Справа лідера опозиції Ю.Тимошенко сфальшована !!!

Завдяки двотижневій перерві в засіданнях печерного суду у справі про порятунок народу Украині і народів Европі від замерзання в 2009 році лідера опозиції, … Юлія Тимошенко  і її захисники змогли не лише підготуватися до судових дебатів,  але нарешті і  належним чином ознайомитися з матеріалами сфальшованої справи.

 

Адвокати були вкрай вражені тим, що знайшли в матеріалах справи, з якими їм не надавали можливість ознайомитися :

Найважливіше це те що, в матеріалах справи на тому документі, підписання якого інкримінують лідеру опозиції  ЮліїТимошенко, немає її підпису !!!  Хоча в обвинувальному висновку вказано, що вона його власноручно підписала. Там фігурує  її факсиміле ! Тобто, експерта, який робив експертизу цього документу, самого потрібно віддати під суд  за свідому фальсифікацію експертизи"!- ствердив адвокат Микола Сірий.  І ми  такий позов уже готуємо !!!

В Лукянівському СІЗО катують в’язнів заражаючи їх туберкульозом

Лідер  опозиції Юлія Тимошенко може захворіти туберкульозом,  враховуючи штучно створені  умови її утримання в Лук'янівському слідчому ізоляторі.

В п'ятницю мені  стало відомо,  що практично через стінку /від камери Юлії Володимирівни/ знаходиться медична частина слідчого ізолятора, в якій знаходяться люди з відкритою формою туберкульозу ???  ....   Це ставить під загрозу і  життя,  і здоров'я усіх,  хто знаходиться  в  камері  у тому числі і  Юлії Тимошенко.  Бандитська  влада  свідомо  розмістила  лідера  опозиції саме  в  цю камеру  сподіваючись на  те,  що  вона  таки  заразиться відкритою  формою туберкульозу !!!  Адже  зараз її організм ослаблений хворобою,  неврозами  ....  та і  самим перебуванням в СІЗО.

Я медик ...  і тому  можу проінформувати про способи поширення такої хвороби як туберкульоз, . -  для її поширення немає необхідності у безпосередньому прямому контакті !!!  Досить  знаходиться на відстані 10 - 20 м  і  якщо  ваш  організм  ослаблений,   вірогідність зараження 100%.

P.S.:   Юлія Тимошенко  за  вказівкою  начальника  Лук'янівського  СІЗО  зараз не отримує ніякої  медичної  допомоги.

Слід негайно припинити ганебний судовий фарс !!!

Міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт вважає, що судовий фарс у справі Юлії Тимошенко проводять за законами, яких немає у світі і  теоретично не повинно бути.

Він вважає, що подібних законів не має існувати  в Україні, якщо Україна хоче йти в Європу. "Верховенство права дуже важливе з точки зору євроінтеграції. Ця проблема в Україні є і її треба вирішувати. Однією з найяскравіших цих проблем – це  судовий процес над лідером  опозиції  Юлією Тимошенко", - сказав Карл Більдт.

Також він зазначив, що свою  жорстку позицію він і інші представники ЄС чітко донесли президенту України Віктору Януковичу під час зустрічі з ним в рамках Ялтинської зустрічі.

Донецькі баньдюганы прийшли грабувати львів'ян !!!

Ми,  громадяни  Львівщини,  виражаємо своє гнівне обурення і невдоволення новими призначеннями у львівських держструктурах  ... "хлопців з Донецька" /читай - баньдюків і рекетирів/.

Звертаю увагу  .  на призначення у Львові нового директора аеропорту "Львів" - "Хлопець з Донецька"; . новий начальник регіональної митниці у Львові,  - "хлопець, який випадково народився в Макіївці" . ???  ... "Чомусь  я не чув, щоб хтось зі Львова . очолив  . щось в Донецьку !!!

Відмічу, що ці призначення зроблені з однією метою  - розкрадання бюджетних грошей і розміщення їх в "общаках".  Вибори на носі  -  і  грошики бандитської влади для фальсифікацій  виборів /підкуп глав виборчих комісій для заміни протоколів/  у Львівській області знадобляться !!! . 

Крім того, Україна сьогодні вже не йде до азіатської диктатури, ...  бо вона (диктатура) "вже стала у нас активно будуватися !!"!.

Усі гілки влади, у Львові,  повністю узурповані донецькими баньдюганами.

Підприємці не те що втікають з бізнесу але і  з України бігти хочуть.

Кожен метр межі проданий, контрабанда йде з усіх боків межі за повною програмою і грошові потоки контролюють "донецькі".

Повністю зруйнований малий і середній клас, так важко створений  за  правління Тимошенко.  Львів'яни у яких бізнес-жилка в крові від'їжджають в Італію, Іспанію, Португалію, ...

Нагадаю, державне підприємство "Міжнародний аеропорт "Львів" отримав нового директора. І  ним став вихідець з Донецька  .  баньдюк  Роман Гонтарев.

. а  8 вересня у Львові "член"  колегії Держмитслужби України Віктор Бондарь представив  /без дозволу і твердження Львівським депутатським корпусом/ колективу Львівської митниці новопризначеного начальника митниці. Ним став Денис Пудрика який є також вихідцем з Донбасу  і  також  у минулому  рекетир !!!

