Три в одному...


  Три пам'ятки в одному фото --
 - фонтан-кульбаба, 
 - готель "Вітрило", 
 - кафе "Поплавок"

Багряний закат


Багряний закат на морі

"Не сотвори себе кумира..."


Жителям одного из сел Черновицкой области очень хотелось своими глазами увидеть чудо.

Видимо, желание это было настолько велико, что в 2009 году явление неземных сил примерещилось некоторым прямо в центре собственного поселения.

На стене сельского клуба понемногу начали появляться некие бледные пятна.

Призванные тут же прохожие подтвердили предположение о том, что очертания напоминают женскую фигуру.

По селу разнесли весть, что на него снизошла благодать, и теперь у них есть свое собственное чудо.

Местные малообразованные бабушки с восторгом начали обустраивать «священное» место, обложив его цветами, установив крест и регулярно устраивая поклонения «лику».

Разгадка феномена оказалась довольно-таки неприятной для самых истовых фанатиков, которые в буквальном смысле целовали «священную» стену.

Экспертиза подтвердила факт повышенного содержания в данном месте солей, которые — просим прощения за неаппетитные подробности — скопились именно из-за привычки селян мочиться на стену клуба и образовали те самые выразительные разводы.

 

https://chudesa.site/lyudi-v-ukrainskom-sele-dolgoe-vremya-celovali-svyatoj-lik-na-stene-kogda-uznali-pravdu-nachali-krichat/

Мистецтво малюнку


Малюнки на морській гальці...

Нова "гавань" -- для якого транспорту?


На житловому масиві будують нові зупинки комунального транспорту. З цього приводу хочу звернути увагу читача на таке: кожного дня спостерігаю "картину маслом", коли до зупинки  наближається ВЕЛИКИЙ тролейбус, або ВЕЛИКИЙ  автобус типу LOTSMAN, і вони терпеливо чекають своєї черги, бо у цей самий час якась "мєлочь пузатая"- маломірний транспорт -- маршрутка чекає свого останнього пасажира...маршрутки мало-місткі, тому їх багато...
  ...весь цей час ВЕЛИКИЙ  автобус чекає...чекає ПОРУЧ зупинки, яка власне для нього і була колись побудована...
  А ось у морських портах існує гарна традиція: великі кораблі приймають на одних причалах, а маленькі -- на інших!
  Коли і хто підкаже нашим можно-владцям про таку гарну традицію -- дати "лижню" великим, вірніше СПРАВЖНІМ автобусам і тролейбусам ?!

67%, 2 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

33%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Вселенський Патріарх вказав Москві на її місце



Константинополь ніколи не визнавав церковної влади Москви над Україною. Про це Вселенський Патріарх Варфоломій заявив під час поминального богослужіння з нагоди 40-го дня від упокоєння митрополита Перги Євангела 1 липня.

Повідомлення прес-служби Вселенського патріархату опублікував у фейсбуці керівник інформаційного відділу Київської патріархії УПЦ архієпископ Євстратій (Зоря).

"Константинополь ніколи не видавав дозволи передавати території України будь-кому, крім права хіротонії Київського митрополита в Москві на умовах його обрання соборно в Києві на місцевому Соборі і при безумовній згадці Вселенського Патріарха. Це сказано в Томосі про автокефалію, що Матір-Церква дарувала Польській церкві: Наш Престол не визнав відділення Київської Митрополії та залежних від неї православних Церков Литви і Польщі і їх приєднання до Московської церкви, що було здійснено проти канонів і не були дотримані права Київського митрополита, який носив титул Екзарха Вселенського Престолу", - сказав патріарх Варфоломій.

Він заявив, що Вселенський Престол бажає "відновлення єдності в Україні розділеного церковного тіла - десятків мільйонів вірян, хрещених і просвічених безпосередньою турботою і місіонерською діяльністю Вселенського Престолу".

"Вселенський Патріарх Варфоломій сказав про свою незмінну турботу/зацікавлення в розв'язанні/лікуванні українського церковного питання і відновлення єдності розділеного церковного тіла в країні. Його Святість нагадав про те, що Константинопольська Церква завжди дбала та вирішувала багато складних церковних питань в інтересах народу Божого і збереження Всеправославної єдності, і сьогодні бореться для врегулювання церковних справ в Україні", - йдеться в повідомленні.

Двері в інший світ...


Здавалось прості двері,
але вони здатні відкрити вам інший світ...
Відкрийте двері!

"Діди воювали - 3". ВТРАТИ у війні.


http://blog.i.ua/community/6877/2232076/ 

щоразу утверджуєшся, що людей -- солдатів і цивільних не берегли...