Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Круглий стіл Януковича і опозиції провалився.

  • 14.12.13, 00:01
Влада не захотіла виконувати вимоги Євромайдану про відставку уряду і винних у розгоні демонстрантів 
 Добавить в блокнот
Поделиться:
 
 
 
 
 
 
 Фото: ЕРА 
 Круглий стіл в палаці Україна мав стати першим кроком до примирення сторін. Однак діалогу влади та опозиції не вийшло - президент Віктор Янукович і прем'єр Микола Азаров відмовилися виконувати вимоги Євромайдану. Трансляцію події в прямому ефірі не дозволили вести ні одному телеканалу. Інтернет та мобільний зв'язок - глушили. Це говорить про те, що влада заздалегідь знала, що круглий стіл буде провальним. Тепер запис столу, швидше за все, відредагують і покажуть на провладних каналах у вигідному світлі. 

Слово влади 

 Велику частину часу зайняла промова прем'єра Азарова. Він довго розповідав про катастрофу, яка настане в українській економіці в разі підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Опозиція зажадала від нього подати у відставку. Азаров відповів: "У мене своя сміливість є і я прийму рішення, а ти май свою сміливість, Арсеніє Петровичу. Ми ж з тобою завжди були на ти". 

 Президент Янукович пішов далі - пригрозив відповідальністю тим, хто готував угоду про асоціацію з української сторони і звинуватив їх у зраді національних інтересів. На думку президента, умови, передбачені угодою, чреваті істотними економічними втратами, які не можуть бути компенсовані. У зв'язку з цим він заявив, що має бути нова угода, складена за участю Росії. 

 На круглому столі Янукович пообіцяв, що будуть відпущені затримані в ході масових акцій протесту. Він також пообіцяв, що влада більше не застосує силу до протестувальників. Він зазначив, що є деякі три людини, які можуть відповісти за силові дії проти людей. Але дав зрозуміти, що ніяких відставок в уряді не буде - голосування по відставці в Раді було і провалилося, нагадав президент. 

Слово іншим 

 Інші виступаючі на круглому столі в основному критикували Януковича і його методи. Колишні президенти - Леонід Кучма і Віктор Ющенко - майже відкрито, Леонід Кравчук - стримано, перериваючи палкі і довгі промови Азарова. Патріарх УПЦ КП Філарет на круглому столі зазначив: "Сказали народу про те, що йдемо до Європи. Обдурили. Як можемо будувати країну на обмані? ... Розженете цих людей - на вулицю вийде ще більше". 

 Українські письменники, коли їм дали слово, закликали Януковича не штовхати країну у вир нової громадянської війни, яка призведе до чергової втрати Україною своєї державності. Януковича закликали негайно одуматися і прийняти необхідні рішення для збереження країни. Президент ніяк не відреагував. 

 В опозиції заявили, що участь у круглому столі було помилкою. "Я спочатку був проти сюди йти", - сказав Олег Тягнибок. Лідери опозиції вважають, що влада і не планувала домовлятися, а круглий стіл виявився ширмою для продовження силових дій проти мирного Майдану. 

 Янукович також відмовився спілкуватися з пресою. Будівлю палацу Україна він покинув навіть не через парадний вхід, а через чорний - журналісти бігли за ним, але глава держави, якого огороджували кордони бодігардів, спілкуватися з журналістами не захотів.

<a href="http://liga.net/">Источник</a>

Про штучну погоду проти Майдану :(

  • 13.12.13, 20:51
і для тих, хто не ще вірить в хімтрейли (я не перший тут про це) http://blog.i.ua/user/3884460/


Балога обнародовал схему размещения техники возле Майдана

  • 13.12.13, 18:57
Баррикады на Майдане не представляют никаких препятствий для силовиков.

Экс-министр по чрезвычайным ситуациям Виктор Балога обнародовал схему расположения техники, которая готова к штурму Евромайдана и номера телефонов личного состава Государственной службы по чрезвычайным ситуациям.

