Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Не продавай щасливе майбутнє своїх дітей !

З останніх публікацій ми знаємо, що ставки за голос виборця  відданого за кандидата з ПР зросли з 1000 грн до 3000 грн,  залежно від регіону.

Знайте що продаючи свій голос,  Ви прирікають себе на бідність.

Людина, яка голосує за грошову винагороду, вибирає тих людей, які зацікавлені в тому, щоб ніколи не зробити Вас багатим. Ніколи члени ПР не будуть робити Вас багатими. Якщо вони зроблять Вас  багатими, як же тоді  Вас  купити?

П.С.:  Можете собі уявити, що німецькому бюргеру запропонували за голос за правлячу партію мішок гречки або 100 кг ковбаси? Це навіть з фінансової точки зору смішно. Тому, приймаючи гроші або продуктові набори, Ви свідомо прирікаєте себе на бідність!

Легко довести, що саме олігархи і банкіри  фінансують фальсифікації та  ті чи інші політичні сили. Всі ми це бачимо. Взяти хоча б проплату білбордів, проплату агітматеріалів, проплату агітаторів ... Але ...!

Олігархи і банкіри, вкладають шалені суми у виборчу кампанію. Але всі ці гроші тіньові - вони підуть на підкуп виборчих комісій.Специфіка української політики в тому, що в ній присутній бізнес, а також  і в тому, що відносини між різними суб’єктами  перед і під час виборів абсолютно непрозорі.

 Ми не знаємо, на яких умовах вони домовляються з тими чи іншими учасниками виборів, тому що ці домовленості здійснює криміналітет, і кожна така операція строго засекречена і індивідуальна, ... які олігархи,  і куди,  і скільки вкладають - адже це таємниця за сімома замками, скільки вкладають у виборчу кампанію банкіри, ... і скільки вони зажадають в разі успішного проведення виборів ... .

На жаль ми не можемо назвати вам весь список - хто, коли, де і кому; ми ж цього не можемо зробити, тому, ... тому що їх захищає куплена міліція, їх захищають куплені суди, їх захищає куплена прокуратура!

42

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

115.08.12, 22:05

В Украине, к сожалению, живёт много быдла, которое самозабвенно пилит сук, на котором мы все сидим. И готовы пилить его ещё усерднее за подачку

    215.08.12, 22:08

    Люди вдумайтеся , якщо вони Вам добровільно дають 3000 грн то скільки ж вони на Вас мають, я думаю що десятки мільйонів !!! Не купуйтеся !!! Пошкодуйте своїх діточок !!!

      315.08.12, 22:10Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

      це не бідло - це УКРАЇНЦІ !!! І вони хочуть жити краще !!! Просто вони багато чого не знають і багато чого не розуміють, а в більшості випадків їх просто обманюють !!!

        Гість: lyo Dnepr

        415.08.12, 22:19Відповідь на 3 від Лесь Кавун

        це не бідло - це УКРАЇНЦІ !!! І вони хочуть жити краще !!! Просто вони багато чого не знають і багато чого не розуміють, а в більшості випадків їх просто обманюють !!!Они и не хотят ничего ни розумиты, ни слухаты. Их интересует только желудок (карман) и верность хозяину. Почти животные. Правильно Янык назвал их казлами

          Гість: lyo Dnepr

          515.08.12, 22:22Відповідь на 2 від Лесь Кавун

          Люди вдумайтеся , якщо вони Вам добровільно дають 3000 грн то скільки ж вони на Вас мають, я думаю що десятки мільйонів !!! Не купуйтеся !!! Пошкодуйте своїх діточок !!!Сколько я уже таких обращений и увещеваний делал. Глухая стена. Быдло снисходительно прощает меня, считая сумасшедшим

            615.08.12, 22:33

            Пробачте, просто за-для справки, де такі гроші дають?

              715.08.12, 22:38Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

              вибач, але я так не думаю !!! Пояснюю, чому. Кожна людина у світі хоче бути щасливою, тільки не знає як це зробити. Вони це роблять у свій спосіб, так як їм дозволяють УМОВИ !!! А ось ми інтелектуали і несемо відповідальність за створення цих УМОВ !!! І винними Є МИ !!!

                815.08.12, 22:40Відповідь на 5 від Гість: lyo Dnepr

                Ти себе не дооцінюєш !!! Я, наприклад, Тебе дуже поважаю, за все, що Ти робиш для Інтернет спільноти !!! Низький Тобі уклін за Твою титанічну працю !!!

                  915.08.12, 22:42Відповідь на 6 від Юрий Смирнов

                  під час виборів будуть стояти бритоголові хлопці під охороною міліції - ось до них і звертайтеся !!!

                    1015.08.12, 22:47

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна