Новини Кримнаш №93

1. ШОК! В Крыму нашли предприятие, где не сокращают зарплаты, но его сразу же национализировали и исправили эту оплошность)))
2. К границе с материковой Украиной оккупанты стягивают военную технику (КАМАЗы, БТРы, заправщики… около 100 штук). жОполченцы наваросии? Гражданская война? Ну-ну… Россия, будь проклята!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3. В инфекционке у медсестёр зарплата 6000 руб, которую они не получают почти 2 месяца. Подслушала о чём они говорят) Некоторые собираются увольняться. Им приказали молчать либо не поздоровится. Собираются куда-то писать! На их рожи смотреть одно удовольствие!)
4. Продавцы на рынке взахлеб рассказывают, как комфортно им было заниматься бизнесом в Крыму при Украине. А сейчас — преграды и нищие клиенты. Симфероп.
5. Вопрос путину: -Как угандонить страну? -Нужно захватить Крым. –А, чтобы быстро угандонить, за год, например? -Захватить Крым и развязать войну.
6. Керчь. Коллектив детской поликлиники потребовал объяснений от главврача – за то ли они махали триколорами весной 2014? (комментарий на форуме).
7. Коллектив «Массандры» просит защиты у путина от алкообороны. Какими надо быть имбицилами, чтоб просить защиты от тех, кому поставят памятник?
8. Стоимость моста в Крым — 228 млрд руб. Это бюджет Костромской +Ярославской+Тамбовской+Калужской+Брянской+Вологодской обл. 2015 г.
9. Моего друга вызвали «на разговор» в ФСБ. Подробностей не сообщу.
10. Вата в Крыму похожа на жертв напёрсточника, которых развели увеличением цен и снижением доходов, но они думают, что еще смогут отыграться.
11. Детские пособия многим мамам Севастополя так и не выплатили, все обещания оказались голословными. На митинг? Ах, да, нет больше митингов.
12. АХТУНГ! В Севастополе обнаружены «валентинки» на украинском языке!!!
13. Если кто-то ищет жилье в Симферополе, знайте: в районе ЖД вокзала означает — в тихом безлюдном месте. Сегодня водитель в маршрутке: «На вокзале сходят?». В ответ тишина, так и проехали без остановки. Впервые такое вижу.
14. Сегодня одно чмо мне рассказывало, что путин строит новую империю, санкции хорошо, нам никто не нужен все будет свое! Закроем все границы!)) Сами в Крыму все себе вырастим, сделаем айфоны и машины. Железный занавес от всех!! Короче, жить будем в Крыму, как в КНДР.
15. Скрепы шумят. Регулировать этажность застройки Севастополя могут «по крестам».
16. Медицинка РФ работает: За январь в Крыму число умерших в полтора раза превысило число рожденных.
17. Оккупация добивает Крым. Балаклавское рудоуправление (750 человек) почти накрылось. Персонал сокращают, урезают оклады (комментарий на форуме).
18. Бизнес реалии Крыма: в Щелкино повально закрываются магазины. Вата начинает ностальгировать о бизнесе при Украине https://twitter.com/kazantip_region/status/566275344383344640
19. Помните, я не нашел парацетамол? Сегодня я был в аптеке, где три человека передо мной не смогли ничего купить. И я снова не смог, на этот раз пластырь.
20. Водка дешевеет… Крымские медики выступают за восстановление службы вытрезвителей. Рузьке мир и без вытрезвителей? )))
21. Крымчанам, получивших аусвайсы, оккупанты могут не внести запись о детях, если ребенок выезжал на украинский материк после “референдума”.
22. Все хорошие новости из Крыма в будущем времени — откроют, построят, наладят. В настоящем одно дерьмо — посадили, запретили, сократили…
23. “Австрия не пустила на заседание ОБСЕ представителя оккупационной “власти” Крыма”. Сиди в Крыму, жуй гречку и молись на путина.
24. Вспомнил, как еще летом, мудрый сотрудник выдал: «Говорить о законности в Крыму, все равно, что о нравственности в публичном доме». Так и живем.
25. В Керчи приставы у пенсионерки забрали всю пенсию.
26. Скорая не поставила укол севастопольцу-гипотонику. Сказали, уколы на дому больше не делают. Скоро все скорые на дому будут предлагать больным вначале попробовать умереть на родине. Мечта же.
27. Константинов: “Бюджет Крыма увеличен в четыре раза, и динамика экономики однозначно положительная”. Ты смори, во всей РФии спад, а Крым тянет росию!
28. В Крыму прекратил работу винный завод «Солнечная Долина», одно из самых старых винодельческих предприятий Украины. Спасибо, расия!
29. И новости спорта: в Крыму нет спорта.
P.S. Крым на пороге большого поджопного пинка.
КРЫМский бандеровец @crimeaua1

