Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Любителям кунілінгуса шоколадних яєчок!!!

  • 27.03.17, 20:08

Об этом на своей странице в Фейсбук пишет  украинский государственный и политический деятель, Народный депутат Верховной Рады Украины III, V и VI созыва, кандидат социологических наук, экс-министр по вопросам жилищно-коммунального хозяйства, — Александр Кучеренко.

По его словам,  раскрыта преступная схема по которой каждый украинец платил со своего кармана за нужные Порошенко-Ахметову-Яценюку голосования, за нужных им министров, за нужных силовиков и прокуроров и так далее.

По сути, каждый украинец оплачивал коррупцию высшего эшелона власти через придуманные режимом Порошенко схемы:

«Внимание. Очень важно. Вникните. Руководитель ДТЭК признает, что их уголь невозможно продать на внешних рынках.

Ключевой вопрос — зачем Вовк от имени Порошенко заложили в тариф на электроэнергию цену на уголь, как будто он из Роттердама?!

Ведь наш уголь хуже, дешевле и не очень горит. Поэтому, продать его можно только здесь, в Украине!

Вопрос риторический — ответ на поверхности:

«Дельта» составляет 15 млрд грн за год и является «идеологическим фундаментом» коалиции «Роттердам +», состоящей из БПП, НФ и других «нетрадиционалов».

Цитата:

«Неспециалисты в угольном бизнесе могут предположить, что если Украина этот теперь уже нелегальный уголь брать не будет, а России он не нужен, то существует «экспортное направление». Но качество этого угля не соответствует требованиям внешних рынков. Средний уровень содержания серы в украинском антраците – 1,7%, а в угле марки «Т» – 2,6%. Необходимая для экспорта норма – 0,9% и ниже. Простым языком – экспорт для этих углей закрыт.»

Есть ещё вопросы?!

NB. Да, кстати. Когда этот «мыслитель» говорит о «конкурентной основе» энергорынка, то она должна начаться либо с национализации, либо с дробления ДТЭК, имеющего 75% тепловой генерации и угля.» — пишет Кучеренко.

Стоит отметить, что это только одна из схем существования режима.

Самая главная схема заработка это газ:

«Все эти три года мы покупали российский газ через фиктивные фирмы Порошенко-Фирташ в ЕС. Они зарегистрировали в Европе фиктивные фирмы которые покупали российский газ транзитом через Украину.

Потом этот же российский газ продавался Украине но уже от имени этих фиктивных европейских фирм и уже в 3 раза дороже чем он действительно стоит. Помимо этого Украина платила Фирташу-Порошенко за российский газ не только стоимость самого газа но и бешеный  транзит: Россия-Украина-ЕС и обратно ЕС-Украина! Это десятки миллиардов долларов! Тарифы выросли в 10 раз не потому, что Украина начала строить свой независимый рынок (как оказалось за 3 года обезумевший режим даже не думал что-то строить для Украины), мы платили свои кровные деньги прямо в карман олигархам Порошенко-Фирташ-Ахметов и другие. Отмечу, что до таких наглых преступлений против украинского народа не додумывался никто в истории современной Украины!

После того как данную схему докажут официально, украинцы поймут кто пришел к власти после Революции Достоинства и кто создал  корпорацию основной валютой которой стала украинская кровь» — пишет журналист Марина Сельвус.

Це радує!

  • 23.03.17, 21:26
В Україні випробували невідомі протитанкові ракети (ВІДЕО)
Оля Гузенко 
В Україні випробували невідомі протитанкові ракети (ВІДЕО)

Конструкторське бюро «Луч» провело випробування нової партії ракет власного виробництва, призначених для знищення бронетехніки. Як видно на опублікованому відео, випробування пройшли успішно. Ракети, назва яких не розголошується, потрапляють у ціль на відстані 5 км з неймовірною точністю.

Новину повідомляє «Преса України».

На підприємстві "Державне Київське конструкторське бюро "Луч" розповіли, що випробування були проведені в "інтересах замовника" і пройшли успішно. Протитанкові ракети українського виробництва вразили ціль з відстані 5000 метрів.

