хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Думай, Порошенко, думай.....

Кто такой этот порошенко


          До Порошенка.
          Слиш, Порошенко, на фуя ти поліз в Президенти? Чого тобі, білять, не вистачало?
          Ти ж звичайний ворюга. Тільки не по фене ботаеш, а нашою мовою навчився розмовляти. Ну і кривою англіцкою. Мої друзі, хто знає ії, ригочуть з тебе, коли ти косиш під англоговорящего.
          Так, в тебе є талант. Талант тирити все, що погано лежить. Тирити зі сльозами на очах.
          Ти тириш, тому що в тебе нема гальм. Ти не розумієш, що тирити, це погано. Папа тебе цьому не навчив. В нормальній країні, ти з цим своїм талантом давно би вже сидів на кічі.
          Тільки в Україні ти міг на повну розвернутися. І ти розвернувся. І якби не став Президентом, то можливо і виплакав би собі індульгенцію після Майдану.
          А тут ти взяв і стирив всю Україну.
          На фуя ти це зробив?
          Окрім тирення, в усьому решта ти ж повний баран. І в економці, і в фінансах, і в дипломатії, і в самоврядуванні.
          Але ти чомусь вирішив, що твоє місце на Олімпі. Ти сам себе за волосся витягнув під промені прожекторів. Раніше ти був непомітною сірою мишкою, варив карамелі, сидів тихенько біля влади, будував собі палаци, а тепер всі бачать яке ти мурло і який ти ворюга.
          Мало того, тепер ти, в цьому своєму запалі тирення, почав вбивати людей. Свідомою чи несвідомою бездіяльністю під час війни, за твоєї вини вже загинули тисячі українських патріотів. Ти не вартий навіть їхньої волосини, а вони гинуть завдячуючи твоїй хронічній хворобі тирити.
          То чого тобі не вистачало, скажи?
          Ти що, не розумієш, що тепер в тебе не вийде проканати під дурачка? Тепер тобі не допоможуть, як сказала Тимошенко, твої сльози та соплі. Чим більше ти угробиш українців, тим страшніша буде розплата.
          Я не знаю, що тепер тобі робити, це твоя проблема. Мені абсолютно по барабану, що буде з тобою. Але, дивлячись на те, як внаслідок твого керівництва уходять з життя найкращі сини України, як знищується сама Україна, я хочу. щоб ти, як можна скоріше пішов з посади Президента. І щоб стояв на колінах перед народом, вимолюючи в нього пощади. А там вже, як Господь вирішить. В решті-решт твоє життя не варто навіть поранення бійця, який захищає Україну, захищає твою падлючу дупу.
          Думай. Думай Порошенко. Час невпинний. І його в тебе все менше і менше.


         Спільнота
3

Коментарі

115.02.15, 22:40

    216.02.15, 09:21

    ***Ти не розумієш, що тирити, це погано. Папа тебе цьому не навчив***
    Так це ж САМЕ ПАПІК і навчив його КРАСТИ!
    Тільки у папіка був ТОРМОЗ - у лиці ВЛАДИ и МЕНТІВ!
    А Порох зараз - САМ СОБІ - і Влада, і Мент, Бог!

    https://www.youtube.com/watch?v=aCbHzydYzNI = 'ВОР и Сын Вора_УБИТЬ ЯНУКА БЫЛО ПРОЩЕ И ДЕШЕВЛЕ, чем затевать Майданную Революцию + ВОЙНУ!!!

      316.02.15, 10:32

      Бачо Корчилава
      Меня все больше и больше удивляет одна деталь которую я уже давно наблюдаю. Эта деталь такое тотальное недоверие к власти и к любым её действиям. Да я согласен что много еще негатива связанного с власть, но бывают и какие-то положительные действия. Но наше общество к сожалению так устроено что даже какое-то положительное действие власти вызывает у людей подозрение и что самое удивительное недовольство. Вот скажем условно, какой-нибудь министр представит программу реформирования своего ведомства, и это хорошая программа, правильная и надо начинать её делать, и все что нужно что бы общество дало сигнал следующего содержания "уважаемый министр, ты делай мы тебя поддержим". А нет, сразу появляется куча "трактористов широкого профиля" которые начинают рассказывать то не так, и эт

        416.02.15, 10:33Відповідь на 3 від Gogilo

        то не так, и это не так, и вообще у министра рожа подозрительная, и так далее и тому подобное. И тут ступор начинается у министра, он не видя поддержки начинает бояться что-либо менять и ситуация не меняется. Я конечно никого не идеализирую, но иногда надо поддерживать свою власть если она делает объективно хорошие и правильные вещи. Иначе ничего меняться не будет.
        В деле реформ очень важна политическая вера сверху, но не менее важна поддержка общества, иначе болезненные но нужные реформы делать не решиться никто...

          516.02.15, 13:06

          Звернення до хряка-2 підтримую обома лапами. Ну навіщо його було обирати, коли було відомо, що він зрадник Помаранчевої Революції разом з Ющем?
          Наше бидло накинуло зашморг на шию України. Тупий, твердолобий, зашморганий,
          обідраний з голими задами, "лохторат" обрав собі другого Януковича. І цей зрадник
          кришить наших патріотів на фронті, про це розповів Кузьма, за що його і вбили.