Р.S. В окупованому Росією Криму все ще чекають, сподіваються і вірять, що жителі материкової частини України приїдуть і врятують туристичну галузь, пише Новий регіон. Так звана «міністр курортів і туризму» Олена Юрченко на нараді в Алушті розповіла про 400-450 тисяч туристів з материкової частини України, які, за її відомостями, відпочили в минулому році в Криму. «І це та цифра, яка говорить про те, що розірвати родові зв'язки, генетичні зв'язки, розірвати те, що було складено століттями, традиціями - неможливо. І я не просто вірю, я знаю, що прийде той час, коли Крим буде також затребуваний українськими туристами, як це було завжди», - сподівається «міністр» окупаційного уряду.

А баба яга проти! (Правий сектор про мінські угоди)

«Правий сектор» вважає, що будь-які домовленості з проросійськими терористами не мають жодної юридичної сили, протирічать існуючій Конституції України, а отже їх виконання не є обов’язковим для громадян. Тому, у випадку якщо ЗСУ отримають наказ на відвід важкої техніки та артилерії і невідкриття вогню, ДУК ПС залишає за собою право продовжити активні бойові дії згідно власних оперативних планів, до повного звільнення українських земель від російської окупації

Про це у Фейсбук написав лідер «Правого сектора»Дмитро Ярош:

«Багато хто зараз просить прокоментувати нові «мінські домовленості» Президента Порошенка...

З цього приводу скажу декілька слів.

1. З РФ і Путіним будь-які домовленості неможливі. Вони їх ніколи не будуть дотримуватися.

2. Президент України робить все, що може на міжнародній арені; крики про капітуляцію тут зайві... Я би радив Петру Олексійовичу все ж спробувати долучити до перемовин США і Великобританію. У цих держав, на відміну від Франції та Німеччини, є послідовна антикремлівська політика...

3. На фронті спостерігається подальша активізація бойових дій, заходження нових російсько-терористичних угрупувань, отже, говорити про «припинення вогню» без нанесення військової поразки основним силам противника не приходиться.

4. Дебальцевська дуга. На мою думку, наші війська мають припинити хибну практику тримати за будь-яку ціну якісь визначені політиками території. В сучасній війні необхідний постійний маневр силами і засобами. Без нього завдати поразки ворогу неможливо. Скувавши під Дебальцевим великі сили противника, необхідно нанести удари резервами на інших напрямах. Також, потрібно було вже давно підготувати скорочення лінії фронту та, у випадку загрози повного оточення, відвід наших військ на лінію Світлодарськ-Луганське-Миронівський. Чому там не був підготовлений укріпрайон за декілька місяців відносного затишшя – незрозуміло.

Виглядає, що Генштаб не зробив належних висновків із поразки під Іловайськом...

Ми позитивно оцінюємо дії полку «Азов» на Новоазовському напрямі та вважаємо, що вони мають бути максимально підтримані Командуванням АТО.

5. Добровольчий український корпус «Правий сектор» продовжує розгортання своїх бойових та резервних частин і підрозділів, вишкіл і матеріально-технічне забезпечення особового складу; координує свою бойову діяльність з командуванням АТО, бригадами ЗСУ, добровольчими батальйонами МО і МВС. Крім того, ми активно включилися у процес творення Оперативного штабу українського добровольчого руху.

6. ПС вважає, що будь-які домовленості з проросійськими терористами не мають жодної юридичної сили, протирічать існуючій Конституції України, а отже їх виконання не є обов’язковим для громадян. Тому, у випадку якщо ЗСУ отримають наказ на відвід важкої техніки та артилерії і невідкриття вогню, ДУК ПС залишає за собою право продовжити активні бойові дії згідно власних оперативних планів, до повного звільнення українських земель від російської окупації.

7. Щодо «легалізації» ДУК ПС. Захист державної незалежності та територіальної цілісності України є обов’язком кожного її громадянина. Саме з цією шляхетною метою ми об’єдналися в Добровольчий український корпус. Воюючи з квітня минулого року підрозділи Корпусу, вже отримали визнання українського народу, суспільну легітимізацію та авторитет на фронті серед бойових побратимів ЗСУ та МВС. Зараз ми ведемо перемовини з державними чинниками щодо можливого «узаконення» своєї діяльності. Окрім того ми вносимо на розгляд Верховної Ради декілька законопроектів щодо статусу ДУК і соціального захисту добровольців і їх сімей. Це справа не одного дня...

