хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Хто керує системними фальсифікаціями виборів !!!

У всіх регіонах україни виявлені аудіозаписи призначені для навчання членів ДВК від Партії регіонів, в яких містяться вказівки для фальсифікації виборів.

Для прикладу:  під час навчань інструктор Партії регіонів Олег Володимирович і депутат Партії регіонів у Волинській облраді, начальник управління внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Волинської ОДА Андрій Мельник прямо закликали до фальсифікації  результатів виборів.

Так, Олег Володимирович пояснив членам ДВК, як треба вести  себе з «неугодними» спостерігачами,   а також як потрібно рахувати бюлетені на користь Партії регіонів.

"Якщо спостерігач або навіть народний депутат,  до вас приїде,   качати  свої права і погрожувати вам якоюсь відповідальністю - ви можете більшістю  ухвалити рішення про видалення із залу цієї особи, тому що воно заважає вам  працювати. Більшість проголосувала - і міліціонер повинен цю особа вивести.

Ви ставите запитання: а якщо міліціонер не захоче? Телефонуйте  Юрію Максимовичу (керівник Турійської районної організації Партії регіонів),  він дзвонить Олександру Башкаленко (голова Волинської обласної організації ПР і  перший заступник голови Волинської ОДА) і через дві хвилини міліціонер буде  виконувати рішення " , - пояснив інструктор членам ДВК.

Потім інструктор ретельно розповів членам ДВК про методи  фальсифікації волевиявлення громадян.

Для прикладу:  "Берете  будь-який виборчий бюлетень, немає значення за кого. Дивитеся: номер двадцять. Поклали в стопку Партії регіонів.Знову берете бюлетень: номер двадцять. Кладете в стопку Партії регіонів. Третій  бюлетень - номер двадцять. До Партії регіонів. Четвертий бюлетень: номер дев'ятнадцять. Поклали його в стопку за номер двадцять. Може людина фізично помилитися? Може! Закон не передбачає відповідальності. За технічну помилку  ніхто ніякої відповідальності не несе ", - говорить  інструктор.

Також він чітко пояснив, що комісія більшістю голосів може  визнати зіпсований бюлетень дійсним і встановити волевиявлення громадянина,  у разі, якщо навпроти Партії регіонів /треба буде поставити/ будь-яке позначення, хоча на  бюлетені є й інші позначки ?!!!

50

Коментарі

127.10.12, 13:59

    227.10.12, 14:22Відповідь на 1 від uraha

    вибачте, але я не зрозумів значення цих смайликів ? вони призначені автору ???

      327.10.12, 14:26Відповідь на 2 від Лесь Кавун

      А що тут не зрозумілого? Я що повинен банді регіонів ставити? Тоді би ви точно не зрозуміли

        427.10.12, 14:27

        З нашої МОВЧАЗНОЇ ЗГОДИ! НОРМАЛЬНИЙ НАРОД не став би очікувати доки силовиків приведуть в повну бойову готовність!

          527.10.12, 14:29Відповідь на 3 від uraha

          ні я за інше, завжди пишуть комент, щоб доповнити зміст смайликів !!! Адже це дуже актуальна саме сьогодні тема !!! Завтра вона вже втратить свій смисл !!!

            627.10.12, 14:31Відповідь на 4 від Alter ego*

            на жаль їх вже привели у повну бойову готовність і єдиний вихід це розпочинати акції протесту саме у Львові, а тоді вже зі Львова розповсюджувати на усю Україну !!! Чому ??? У Львові ще панує НАРОДОВЛАДДЯ !!!

              727.10.12, 14:38Відповідь на 6 від Лесь Кавун

              на жаль їх вже привели у повну бойову готовність і єдиний вихід це розпочинати акції протесту саме у Львові, а тоді вже зі Львова розповсюджувати на усю Україну !!! Чому ??? У Львові ще панує НАРОДОВЛАДДЯ !!!У Тернополі та Івано-Франківську теж.

                Гість: ТарасЧупринка

                827.10.12, 14:38

                Ще одна причина для того щоб почати винищувати окупантів!!!

                  927.10.12, 14:58Відповідь на 1 від uraha

                  ну хто ж так коментує ??? дивися як треба !!!

                  ригАналам

                    1027.10.12, 15:00Відповідь на 4 від Alter ego*

                    чим більше зброї буде у силовиків - тим краще, - вся ця зброя разом з танками стане нашою !!!

                    ДО ЗБРОЇ ДРУЗІ !!! ПОРА !!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна