хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

У шоколадного це запитує уся Україна

Семенченко написав розгромний пост про Порошенка: Скажіть, ви шкодите Україні виключно з матеріальної зацікавленості або з ідейних міркувань?


Доброго ранку, Петро Олексійович!
Скажіть, ви шкодите Україні виключно з матеріальної зацікавленості або з ідейних міркувань? Не розумієте про що я? Гаразд, пане президенте, давайте по порядку.

Зазвичай вранці ми починаємо спілкуватися з вами про ваші успіхи на ниві торгівлі з окупантами. Говоримо про нові досягнення ваших торгових партнерів Путіна, Ахметова, Медведчука, Захарченка, Плотницького у справі вбивства українських військових і розкраданні українського бюджету. Сьогодні змінимо тему. Поговоримо про ваші успіхи на ниві зовнішньої політики.

Ви готуєтеся програти суд в Гаазі, Петро Олексійович. Програти в інтересах Путіна. А вся "боротьба української делегації" - дешева вистава для українського суспільства.

Знову я неправий? Добре, Петро Олексійович, давайте копнемо глибше. Спочатку у 2014 ви не виконали норми Закону "Про оборону України" і не ввели військовий стан у зв'язку з агресією РФ. Потім ви і ваша фракція у ВР зробили все щоб РФ не була визнана агресором. Ні, звичайно, Ви постійно про це ГОВОРИЛИ, але робили все щоб це не було закріплено юрідично. Та ж доля спіткала і законопроект "Про тимчасово окупованих територіях", який називає війну війною, а агресора - агресором. Поставлене вами керівництво ВР просто не виносить його на голосування. Роками.

Що там расказывали нам про це продажні депутати, експерти та лідери громадської думки"? Не можна назвати "війною"! А то інвестицій не буде! І Путін нападе! І ви, мовляв, пішли по шляху АТО, а не війни. Припустимо, Петро Олексійович, хоча це повна маячня.

Так а чому ви та ваша фракція БПП зробили все щоб ЛДНР не були визнані терористичними? Цей документ надійно застряг в парламенті і також не виноситься на голосування. Досі Захарченко і Плотницький не визнані терористами офіційно. А РФ у вас не країна агресор, а здійснює "ефективний контроль"

І тепер по цьому позорищу в Гаазі. Україна у у вашій, Петро Олексійович, особі подає в суд. За фактом вторгнення і за фактом сприяння тероризму. Які не визнані терорристами навіть ВР України. Війна не визнана війною, агресор - агресором. І це позорище з тріумфом крутиться по ефірах. І що ми вчора отримали? Що отримав Український Народ?

Ось офіційна позиція РФ "жоден міжнародний орган не визнав "народні республіки" терористичними організаціями, а сама Україна веде з ними переговори в рамках "мінського процесу" і навіть торгує з ними, забезпечуючи таким чином чималу частку бюджету невизнаних утворень".

Петро Олексійович навіщо ви забезпечуєте путіна аргументами? Для того щоб Україна програла суд у Гаазі? А де ви будете до того часу особисто? У Панамі? Іспанії? Ростові? Липецьку? А що робити тим хто залишиться? Що робити Народу України?

Дайте відповідь мені на запитання, пане президенте. Ви шкодите ввіреній вам країні ідейно або з любові до грошових знаків? І ті дві ваші фрази "українська окупація тимчасова" і "цинічні бандери", вони точно були випадковими?

4

Коментарі