Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Вулиці Чернівців

  • 07.08.17, 10:07
[Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка]

Український рекорд - Подвійне Щастя

  • 07.08.17, 09:59
[Приєднана картинка] Вчора встановили рекорд України! Так, у виставковий центр у Києві завітали 85 пар близнят та двійнят, щоб ознаменувати флешмоб "Подвійне щастя"! Наймолодшим з них лишень 10 днів. Таких рекордів в Україні ще не було. Повідомляє 24 канал.

Новий астронавт Канади - українець!

  • 07.08.17, 09:51
[Приєднана картинка] Полковник ВПС Джошуа Кутрик - українець за походженням - став одним із двох нових астронавтів Канади. Про це повідомляє прес-служба Конгресу українців Канади (КУК), а пише «Експрес».

Річниця атомного бомбардирування

  • 07.08.17, 09:37
[Приєднана картинка] У Японії 6 серпня вшанували пам'ять жертв ядерного бомбардування США Хіросіми, яка сталася 72 роки тому. Про це передає агентство Kyodo, пише «Слово і Діло».

Українець переможець IOI-2017

  • 06.08.17, 11:14
[Приєднана картинка]Український школяр Антон Ципко, учень 11 класу з Кіровоградської області, завоював "золото" на 29-й Міжнародній Олімпіаді з інформатикисеред школярів IOI-2017 (International Olympiad in Informatics), яка пройшла в Тегерані.

Ломаченко здобув чергову перемогу

  • 06.08.17, 10:55
[Приєднана картинка] Український боксер Василь Ломаченко здобув чергову перемогу в США, вигравши поєдинок у колумбійця Мігеля Маррьяги і захистивши титул чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі.

Війна химер

  • 17.07.17, 11:26
[Приєднана картинка]З’явився трейлер документальної стрічки "Війна химер" режисерів Анастасії та Марії Старожицьких про події на Донбасі, зокрема про Іловайський котел. Фільм буде представлений у програмі європейської документалістики Одеського міжнародного кінофестивалю.

Затримано російського агента

  • 16.07.17, 17:53
[Приєднана картинка]Служба безпеки України затримала у Києві агента спецслужб Російської Федерації, який намагався отримати таємну документацію у військовій сфері та завербувати представника Міністерства оборони. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Ювілей Ади Роговцевої!

[Приєднана картинка] Сьогодні, у неділю, 16 липня, виповнюється 80 років від дня народження Народної артистки України Ади Роговцевої. Незважаючи на те, що акторка зіграла безліч видатних ролей і в театрі, і в кіно, але вона справжній патріот України. І це показує наш час! Під час російсько-української війни Ада Миколаївна активно допомагає бійцям АТО, виступає з концертами перед ...

Читати далі...

Автентична Україна

  • 16.07.17, 17:30
[Приєднана картинка] У Пирогові стартує унікальний проект "Автентична Україна". Проект реалізується Компанією Google у партнерстві з Міністерством культури України і присвячується ЗD-туризму скансенами України.