Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

The Artist Series

  • 13.08.17, 11:28
[Приєднана картинка]Український фотограф Борис Михайлов візьме участь у проекті фешн-бренду Helmut Lang, який отримав назву Seen by: The Artist Series. В його рамках сучасні художники протягом року будуть створювати для бренду постери, футболки та інші "спеціальні роботи". Опікуватиметься проектом буде креативний директор Helmut Lang Ізабелла Берлі головний редактор журналу Dazed. Пише UA-Modna.

"Нобл партнер" – "Гідний партнер"

  • 13.08.17, 11:21
[Приєднана картинка] У Грузії завершилися міжнародні військові навчання "Нобл партнер" – "Гідний партнер". Їх проводили на військовій базі "Вазіані", неподалік Тбілісі. Участь у тренуваннях взяли майже 2800 військових із восьми держав. Серед них – і українські Збройні сили, повідомляє "5 канал". Пише Експрес.

"#збереженняКарпатськихпралісів"

  • 12.08.17, 15:47
[Приєднана картинка] Руслана Лижичко повідомила у Facebook, що зараз знімається в Карпатах для соціальних відеороликів "#збереженняКарпатськихпралісів". [Приєднана картинка] Дослівно співачка пише: «В горах не буває двічі однакових вражень. Хто зараз у Карпатах? Набирайтесь енергії. Хто ще не був у горах, їдьте і не думайте!». (Фото Ksyu Oniskevych)

Фільм "Межа" встановив рекорд!

  • 12.08.17, 15:28
[Приєднана картинка] Словацько-український кримінальний трилер Петера Бебяка "Межа" встановив рекорд у словацькому прокаті. Так, стрічку, яка вийшла 3 серпня 2017 року, за перший вікенд подивилися понад 69 тис. глядачів, що є найкращим результатом в історії словацького кінопрокату. Повідомляє видання FNE, а пише UA-Modna.[Приєднана картинка]

Зарубіжна демократія в дії

  • 12.08.17, 15:20
[Приєднана картинка] Посол Канади в Україні Роман Ващук добирається на роботу демократично у метро.

Майдан

  • 12.08.17, 15:13
[Приєднана картинка] Уряд виділив 2,7 млн грн. учасникам Майдану, що постраждали.

Командор

  • 12.08.17, 15:06
[Приєднана картинка] А Україні для фронту створили бойовий дрон “Командор”, що може піднімати 3050 кілограмів і літати годину до 70 кілометрів. Озброєний ракетами і бомбами коптер може працювати як ударний безпілотник. Крім того, він може доправляти на передову вантажі та боєприпаси. Про це на своїй сторінці у соцмережах повідомив волонтер Юрій Касьянов, інформує “Народна Правда”.

злигодні долі

  • 11.08.17, 20:05
[Приєднана картинка]

Мер Конотопа таки добрався до столиці!!!

  • 11.08.17, 18:35
[Приєднана картинка]Мер міста Конотоп Сумської області Артем Семеніхін, який також є ветераном АТО, пішки прийшов в столицю країни, щоб потрапити на прийом до президента України Петра Порошенка. Однак співробітники поліції не пустили його до Приймальної глави держави.На сторінці спільноти «Рідна Україна» було розміщено відео діалогу мера Конотопа з представниками поліції, інформує видання «Народна Правда».https://narodna-pravda.ua/2017/08/11/mer-konotopa-projshov-250-kilometriv-shhob-pogovoryty-...

Читати далі...

Radio Mozart

  • 11.08.17, 11:11
[Приєднана картинка] У Львові починає працювати нове радіо класичної музики – Radio Mozart. Окрім класичної музики, слухач почує й основні анонси та новини фестивалю класичної музики LvivMozArt. Про це повідомила UA-Modna.