Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

День Державного Прапора України!

  • 23.08.17, 12:47
[Приєднана картинка]В Україні сьогодні святкують День Державного Прапора! П'ятеро українських військових, котрі визволяли Донбас, урочисто підняли державний прапор над Софійською площею. У заходах до Дня Державного Прапора України взяв участь президент України П. Порошенко та чільні посадовці. Про це повідомляє низка видань, зокрема Еспресо.TV.[Приєднана картинка]На День Прапора України-2017 жителі анексованого Севастополя не побоялися влаштувати в місті патріотичну акцію і привітали українців...

Читати далі...

Боже, принеси мир на мою Україну!

  • 21.08.17, 20:14
[Приєднана картинка]

Карта України з ангеликів :)

  • 15.08.17, 11:18
[Приєднана картинка]Мешканка Одеської області Варвара Гуцуляк встановила рекорд, вишивши карту України з 1400 ангелків у стилі ляльок-мотанок. Жінці було вручено відповідний сертифікат, що підтверджує цей рекорд. Пише Факти.

Зміни професію

  • 15.08.17, 11:12
[Приєднана картинка] У Дніпрі рятувальники, правоохоронці та волонтери загону Червоного Хреста провели акцію "Зміни професію". Пише Міст Дніпро.

Range Rover Velar

  • 15.08.17, 11:06
[Приєднана картинка] В Україні з'явився перший кросовер Range Rover Velar. Пише ТопЖир.

Благодійний аукціон на підтримку українських політв'язнів

  • 13.08.17, 12:05
[Приєднана картинка] Сьогодні, 13 серпня, в Києві відбудеться благодійний аукціон на підтримку українських політв'язнів, які утримуються в Росії. Аукціон стартує о 18: 00 в столичному кафе "Піца "Ветерано". Його організовують громадська організація "Євромайдан-Крим" та радник міністра закордонних справ України з питань політв'язнів Геннадій Афанасьєв. Пише «Крим. Реалії».

Ротація

  • 13.08.17, 11:58
[Приєднана картинка] З Тернополя в АТО у місто Попасна поїхали військовослужбовці, щоб змінити побратимів. Керівники зонального відділу військової служби правопорядку поінформували, що хлопці повністю забезпечені всім необхідним. Пише TERNOPILTRAVEL.

«До перемоги»

  • 13.08.17, 11:50
[Приєднана картинка] Уманські волонтери відремонтували та відправили для 59 бригади 11 батальйону авто ВАЗ. Окрім автомобіля, волонтери підготували для наших бійців одяг, засоби гігієни та продукти харчування. Уманські волонтери також нагадують, що усі, хто бажає підтримати воїнів на Сході, можуть звертатися у волонтерський штаб «До перемоги». Про це повідомляє сайт міста Умань, а пише «ВиЧЕрпно».

Україна на Чемпіонаті Європи з воднолижного спорту

  • 13.08.17, 11:41
[Приєднана картинка] Українська збірна на Чемпіонаті Європи з воднолижного спорту серед юніорів у Іспанії. завоювала 15 медалей шість золотих, п'ять срібних і чотири бронзових. Повідомляє «Дніпро Вечірній».

Переможець Сергій Стаховський

  • 13.08.17, 11:34
[Приєднана картинка] Український тенісист Сергій Стаховський став переможцем турніру Асоціації тенісистів професіоналів (ATP) серії Challenger Tour у Порторожі (Словенія) із призовими фондом 43 тис євро. Пише Укрінформ.