хочу сюди!
 

иванова

38 років, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-55 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

Українська музика 2604







0%, 0 голосів

50%, 1 голос

50%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Закрываем гештальт

  • 12.07.24, 09:53
Идите сюда, 
сегодня будем учиться закрывать гештальты. Что такое гештальт? Э
то такая давняя заноза в душе. 
Вроде и не мешает, а сидеть неудобно. 
К примеру, вы пятый год мечтаете начать бегать. Попробуем это закрыть, а то дует. 
Ждем зарплату. Ждем, ждем, еще чуть-чуть. Хопа, дали! 
Покупаем кроссовки. Не эти, вон те мимишные 45 размера. 
Покупаем лосины, которые норм/налезли/секси на заднице. 
Покупаем новую красивую бутылочку для воды. 
Покупаем напульсники розовые. 
И хрень, которая крепится на бицепс, в которую засовывают сотовый. 
Покупаем бицепс. 
Просыпаемся в пять утра. Недолет. 
Просыпаемся в девять утра. Перелет. 
Просыпаемся в 7.30. Бинго. 
Полчаса уговариваем себя, плачем, шантажируем. 
Бежим вокруг дома, стараясь не трястись как желе, не сопеть и не орать:"Спасите!". 
Осознаем, что "не для этого меня мама рожала!" 
Выкладываем в инсту фото в новых кроссовках, радуемся лайкам. 
Так же недорого и быстро можно проработать тему "хочу на йогу/на балет/полетать на дельтаплане". 
Или вот вы уже в седьмой раз выходите замуж, а потом што-то все не так и терзают смутные сомнения. 
Опытный гештальт-терапевт легко вычислит, что просто в пять лет мама не сшила вам из занавески костюм феи на утренник и все полетело в тартарары. ЗАГС и замуж вам интересны только из-за фаты, подарков и цветов. 
Можно ли это закрыть? Можно. 
Попробуйте походить в платье феи недельку или всегда. Правда здорово? Как красиво, уффpodmig


Или вам, например, нравится Момоа (мужик, который играл Аквамена и купался в штанах). 
Этот гештальт очень легко прикрыть. Распечатайте на принтере два метра Момоа, наклейте на картон. 
Включите громко "Дельфин и русалка, не пара, не пара." 
Поймите, что два метра Момоа не подходят ни к занавескам, ни к обоям. 

Не подходят я вам говорю, женщина! 
Вот такая мощная вещь гештальт-терапия. 





Накатило...

  • 12.07.24, 01:59
Давно мене так не привантажувало, як після атаки на ОхМатДит.
Не зрозумійте невірно - загибель кожного цивільного (а з нашого боку і військового - так само) - справжня трагедія.
Декілька номерів з мого списку контактів вже ніколи мені не відповість. Вони ніколи не збиралися пов'язувати своє життя з війною, яку хуйло нав'язало нам.
Але одна справа, коли ти розумієш ризик та ігноруєш повітряну тривогу, та зовсім інша справа - коли ти не маєш змоги відреагувати адекватно - знаходишься у операційній, або проводиш діаліз, або пеклуєшься про дитину. Свою, чи ні - не  має значення.
Можете кидати у мене каміння, але дійсно - тут є певна різниця.
І коли гинуть ті, хто не мав змоги сховатися... Або навпаки - мав змогу, але не міг цього зробити через відповідальність за здоров'я та життя тих, хто від тебе залежить - це і є справжній героїзм.
Привантажило.
Але не так, як на це сподівається хуйло. Це не страх. Це ненависть. Бійтеся, подонки. Це не минулі сторіччя, які можна було через недосконалість історичної пам'яті замести під килим. У сучасності кожна секунда ваших злочинів документується. Часто - документується з декількох ракурсів одночасно.
Мій світогляд зробив оберт майже на 180 градусів останніми роками, й цього не сталося б, якби хуйло не вважав себе останньою інстанцією.
Мої дівчатка та їх діти, та діти їх дітей до кінця свого життя не пробачать - обіцяю.