Як бандитська влада тринькає наші гроші !!!

Мери українських міст-мільйонників поїдуть  в жовтні на відпочинок в Дубай,  про це повідомив головний  брехун ПРдунів  і за сумісництвом   міністр інфраструктури  Борис Колєсніков.

Мери-мільйонери  українських міст-мільйонників відвідають Дубай,  де   добре відпочинуть  та наберуться сил    і  відвідають,  запропонований  їм  шейхами !!!,   семінар з особливостей  будівництва наземного швидкісного метро …  . ???????????????????


...  а  нас  вже  ніхто й  не  питає.  … адже  поїдуть на  відпочинок  за  наші  гроші !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  … краше  б  їх віддали  на  зарплати бюджетникам  та  на пенсії  пенсіонерам !!!!

Спочатку отруїли, а тепер приховують цей факт !!!

Лідер опозиції Юлія Тимошенко наполягає, щоб її медичне обстеження  … і її аналіз крові зробив саме її лікар, - тільки йому вона довіряє !!!

«Це лікар, який давно стежить за моїм  здоров'ям і якому я довіряю !!! ».

Усім зрозуміло,  що він точніше і обгрунтованіше визначить діагноз, оскільки він в курсі історії моєї хвороби.

Марія Сорока  виразила обурення, що замовний, злочинний, кишеньковий «суд»  категорично не допустив власного лікаря до Тимошенко. Чому ?????????????????

Марія Сорока підкреслила, - що … "лікарів повинна вибирати хвора людина,  а не pfvjdybq суддя-злочинець  Кіряєв  і  куплена комісія так званого міністерства «охорони»  здоров'я ???"

Ми вже неодноразово бачили, як влада безсоромно, свідомо і цинічно  фальсифікує кримінальні справи  і  масово засуджує невинних !!!

Чи можемо ми бути упевнені,  що тепер вона не фальсифікує результати аналізів і реального стану здоров'я Юлії Тимошенко"?, - запитала Сорока.  Ні !!!  Скоріше  всього  вони  саме  це  й  збираються  зробити. 

Спочатку  отруїли,  а  тепер  вирішили  приховати ці  факти від  світової  громадськості  !!!!!!!!!!!!!!

Як відомо, в пенітенціарній службі заявили, що направили до Тимошенко кращих фальсифікаторів від міністерства «охорони»  здоров'я,  … проте підсудна виявилася обізнаною … і категорично відмовилася від фальшивого обстеження !!!

Це не порада, це - мій наказ !

Лідер опозиції  Юлія Тимошенко, що знаходиться в Лук'янівському СІЗО,  в день Незалежності України написала "20 тез на 20 років", які обнародувані на сайті партії "Батьківщина" !!!

Тимошенко зустрічає 20-річчя Незалежності України за гратами, … повідомила нам,  що їй таємно передали жовто-блакитну стрічечку, привітавши її з Днем Незалежності. "Так склалося, що на державні ювілеї бандитська влада мене закриває. То злодій Кучма, а тепер  зек Янукович, …. У рік  десятирічного ювілею Незалежності - в Лук'янівку,  … на 20-річчя -  в Лук'янівку ...  не Президенти, а  нелюді з  параноїдальними  поглядами …

Сподіваюся,  що на 25-річний ювілей ця тенденція зміниться ! … У в'язниці сидітимуть не політичні,  а справжні злочинці,  ті,  що обкрадають український  народ !!!. Сьогодні ми їх знаємо поіменно, це ті що  щороку  відправляють в офшори  30 млрд. доларів  вкрадених  в  українського  народу !!!", - упевнена Тимошенко.

Лідер опозиції дуже рада, що демократичні опозиційні сили України нарешті таки об'єдналися."Демократи в Україні об'єднуються тоді, коли стає нестерпно погано. А  саме так  зараз  і  є !!!  ... Але нічого, я упевнена, що ми навчимося об'єднуватися і навколо успіхів,...  і навколо перемог",

Юлія Тимошенко закликає своїх соратників бути оптимістами  і  приймати найактивнішу  участь у боротьбі  з  бандитською владою.

«А то, депутати наші заходять в зал "суду"  з сумними драматичними лицями, так як би до плахи прийшли ? … Чому такі настрої ?!!!  Усе буде добре !  Це не порада, це - мій наказ !» ".

"З великим українським  святом, дорогі мої українці ! Це - наше українське свято ! Ми витримаємо,  ми  переможемо !   Я знаю !!!"

Бог йому суддя !!!. … Так хто ж відкликав Дубину ?

Брехун екс-президент України Віктор Ющенко заявляє, що не відкликав главу Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Олега Дубину з газових переговорів в грудні 2008 року   ??????????????? 

А  хто  ж його  тоді  відкликав ??????????  Чи  не  Фірташа  це рук справа ????????  Або Ющенко в  суді  бреше !!!!!!!!!! … вигороджуючи  свого  брата-баньдюка   Петра !!!

