"Перець" №3

У тому ж таки 3-му числі відповідь плакатом журналу "Перець" зрадофілам та євроскептикам. Приєднуйтесь!

Оцифрований Перець" за 2018 рік

Шановна громадо! Як ми і обіцяли, надаємо доступ для перегляду 2-4 чисел оцифрованого журналу "Перець" за 2018 рік. Перейти за посиланням:
Оцифрований журнал в Інтернеті для всіх, друкований журнал за передплатою-для обраних!.

Про підсвідому антиукраїнську пропаганду на телеекранах.

Про підсвідому антиукраїнську пропаганду на телеекранах.

.Щойно завершив переглядати телефільм РФ "Крик сови" про доблесні органи МВС та КДБ. Передивися за неділю всі 10 серій. Скажу я вам, що росіяни навчилися знімати достойні стрічки з точки зору професіоналізму. Дія відбувається у невеличкому місті на півночі Росії у 1957 році. Дуже напружений і цікавий фільм за сюжетом і майстерною грою акторів. Але головне, автори фільму підсвідомо,а може й непідсвідомо створили черговий пропагандистський фільм. І головною ізюминкою є те, що викритий німецький шпигун і жорстокий каратель концтабоа Саласпілс родом звичайно ж з України. Народився наприкінці 19 сторіччя в Києві. Свою першу жертву задушив у Києві, потім душив за царату, потім при радянські владі, під час ВВВ у таборі при німцях. По ходу фільму він застрелив, отруїв, зарізав понад 10 персонажів. От і виходить , що для росіян Україна- це держава. яка породжує маніяків, садистів, фашистів. Це не перший фільм, де негативні персонаж-дегенератиі всі родом з України. В інших фільмах, якщо і позитивний герой, але якийсь недолугий, наївний або недорозвинений,і він також з України. Взяти хоча б фільм про морськиїх котиків Росії. Один з позитивних персонажів родом з України. Він розмовляє недолугим суржиком, трошки придуркуватий і весь час щось "жере" або говорить про сало. В іншому фільмі про СМЕРШ , затриманому шпигуну закидають: -За сало німцям продався?. Як росіянці (росіяни,татари, мордвинці,меря,веся,угри, шахтарі-такісти з бурятії, чесні горлорізи з чечні) різних національностей будуть ставитись до України та українців, коли самі українці знімають кіно не про звитяги борців за свободу України, а пасквілі за типом "Сватів" про недолугих, дурнуватих, брехливих, малописьменних хАхлів.Порівнювати зі счени та на телеекранах Україну з повією з німецького порнофільму.
І наостанок. Фільм знімася у наші часи на натурі Росії. Без декорацій. І натура ця жахлива. Все обдерте, облуплене, перекошене. І це сучасна Росія. І у таких умовах вона піднімається з колін. Нема жодної серії де б персонажі не "жрали" водяру "стАканами" і без закусі.

Анонс!


Минулої неділі передплатники отримали 2-е числу журналу, у якому надруковано бюлетень на допомогу виборцям "Веселої республіки Перець" президента. Також вміщена добірка смішних карикатур, присв'ячених "Дню закоханих".
У третьому числі журналу буде опублікована настільна сімейна гра "Обери президента". Всі бажаючі зможуть прийняти участь у визначені майбутнього президента з числа шістьох найбільш рейтингових кандидатів. Шлях до президентського крісла угрі дуже важкий. У ній передбачені штрафи та покарання кандидатів за популізм, корупцію, незаконне збагачення, невиконання своїх обіцянок у минулому. погані дороги. "Перець" не забув і про заохоченнятих, хто зробив щосмь корисне для України, для армії, віддавав частуну своїх статків на благочиннічсть. Ото ж, приємного перегляду.



На нагородження Жванецького "Орденом за заслуги перед отечеством


Вот еще один комик проявил себя.Зеленский готов пасть на колени перед Путиным, а Жванецкий нижайше склонился перед убийцей для получения иудиной награды. Интересно, Жванецкий гражданин Украины?

Оратория в соборе про атомную войну.

Русский мир во всей красе.


Послушайте ораторию в Исакиевском соборе  об атомной бомбежке США.

Gennadiy Mokhnenko разом з Алексом Степом та 23 іншими особами.

Песни о ядерной бомбежке Америки и негров, под куполом Исаакиевского собора, в честь 23-го февраля - это НЕЧТО!!! Не пропустите сей шедевр скрепоносной уродины - россии... )))) Но главное... Питерская интеллигенция - ликует!!! Пуси-Райт рвут волосы в сторонке!!!)))

Текст....
На подводной лодочке с атомным моторчиком
Да с десятком бомбочек под сотню мегатонн
Пересек Атлантику и зову наводчика:
\"Наводи, говорю,- Петров, на город Вашингтон!\"

Тру-ля-ля, тру-ля-ля,
Все могу за три рубля!
Здравствуй, новая земля
Неприятеля!

И на самолетике сверху друг мой Вовочка
Не с пустыми люками в гости прилетел,
На подводной лодочке да с атомным моторчиком
Экипаж веселую песенку запел.

Тру-ля-ля, тру-ля-ля,
Можем все за три рубля!
Ты гори, гори земля
Неприятеля!

Сладко дремлют в Норфолке огоньки по берегу,
Спят усталые игрушки, негры тихо спят,
Ты прости, Америка, хорошая Америка,
Но пять сотен лет назад тебя открыли зря.

Тру-ля-ля, тру-ля-ля,
Все могу за три рубля!
Пополам гори земля
Неприятеля!

Хтось воює , а хтось обіцяє: "Я всіх Вас захищу....."


Світлина від Володимира Харченка.
Володимир Харченко

Не думаю, що матиму схвалення від дочки, проте маю розказати.
Темою магістерського диплому мистецтвознавця в НАОМА у Ольги була «Творчість Прерафаелітів». По закінченню Академії писала сценарії до комп'ютерних ігор, працювала журналістом. А в 2015-му закінчила курси з тактичної медицини, та підписала трирічний контракт з 81 десантно-штурмовою бригадою. В січні 2017-го потрапила в Авдіївку, якраз у період різкого загострення на «Промці». Двома екіпажами з подругою «Ромашкою» евакуювали з передка близько 60-ти поранених та 20-ти загиблих наших воїнів. Тіла бійців забирали ще теплими, траплялося по частинам… Якось на моє питання, що з побаченого досі не йде з пам'яті, відповіла: «Тіло бійця без голови, але з вухом.» На свій день народження везла в машині воїна з перебитою уламком стопою, з якої стирчали кістки, та притискала ту ногу до себе, щоб пом'якшити йому біль від трясіння. Сміялася та жартувала з ним, щоб лише не втратив свідомість. На її очах загинув товариш, коли вони несли ноші з пораненим. Неподалеку розірвався снаряд руського танку, — і у нього вибуховою хвилею розірвало нутрощі. Надивилася смертей, каліцтв… Та про один епізод з її війни почув лише зараз, два роки по тому. Тоді в Авдіївці мишобраття накрили "градом" наш медпункт. Дивом нікого не зачепило. За хвилину почула по рації, як командир, дізнавшись, що всі живі, зопалу скомандував: «По їхньому медпункту, приготувати 120-ті міни!» Ольга з Ромашкою з жахом завмерли. Уявили лікарів, поранених з того боку. І коли через три хвилини почули в ефірі: «Відбій! Ми – не вони.» — видихнули повітря…