Відео відповідних стрільб оприлюднено прес-службою підприємства в Facebook. Також прес-служба повідомила, що ракети оснащені сучасними засобами динамічного захисту і можуть вражати завислі вертольоти. Вони призначені для ураження танків та інших броньованих цілей.

Раніше повідомлялося, що "Укроборонпром" представив свої розробки на одній з наймасштабніших виставок зброї в світі - IDEX (International Defence Exhibition), яка проходить раз на два роки в Об'єднаних Арабських Еміратах. 

Нагадаємо, в мережі один з бійців АТО опублікував своє фото з новим українським ручним гранатометом «Поршень», який фактично до цього існував тільки на папері.

У шоколадного це запитує уся Україна

  • 10.03.17, 19:32
Семенченко написав розгромний пост про Порошенка: Скажіть, ви шкодите Україні виключно з матеріальної зацікавленості або з ідейних міркувань?


Доброго ранку, Петро Олексійович!
Скажіть, ви шкодите Україні виключно з матеріальної зацікавленості або з ідейних міркувань? Не розумієте про що я? Гаразд, пане президенте, давайте по порядку.

Зазвичай вранці ми починаємо спілкуватися з вами про ваші успіхи на ниві торгівлі з окупантами. Говоримо про нові досягнення ваших торгових партнерів Путіна, Ахметова, Медведчука, Захарченка, Плотницького у справі вбивства українських військових і розкраданні українського бюджету. Сьогодні змінимо тему. Поговоримо про ваші успіхи на ниві зовнішньої політики.

Ви готуєтеся програти суд в Гаазі, Петро Олексійович. Програти в інтересах Путіна. А вся "боротьба української делегації" - дешева вистава для українського суспільства.

Знову я неправий? Добре, Петро Олексійович, давайте копнемо глибше. Спочатку у 2014 ви не виконали норми Закону "Про оборону України" і не ввели військовий стан у зв'язку з агресією РФ. Потім ви і ваша фракція у ВР зробили все щоб РФ не була визнана агресором. Ні, звичайно, Ви постійно про це ГОВОРИЛИ, але робили все щоб це не було закріплено юрідично. Та ж доля спіткала і законопроект "Про тимчасово окупованих територіях", який називає війну війною, а агресора - агресором. Поставлене вами керівництво ВР просто не виносить його на голосування. Роками.

Що там расказывали нам про це продажні депутати, експерти та лідери громадської думки"? Не можна назвати "війною"! А то інвестицій не буде! І Путін нападе! І ви, мовляв, пішли по шляху АТО, а не війни. Припустимо, Петро Олексійович, хоча це повна маячня.

Так а чому ви та ваша фракція БПП зробили все щоб ЛДНР не були визнані терористичними? Цей документ надійно застряг в парламенті і також не виноситься на голосування. Досі Захарченко і Плотницький не визнані терористами офіційно. А РФ у вас не країна агресор, а здійснює "ефективний контроль"

І тепер по цьому позорищу в Гаазі. Україна у у вашій, Петро Олексійович, особі подає в суд. За фактом вторгнення і за фактом сприяння тероризму. Які не визнані терорристами навіть ВР України. Війна не визнана війною, агресор - агресором. І це позорище з тріумфом крутиться по ефірах. І що ми вчора отримали? Що отримав Український Народ?

Ось офіційна позиція РФ "жоден міжнародний орган не визнав "народні республіки" терористичними організаціями, а сама Україна веде з ними переговори в рамках "мінського процесу" і навіть торгує з ними, забезпечуючи таким чином чималу частку бюджету невизнаних утворень".

Петро Олексійович навіщо ви забезпечуєте путіна аргументами? Для того щоб Україна програла суд у Гаазі? А де ви будете до того часу особисто? У Панамі? Іспанії? Ростові? Липецьку? А що робити тим хто залишиться? Що робити Народу України?

Дайте відповідь мені на запитання, пане президенте. Ви шкодите ввіреній вам країні ідейно або з любові до грошових знаків? І ті дві ваші фрази "українська окупація тимчасова" і "цинічні бандери", вони точно були випадковими?