Проходите мимо, проходите быстро

Чистили лакеи
Мебель из икеи
И вино пролили на ковер

Голод--лучший повар.
Не шепчи три слова.
Это путевой ночной костер.


Что делать, если Линукс зависает!

  • 11.07.24, 15:16
Что делать, если Линукс зависает! Не сочтите за сарказм, попробуйте разобрать всё провести инспекцию всего, чего только можно, почистить/смазать, нанести новую термопасту (где это необходимо), прошить самый новый BIOS. Также часты проблемы с питанием, начиная от Блока Питания, и далее по матплате (конденсаторы/дроссели)-они просто деградируют от времени. Желаю удачи!

Праведне пригноблення

  • 11.07.24, 14:39

Не обтяжуйтесь зусиллями випитати в мене кількість зініційованих й власноручно втілених в життя атентатів та актів пригноблення ворожого елементу. Поборювати займанця котрий зловживає не без його участі посталою слабістю Батьківщини — свідчення нелицемірної любови до правди й справедливості. Попри усвідомлення існування загрози мати великі неприємності внаслідок оприлюднення поданого нижче (зізнаюсь, трішечки гіперболізованого) спогаду, таки наважусь донести його до відома загалу. Одних це підбадьорить, а інші в черговий раз переконаються в незнищенності козацького духу.

Майже два десятка років тому, чимчикуючи вулицями золотоверхого Києва, мої карі (проте геть не розкосі) оченята, вгледіли на бетонному телеграфному стовбі папірчик з видрукуваним на ньому образливим для всього українства текстом:

                                        Братія і сьостри!

Подобно многодланним десніцам окіянского змія-спрутуса, окутала Святую Русь жідо-хахляцкая єресь. Наша православная вера — столп отчізни — в гнусном расколе. Смятеніє із-за сего грядьот велікоє, бить земле славянской умитой кровью. Нужна єй сільная рука, коя зажмьот і не випустіт, остєпєніт і повєдьот за собой. Сєй непоколєбімой, крепкой яко Іоана, Грозним прозваного, рукой єсть ми, чесная стая Дікіх Лєбєдєй Славянского Єдінства. Єжєлі у тєбя рукі порой чешутся і нєістєрпімо от желанія окровєніть гнусно і кріво посилающую ухмилку рожу заросшего подковообразнимі усамі хохла вєроотступніка — лєті к солнцу коім єсть наша стая. Помні, что нинє грєшно бєзмолвноє стояніє в сторонє от проісходящего.

Нижче подавався контактний телефон, й координати “гнізда” біленьких лебедиків.

Невідреагувати на такий зухвалий заклик познайомитись я не зміг. Наступного дня зміїне кубло відвідала трійця підісланих мною членів Спілки Української Молоді. Сумлінно дотримуючись наданих мною порад та настанов, вони не відрекомендувались справжніми іменами, а в спілкуванні з несвійськими птахами послуговувались їхньою псячою мовою. Переслуханий усний звіт відвідувачів дещо розчарував мене. Чільником когутячого збіговиська виявився заїжжий з тамбовських нетрів “знаток русскай славєснасті” (а за сумісництвом й ревнісний носій “істінной вєри”) кудєснік Фєофікл. Нелицемірне (проте таке, котре є наслідком психічної й розумової неповновартісності) прагнення уподібнитись до старозаповітнього пророка, зобов'язувало його вдаватись до насильного поборення потреб власної плоті безліччю різноманітних постів. Зовнішністю він нагадував вирізаного з трухлявої осики ідола дохристиянського божка Велеса, а схована за немитою й нечесаною бородою ротова порожнина не мала змоги (з причини відсутності великої кількості зубів) вимовляти всі слова чітко й повністю. Нечисленних відвідувачів того кубла переконували, умовляли, залякували, й спонукали до беззмістовних суперечок. Окрім Феофікла (зрозуміло що в дійсності це було не ім'я а невдало підібране псевдо) в наданому Печерською райдержадміністрацією м.Києва приміщенні цілодобово чергували молоді й безвусі “лебедики”. Останні обдаровували відвідувачів різноманітною літературою, вмовляли поставити підпис під якоюсь божевільною петицією, й вимагали пожертв на будівництво пам'ятника останньому москвинському “гасударю-імпєратору” Миколі ІІ. Заслані мною вивідувачі з'ясували що всі вони були киянами.