"Господь йому /Ющенку/ суддя", - сказала Тимошенко. При цьому,  лідер опозиції була абсолютно спокійна,  не підвищувала голос - але ледве стримувала свої емоції !!!

Стараючись відвести від себе будь-які підозріння  /дивіться який я білий і пухнастий/  Ющенко просить суд  допитати прем'єр-міністра Російської Федерації Володимира Путіна і главу "Газпрому" Олексія Миллера ???!!!

 "Залучення цих людей  є обов'язковою умовою встановлення усіх обставин угоди. "- відмітив Ющенко.

"У цій ситуації сам Бог велів допитувати російську сторону. Є не лише Путін. До контрактів причетні і Путін, і Миллер, і його заступники, які б внесли ясність", - сказав Соколовський.

"Ніхто не говорить, що ми повинні їх звинувачувати або ні. Але отримати інформацію для правосуддя, мабуть, - ця свята справа. Але, на превеликий жаль, українське "правосуддя"  перетворене в сталінське правосуддя, на мою думку", - сказав Соколовський.

Справа проти Тимошенко свідомо сфальсифікована !!!

Представлені прокуратурою матеріали у справі про перевищення екс-прем'єр-міністром Юлією Тимошенко повноважень  у порятунку народу України  і  народів  Європи  від  замерзання в 2009 році не підтверджують її провину,  -  так  вважають польські експерти !!!

Провідні аналітики Евросоюзу, юристи та експерти Центру східних досліджень (OSW, Варшава) при аналізі "справи Тимошенко" підкреслюють, що бандитська прокуратура України у своєму звинуваченні концентрується на так званому «доказі» …  "тяжких наслідків" підписання "газового" контракту, а не на самому перевищенні повноважень !!!???  Бо  перевищення  повноважень  немає !!! 

"Із слів свідків витікає наступнє,  що вона не перевищила повноважень,  а також,  що замовна  прокуратура /виконує замовлення Баньдюковича/ свідомо нехтувала !!!.  під час досудового слідства деталями!!!   процедури ухвалення рішень  . у канцелярії екс-прем'єрки" -  написали експерти. 

При цьому польські аналітики і експерти  назвали справу Юлії Тимошенко "політичною", … яка переслідує  одну мету -  виключити її участь в політичному житті України !!!

"Чергових свідків на так званому судилищі запитують лише про деталі переговорів, спосіб визначення ціни газу, зв'язки Тимошенко з Росією,  .  у тому числі, ???    з 90-х років тощо.  Більшість з цих питань та обставин не мають значення !!!  для суті справи і служить, швидше за все, лише  для дискредитації Юлії Тимошенко, … як  лідера опозиції !!!"  -   підкреслили  аналітики.

Експерти, юристи і аналітики OSW стверджують,  . що узяття Юлії Тимошенко під варту стало реакцією бандитської влади на поведінку екс-прем'єра  Ю.Тимошенко  під час конфронтації з "діючим" главою уряду Миколою Азаровим !!! ....  . і  арешт небув  запланованим заздалегідь,  . оскільки,   в такому випадку,   замовлений суддя дозволив  би /по дзвінку  зверху/   заарештувати лідера опозиції Ю.Тимошенко  ще раніше  !!!

Соответствующее письменное заявление лидера опозиции Украины Юлии Тимошенко опубликовано на европейском сайте EUobserver !!!

Підтримай лідера української опозиції – не будь осторонь !!!

Лідер опозиції леді  України  Юлія Тимошенко зайшла у будівлю Печерського районного суду Києва, де сьогодні продовжиться судове слухання кримінальної справи про врятування  народів  України та  Европи від замерзання  в  2009 році !!!  При цьому представників ЗМІ у будівлю суду не пустили !!!???  Оце так відкрите судилище !!!

Біля будівлі Печерного злочинного суду славного міста Києва,  що по вулиці Хрещатик,   люди присутні там які висловлюють свою громадянську позицію   -  позицію на підтримку лідера опозиції  Юлію Тимошенко, скандують: "Ганьба"! і "Юля - наш президент".

Нагадаю, що в п'ятницю, 5 серпня Печерний злочинний суд  прийняв рішення про зміну міри припинення відносно Тимошенко з підписки про невиїзд на утримання під вартою … і  лідер  української  опозиції  була  поміщена  в Лук'янівське СІЗО … ???.  Біля будівлі Печерського суду прибічники БЮТ організували наметове містечко, вимагаючи звільнення лідера  опозиції Юлію Тимошенко.  На мітинг в підтримку лідера  опозиції зібралося декілька десятків тисяч чоловік.

Захисник лідера опозиції Юлії Тимошенко Микола Сірий заявив відведення представникові прокуратури в суді Олександру Микитенко !!!

 

На глибоке переконання адвоката Сірого, текст обвинувального висновку не  містить дії і суті злочину,  а значить  прокурор,    що підтримує державне звинувачення, повинен був,  вивчивши матеріали справи, відмовитися від звинувачення !!!

Також, захисник відмітив, що прокурор Микитенко неодноразово і  свідомо порушував норми процесуального законодавства,  що свідчить про його явну  упередженість в розгляді справи  і  замовний  характер  даної  справи.