Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

З НОВИМ 12-М РОКОМ!!!



Усім -- здоров’я міцного, поповнень у сім’ях, щастя й миру в душІ.

elkaelkaelka elkaelkaelka elkaelkaelka elkaelkaelka elkaelkaelka elkaelkaelka elkaelkaelka elkaelkaelka elkaelkaelka elka

Мобілки BORTON (Харків)

Тут, виявляється, харківські умільці лабають роблять мобілки тихенько собі:



Нещодавно харківська контора Borton домоглася сертифікації в Україні мобільних телефонів, які ніби-то складаються в нас. Насправді всі комплектуючі завозяться з Китаю, а в нас лише збираються до купи. Восени ці чудеса вітчизняної промисловості можуть з’явитися на полицях магазинів, хоча й зараз Ви їх можете придбати, наприклад, у Києві в 5 місцях.



Погугливши, знайшов сайт: http://borton.com.ua/

Там -- 2 моделі телефонів та 2 сонячні зарядки для пристроїв.

Простіший телефон -- BORTON DSC-MP-14 за майже 700 грн



Усі фото -- з ITC.UA.

Дивимося специфікації:

Поддержка одновременно 2-х сетей различных сотовых операторов -- есть ura

Корпус -- прорезиненный с повышенной ударопрочностью bravo

Зарядка аккумулятора телефона под средством USB кабеля от компьютера -- есть applause

На цьому плюси закінчуються:

Дисплей -- LCD 1,8 дюйма unsmile

Разрешение -- 160 х 120 пикс. burumburum

Разрешение камеры -- 1,3 МегаПикселя wakeup

Разрешение фотоснимков

640х480 пикс. look question bazar
320х240 пикс. 
240х320 пикс.
160х120 пикс.

Качество снимков -- низкое/среднее/высокое rofl

Java -- нет bye

Складніший телефон -- BORTON DSC-MP-03 за 2200 грн:



Якщо коротко, тут є сенсорний дисплей на 2,6 дюйми й ніби-то супер-акумулятор 2800 мА/год + навіщось іще 1 запасний. За відсутності 3G є 2 камери по ніби-то 2 мегапікселя. Найголовніший мінус -- за ці гроші це не те що не смартфон, а тут навіть немає Java. На відміну від інших китайських телефонів, тут немає й телевізора. smile Напис "SMART PHONE" на задній кришці "улибає", причому сильно. uhmylkauhmylkauhmylka

Висновок: моделі -- "шлак". Єдина цінність другої моделі -- величезний акумулятор, зручний для далеких подорожей. Але наявність запасного наштовхує на сумніви в надійності та ємності. Відсутність Java змушує обмежуватися тільки софтом, який встановлено виробником телефону. Хіба що можна використати його як 2G-модем для ноутбука. smile А, ще одна перевага -- трубки по ідеї мають бути в білому списку. uhmylka

Погугливши ще, виявив, що ця штуковина ще 3 роки тому вже продавалася в Україні. Причому за цей час подорожчала. lol  У китайців були схожі чисто китайські моделі, але з трохи іншим дизайном корпусу.

Єдина цікавинка на сайті -- це сонячні зарядні пристрої. Складаються з сонячних батарей, встроєного акумулятора та роз’ємів. Є можливість заряджати більшість мобільних телефонів, у т. ч. й через miniUSB. На жаль, немає нині поширеного microUSB (можливо, десь існує якийсь перехідник від стороннього виробника). Ціна -- невелика, від 240 до 300 грн залежно від моделі. Якщо вони таки працюють, то це дійсно цікаві продукти.


P. S. Коментар одного дописувача до новини на itc.ua:

Узко мыслите. 
Устройства прошли сертификацию, т.е. могут официально продаваться в Украине, а значит участвовать в тендерах на поставку оборудования гос.конторам. В тендерах очень часто есть условие о том, что продукция местного производства имеет преимущество. Так что аппарат как современный телефон может и голимый, но как устройство для распила бюджета вполне нормальный.

Тут ось мужик пише правильні речі про сотонізьм

Почем сатанизм для народа? Засилье гадания, гороскопов, нумерологии и кашпировских на телевидении повергает в шок не только практикующих христиан, но и всех остальных людей с признаками здравого смысла.

http://blogs.pravda.com.ua/authors/kukharchuk/4c1763ea90344/

Підписуюсь під кожним словом.

Про Карасика і Щучку

  • 20.06.10, 12:17

Якось підпливає так близенько до молодого Карасика ядрьона Щучка та й каже:

-- Давай, Карасику, об’єднаємо зусилля й інтегруємося в одне ціле. Так нам буде легше протистояти викликам сьогоднення. Я тебе захищу від ворогів, а ти мені за це пісень співатимеш і розважатимеш. І тобі добре, й мені.

-- Ого, прикольно! -- зрадів Карасик. -- Як ти гарно мовиш! Ну давай!

-- То злиття?! -- зраділа Щучка.

-- Злиття!

Підпливла до нього Щучка -- та й заковтнула Карасика разом із його пісеньками та думками про майбутнє.

-- Тепер я повноправно представляю інтереси Карасика у зовнішніх зносинах! -- звернулася, коротко гикнувши, вдоволена щучка до випадкових свідків.

-- То було не злиття, а поглинання, -- зазначили пізніше в "Морській правді" соми-експерти.

Цікава арихметика...

  • 08.02.10, 15:24
2004-2   Я 49.46 : 46.61 Ю

2010-2   Я 48.53 : 45.88 Ю




BEELINE закручує гайки! :(

  • 15.01.10, 18:14
Нові правила тарифікації
14 січня 2010

З 21.01.2010 змінюється тарифікація всіх тарифних планів для pre-paid абонентів, окрім тарифних планів «Максимальний», «Максимальний Лайт» та «Максимальний Голд».

Впроваджується наступне правило тарифікації. Тарифікація дзвінків по Україні щосекундна. Тарифікується кожна перша та тридцять перша секунда кожної хвилини розмови в розмірі половини зазначеної вартості хвилини. Інші секунди розмови надаються безкоштовно.

Тарифікація дзвінків у тарифних планах «Максимальний», «Максимальний Лайт» та «Максимальний Голд» залишається без змін.

Використання хвилин з бонусного хвилинного рахунку відбуватиметься за наступним правилом: в момент використання кожної першої та тридцять першої секунди кожної хвилини  розмови з рахунку cписується поточна секунда і наступні 29 секунд, при цьому протягом наступних 29 секунд списання секунд з рахунку на відбувається.

http://mobile.beeline.ua/ua/news/index.wbp?id=eb796f0f-2f37-4104-b12f-f99c7442ae1d

Мабуть, "Beeline" не вигідний власникам і його будуть "згортати" потихеньку на користь бренду "Київстар".

Сторінки:
1
2
попередня
наступна