Про Королевську смішно.

  • 26.11.12, 02:04

Може це вже boyan, але сам вперше побачив у п'ятницю у "Вечірньому Києві" - просто порвало. Не пам'ятаю, коли політична сатира була настільки  влучною та смішною. Розміщувати на вихідні, зі зрозумілих причин, не став - не до сміху. Проте, якщо не бачили - дивитись обов'язково! 




Випадок з життя. Як нас бомбили.

  • 15.11.12, 16:01

Cлужив я у Амурській обл. у  ППО. Наш комбат (командир батареї) був абсолютно bazar  Якось, перебуваючи на полігоні (полігон Завітинського учбового центру, 2-й за розмірами у СРСР після полігону Емба у Казахстані), повів нас на сопку та змусив викопати капітальні окопи повного профілю, укріплені дошками і тепе. Заради чого - десь 100 м від нас знаходилися мішень для авіації -  споруда з бетону.  Він нібито домовився з ними, аби нас «обстріляти». Типу, щоб якщо щось, не лякалися ворожої авіації… Ну от ми приїхали, позалізали у ті окопи... Що було потім - ппц. Більшого жаху у житті не відчував.  Спочатку всі хорохорились, стояли у окопі, дивились у той бік, звідки мало прилетіти. А похмуро було, низька хмарність... І от, нарешті, характерний «гвинтокрильний» звук. "Крокодили" парами пішли. Поки летіли ще нічого. А як почали шмаляти НУРСами omg  Повне відчуття, що ракета йде тобі у середину лоба!


Попадали на дно окопа… Над головою щось шипить/свистить та гуп! гуп! гуп! Потім затихло. Ми ще трохи полежали – повилазили. Страшно було сильно, але це ще були квіточки. Питаємо комбата: «Ну що все? Ні, ми все зрозуміли, може у табір поїдемо?» «Зараз, - каже. Щаз іще винищувачі – це більш цікаво». Ага, цікаво… crazy От уявіть собі, низькі хмари, сонця не видно… По контрасту після розривів НУРСів абсолютна тиша… І у цій тиші, без жодного звуку, із хмар вивалюється пара МіГ – 23.  Ще встигла промайнути думка, що «Міраж» - це дуже влучна назва для винищувача.  Потім під крилами з’явився вогонь і я впав у окоп. БАБАХ! Ой, мамо! І навалюється дике ревіння і ще один здвоєний БАБАХ найбільшої потужності за всіх попередніх. Відчуваються поштовхи, як при нехилому землетрусі, сопка танцює. Знайшов у собі сили трохи повернутися та подивитися з дна  окопа вгору. Незабутнє видовище! Винищувач вертикально набирає висоту (називається «кабрирування»). Дивлюсь йому майже прямо у сопло – вражає. Абсолютно дике ревіння двигуна на форсажі, аж вітер задуває! Помічаю, що з-під фюзеляжу щось випадає. Миттєво пику у землю, і знов БАБАХ!!!



Потім з'ясувалося, що винищувачі виконували таку вправу: на бойовому розвороті випадали з хмар, давали по ракеті, потім переходили в кабрирування і скидали бомбу по мішені.

Свої відчуття я не можу описати детально. Можу тільки сказати, що це було ДУЖЕ страшно. Якось відчувалася неможливість власної присутності у даний момент у даному місці. Дуже хотілося кудись побігти, і дуже швидко. Дякувати Богу, ніхто нікуди не побіг, бо по за окопом хто знає, що могло трапитись? Скільки це продовжувалося теж не скажу. Було враження, що десь з годину. Потім той хворий комбат, казав, що винищувачів було 10 – 12, тобто 5 – 6 пар. Не знаю … Важко сказати. Що більше 3 пар то точно…

Коротше, по кінцівці хворий комбат досяг свого. Хотів, аби не лякалися? Чудово! Якщо раніше я про всі ці штуки і не замислювався, то тепер знав точно – бачиш винищувач – тікай від тієї довбаної гармати



як найшвидше! Доречі, це правильна позиція, бо з зенітною гарматою воювати з сучасним винищувачем, це те саме, що йти з рогаткою на тигра.

ГП Абу-Дабі

  • 04.11.12, 22:18

Сьогодні відбулося дуже напружене ГП Абу-Дабі. Хочу привернути вашу увагу до деяких моментів. По-перше, Себастьян Феттель, стартуючи із боксів (тобто з "над" останнього, 24-го місця) зміг фінішувати 3-м. Що, якщо я не помиляюсь, є абсолютним рекордом. Ну і сталися дві дуже видовищні аварії. На щастя, крім заліза (насправді вуглепластика) ніхто не постраждав.

Ніко Росберг (Mercedes AMG) - Нараїн Картікеян (HRT)

І масовий "захід":Ді Реста, Перес, Грожан, Веббер

По цьому епізоду цікаво спитати - хто винен по вашому?

Ді Реста - біло-руда машинка;

Перес - чорно-біла;

Грожан - чорна із золотом;

Веббер - переважно синя


14%, 1 голос

14%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

29%, 2 голоси

43%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

До дня визволення Києва кияни звільнили місто од міліардерів.

До дня визволення Києва кияни звільнили місто од міліардерів-гречкосіїв. (Не влізло у заголовок повністю)

Риба гніє з голови.

Україна оживає з Києва.

Київ – це не лише Другий Єрусалим.

Це такоє і Другий Сталідград.

Міліардери вдавились гречкою.

Надія не вмирає!...

Стирено тут

Пишаюся своїм рідним містом!


Новеньке від модерів.

  • 16.10.12, 16:02

Взагалі в шоці!

Ось, отримав 

Уведомление
От кого:
Служба поддержки I.UA <[email protected]> сохранить адрес, дополнительно
Кому:
"Танк_" <@@@@@@i.ua>
Дата:
15:55 добавить метку

Добрый день!

На видеоролик
Моя бабушка - Comedy Club UA
http://video.i.ua/user/282118/39808/309815/


поступила жалоба от правообладателя. Мы вынуждены перевести данный ролик в
режим "только для украинских пользователей". Просьба в дальнейшем не размещать этот и подобные ролики в открытом доступе.

P.S. просьба при ответе цитировать письмо.
С уважением, служба поддержки I.UA
http://www.i.ua

А чому "тільки для українських"? Що це за фігня взагалі?

НЛО

  • 11.10.12, 15:12

За звичай темою НЛО не цікавлюсь. Хоча точніше буде з формулювати таким чином: свого часу дуже цікавився. Коли років 15 тому натрапив на книгу полковника, кандидата технічних наук Віталія Шелепова "НЛО: Операция «сокрытие»". Ця книга повністю закрила для мене тему - НЛО існує, а уряди приховують правдиву інформацію про це. Хто цікавиться темою - дуже раджу.

Так от, випадково на Ютубе побачив 2 ролика по темі. Коротенькі, але вражають спонтанністю зйомки та самою картинкою також. Звичайно, 100% не відомо, але нмд це не підробка. Ось, дивіться самі.



Michael Jackson - Come Together

Нмд хіба що не самий вдалий кавер бітлов. Навіяно моїм другом.

Якість не найкраща, але кращої чомусь немає unsmile

.

ППЦ

  • 03.10.12, 13:37

Ось, випадково натрапив. В принципі, про Рашу, але нам також підходить в цілому. Читати обов'язково!

ТУТ.

Цікавий сайт

  • 10.09.12, 13:21

Друзі, ось випадково натрапив на цікавий сайт - вам має сподобатись bravo

http://kampot.org.ua/