8. У пункті 10-му чергових «мінських домовленостей» йдеться про «розброєння незаконних формувань». Ми сподіваємося, що представники Президента України, працюючи над цими матеріалами, не мали на увазі ДУК ПС та інші «нестатусні» українські підрозділи. Бо, будь-які спроби так званого розброєння українських патріотів будуть дестабілізовувати ситуацію в середині держави та грати на руку Путіну і державі-агресору – Росії. Крім того, всі такі спроби будуть приречені на поразку, бо бійці добровольчих формувань здатні захистити своє право на оборону держави і народу у будь-який спосіб, всіма доцільними методами і засобами.

9. «Правий сектор» закликає український народ, всі гілки влади, ЗСУ, всі добровольчі формування об’єднатися в боротьбі за державність української нації, проти агресії віковічного ворога України – кремлівської імперії.

Тільки разом – переможемо!

Смерть російсько-терористичним окупантам!

Слава Україні!».

 Дмитро Ярош. Фото: Роман Балук/ZIK

чи нададуть Україні зброю, якщо Мінська угода буде порушена?

Особисто в мене великі сумніви, щодо того, що Мінські домовленості будуть дотримуватися і виконуватися представниками ДНР і ЛНР та й самою Росією. Канада заявила про готовність в такому випадку надати зброю Україні, США також не виключає можливості надання летальної зброї.


А чи вірите Ви, що Захід допоможе Україні з озброєнням?

21%, 6 голосів

45%, 13 голосів

34%, 10 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Новини Кримнаш №92

1. Работа стала каторгой – “фашисты, нацики, бомбят, убивают…” Слушаю это каждый день… Невыносимо.
2. Рашисты, не получив путь в Приднестровье, активно обустраивают Приднестровье в Крыму.
3. По мнению Константинова, Крым – в преддверии «экономического рывка». Ага, в бездну, посвистывая по дороге!
4. Звонил ватный знакомый и спрашивал: при переоформлении документов на землю, нужно ли сдавать украинский госакт? Опасаются предатели.
5. На рынках Севастополя большое количество свободных мест. Более 30% павильонов стоят закрытыми, они бесхозные и не работают. Зато Крымнаш.
6. В 2014 году пассажиропоток между РФ и аннексированным ею Крымом сократился на 1,4 миллиона — на 95% меньше, чем 2013 (через Украину).
7. «Гражданская война в Украине» — это когда Россию 14 часов уговаривают выпустить заложников, убрать свою армию и наёмников из соседнего государства. А также освободить оккупированный Крым, но это позже.
8. Ватник после встречи с людьми, приближенными к «власти», потерял оптимизм и говорит, что РФ отказывается финансировать Крым и ждет апокалипсис.
9. россия отказывается содержать «сакральный» остров: в Крымских больницах снова будут лечить за деньги — вата в шоке.
10. Ватная знакомая рассказывала, что смотрела по телевизору, как Украина бомбила Кострому. Що тут можна сказати? СЛАВА УКРАЇНІ!
11. Все больше ватников, побывавших в россии, рассказывают об усиливающихся негативных отношениях россиян к крымчанам — обвиняют в ухудшении.
12. Лайфньюз сегодня не выйдет с репортажем из Минска, так как журналисты гонятся за случайно пробегавшим котом (реакция крымчан на ГАВкающего пропагандиста ЛАЙньюс) https://www.youtube.com/watch?v=LwsAkYmO7Ok
13. Раша и Крым не тянет, какая там еще к хренам новоросия!
14. Что делать крымской вате, если Минское соглашение сработает и «зато не стреляют» перестанет быть аргументом?
15. Симферопольские учителя остались без стимулирующих выплат в январе. Вчительки на СТИМУЛЯТОРАХ на реХферендум бежали?
16. Ялта, рядом возле меня из 10 магазинов 4-е -всё.
17. В российском интернет-магазине Сотмаркет, при доставке в Крым, адрес доставки выглядит так: Украина, АР Крым, Керчь. ПРОПЛАЧЕН ГОСДЕПОМ!))
18. Басманный суд Москвы отказал Джемилеву во въезде в Крым на свою Родину.
P.S. Предатели и заложники. Других в Крыму нет.
КРЫМский бандеровец @CrimeaUA1



показалось? )

Дивлячись на ці фото, мені чомусь здається, що в Мінську Порох застосовував до х-ла, якісь нетрадиційні методи впливу (гіпноз, лялька Вуду, заговір і т.д.) ?



А наскільки вдало? Час покаже!