Проаналізувавши почуте, я дійшов висновку що в на той час ще дезорганізованому й злосмердючому болоті прихильників “єдиної й неподільної” зароджуються бацили злочинного терористичного угрупування. Небайдужість до долі України зобов'язувала до адекватної реакції. Без зайвих вагань та недоречних дисксій, п'ятеро широких в плечах й дужих в руках членів Соціал-Національної Партії України погодились дубовими дубцями та залізними палицями загнати знахабнілим москалям розуму через задні ворота.

Вторгнення в хороми “Білих Лебедів” відбулось блискавично.  Гніздо зграї вмить перетворилось в смердючий і задрипаний курник, мешканці котрого надзьобавшись блекоти й мухоморів, одностайно постановили розпочати похід на сусідній свинарник. Феофікл, втративши ще не одного зуба, скромно знепритомнів на підлозі, а його київські вихованці й послідовники рясно стікали кров'ю, плазували, цілували наше взуття, й голосили:

-        Да нє уж-то на вас крєста нєт? Пошто бйотє? Єй-єй, боліт нє по дєтскі! Смілосєрдітєсь!!!

 

Пташине пір'я (пробачте; завелика порція специфічного газу) неприємно лоскотало обидві ніздрі, й змушувало прискорити акт праведного пригноблення.

Процес конфіскації наявної літератури монархічного змісту, дроблення на безліч скалок, друзок, й плат оргтехніки, ушкодження кінцівок й тіл необачних “птахів”, та зобов'язання негайно відлетіти у вирій на болота предків був вражаючим. Приємно відчувати себе причетним до відновлення історичної справедливості, й оглядати вигнуту в часі пацифікаційного заходу в півмісяць залізяку. Про коефіцієнт корисності силового припинення діяльності “Диких лебедів” нехай скажуть наші нащадки, а я з вашого дозволу процитую надруковане в “Загорском лісткє” повідомлення:

“Горє нам! Всєм нам горє велікоє! Нє прячем боль і горєчь нашу, плачєм нє стидясь сльоз своіх о погібєлє вєри в зємлє родной. Акі цепниє пси вскормлєниє мясом людскім, акі таті басурманскіє коім жалость і состраданіє нєвєдоми, набросілісь на рєвнітєлєй отєчєскіх прєданій в стольном градє Кієвє орда бєстидних в своїх вождєлєніях плотоядцев окаянних. Какая в русскіх отроках віна окромя істінной вєри?  Ізмиваясь над тєламі правєднимі, с єхіднимі насмєшкамі, разбойний люд поговарівал лаючісь срамнимі словамі:

-Подохні падаль кацапурская!

Православниє! Молімся на святиє ікони о ніспосланіі ім скорейшего ісцелєнія. Крєпко ударім челом о зємлю родную, моля о прєсєченіі шествія діавольского”.

Я не обтяжував себе спробами пояснити москвинам й загалові причин того вчинку. Навіщо? На відміну від зайд я на власній, рясно зрошеній кров'ю й потом предків землі. Проте від поради не утримаюсь:

-        Любі мої нерадиві небрати москалики! Сусідоньки ви мої блювотворні і північні. Деручись на стіну, не прагніть опинитись на стелі. Падати боляче.

                                                                                Олесь Вахній

 

Українська музика 2603







50%, 1 голос

0%, 0 голосів

50%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.