  часу, Бо до влади прийшли - бандюки й брехуни, Злодії, наперсточники й свинопаси.
Державність украли і склали до ніг,
З нас п’ють  кров,  мов  вампіри,
Щоб їхній пахан, прибитий яйцем, 
Міг вести  до рабської  прірви.
Бандитом  він був,  бандитом і є Тепер вже глобального  класу. Бо вже не шапки, а мільярди  краде – Убий  ж, - ...  не вибачай підарасу.
За те,  що Вкраїну тримає для жидів,
Спаплюжив  заповіти святого Тараса,
Привів табачню і московських попів –
Не терпи,  ... убий підараса !!!
Табачніки правлять свій відьомський бал, Хмарою насувається сатанинська раса. Ми знову стали раби й малороси-хохли – Убий  ж  ... - зека-презіка-ананаса.
Тебе не забуде Україна  - їм на зло,
Це ж Твій Подвиг - шахтарю з Донбаса,
Піднімеш руками сталеве кайло
І вб’єш баньдюка-підараса.
Нема в нас святішої зараз мети, Для діточок … іншого спасу! У Бога прощення піди попроси І заради них  - вбий підараса.
Бо коли на тарілочці нас подадуть
Жидам, що вже плямкають ласо,
То буде запізно, повстань і убий!
Тепер  убий  баньдюка-підараса!
(ReMake на вірш Юрія Винничука:  редагував Лесь Кавун)
© Copyright: Новак Александр Ярославович, 2012 Свидетельство о публикации №11201284059

... я знаю !!!  ... я свідомо вибрав свій шлях ...

Ожиданье Рождественского Чуда

podarok podarok  podarok

Ещё неделя ожиданья,

Еще чуть-чуть  … и  Рождество !

Мои  праздничные   желанья, 

Становятся  первыми  среди забот. 

podarok podarok  podarok

Мною разделена  зима на части, 

До  … и  после 7-го  января,

2012-го года время придёт к власти, 

Меняя  все  листки календаря. 

podarok podarok  podarok

Колядка,  … кутя, … подарки - …

Вернут   меня  в детство  опять.

Свет гирлянд, вертепа колядки,

 Волшебство,  - Душою хочу понять. 

podarok podarok  podarok 

Бывают  чудеса на  белом свете,

Которые  зависят и  от нас. 

Счастливый  тот,  кто Рождество с  колядкою встречает,

Для них   счастливым,  добрым  будет целый год !

podarok podarok  podarok


Свидетельство о публикации №11201049191

Рождественские поздравления Друзьям !

podarokpodarokpodarok

Здоровья  крепкого,  блестящих успехов,

Любви  романтической …  и фантастического  везенья,

 Добра в Душе  и радости,  шуток много и смеха,

 Желаю праздничного  настроения, – а в Душе лета.

podarok podarok podarok  

 Пусть сердце  наполнится счастьем и лаской,

 Теплом от милых  улыбок под  вертепной  маской,

 И будет  Ваша  жизнь,  как в сказке – … прекрасной,

 Все мечты пусть  сбываются, -  по Божьей подсказке … 

podarokpodarokpodarok


  Экспромт.  Свидетельство о публикации №11012166435

Прощай, 2011-тый!!!

Пусть  уходит Старый Год !

И с собой  пусть  заберёт:

Все невзгоды и  печали,

 Дела,  которые не начинали 

 Обиду от упрёков и слов, 

 Пустоту наших кошельков,

 Жизненную головную боль,

 Мысли горькие, как соль 

 Выплату долгов,  -

 Забери  Снегурка с собой, 

 Ту любовь, что без ответа, 

 Град, что выпадает летом 

 Тараканов,  что на кухне,  

 Админов,  что  потухли,

 Троллей тех,  что нас  долбали, 

 Чтоб снеговики  с собой забрали

 Пускай уходит Старый Год, …

 Мы не держим,  - пусть  идет !!! …

 Пусть  уходит Старый Год, …

 Тук-тук-тук,  стучится 2012-тый Год

 Он с метелью и порошей, - 

 Я с добром -  я к Вам,

 К елочке подарки, - 

 Подождите счас раздам …

 Детям -  веселье,

 Пусть веселятся, как и прежде, …

 Взрослым - надежды

 Стремленье к жизни  и  везенье.

 А Всем  Друзьям  из  i.ua !!! 

 Я,  новогодний Дед Мороз

 Дарю счастья огромный воз,

 Даю здоровья крепкого в придачу,

 Во всех делах  задуманных -  удачу,

 Согласия,  дружбы,  шуток,  ласки,

 Чтобы жизнь была,   - как в сказке ! 


Свидетельство о публикации №11112315002