Данную информацию Балога разместил на своей странице в Facebook.

" Получил еще одну очень важную информацию:

1. Баррикады, построенные на Майдане, не представляют никаких препятствий для проникновения силовиков.

2. Сейчас вокруг центра Киева размещения военная спецтехника ДСНС и Минобороны для прорыва баррикад. Чередование ведется круглосуточно, ответственные лица - в состоянии постоянной готовности.

Сейчас главная задача - заблокировать эти посты и повлиять на личный состав, чтобы они не применяли спецсредства в случае приказа штурмовать Майдан.

Вот схема размещения техники и номера телефонов личного состава: звоните, шлите СМС, убеждайте их не помогать власти реализовать сценарий по разгону мирной акции", - написал Балога.

Підсумки т. зв. "круглого стола".

  • 13.12.13, 18:15

  • 1) Янукович знаходиться в неадекваті, і не є договороздатною людиною. Будь-які переговори він готовий вести тільки на своїх умовах, і тільки шляхом підміни реальних вимог бутафорією. Звільнення політв'язнів він підмінює амністією як для побитих, так і для тих, хто бив (зауважимо в дужках, що амністія не застосовується для невинних - тобто Янукович має намір продовжувати практику політичних справ і вироків). Відставку уряду він підмінює відставкою другорядних функціонерів (причому причиною їх відставки є... підписання євроасоціації, тобто карати тих, хто всупереч всім законам і моральним нормам віддав наказ бити дітей, він теж не збирається). Нарешті, діалог він підмінює монологом, віддаючи наказ глушити трансляцію тоді, коли говорить опозиція, і навіть представників за великим рахунком лояльних до нього громадянських ініціатив воліє підмінити на рептильних підставних осіб. Все це свідчить, що і цей "круглий стіл" є продовженням політики обману, і акцією прикриття, яка покликана приховати реальну підготовку до силового сценарію в гіршому варіанті, і "тактики облоги", про що свідчить мобілізація військ та тітушок. Крім того, як і завжди, під час "круглого стола" відбувався штурм кримської ТРК "Моріон" саме за трансляцію з Евромайдана. Таким чином, можна зробити остаточний висновок - всі круглі столи із Януковичем беззмістовні, і Юлія Тимошенко була абсолютно права, коли говорила про це в своїх листах.

    2) Присутність підставного представника студентства на "круглому столі", який тут же озвучив стандартний дискурс про "майдан без політики" і про те, що "їх майдан зробили політичним", означає, що у вчорашньому крео я був правий, і влада знову пробує використати тактику вихолощення Майдану і перетворення його на чергову безполітичну тусовку. З цієї ж опери була і роздута учора ініціатива зняти баннери Тимошенко.

    3) Заглушка, яка явно працювала під час виступу представників опозиції, яскраво свідчить також про те, що дійсно готується сценарій перекладання провини за ескалацію конфлікта на опозицію. Для цього глушився сигнал, щоб потім "заднім числом" за допомогою контрольованих зливів в кишенькових ЗМІ "вкласти" в уста опозиціонерів потрібні фрази і таким чином створити додаткові докази для арештів та кримінальних справ.

    4) Юлія Тимошенко вчергове продемонструвала, що їй, навіть попри перебування у в'язниці, значно краще зрозуміла поточна ситуація, і вона значно краще і глибше аналізує поточний стан речей. Відтак залишається сподіватись, що опозиція нарешті прислухається до її порад, які, до речі, співпадають із реальними вимогами Майдану. Адже вчергове стало ясно - реальним виразником народного спротиву є саме Юлія Тимошенко, і саме вона повинна стояти на чолі Майдану.

    Десь так.
    Як виявилось, студент Дмитрий Левин - Член "Молодых Регионов".

В ці хвилини забалакують Майдан :(

  • 13.12.13, 16:19
Що і очікувалось..

і що не може подобатись..

Для тих, хто ще не знає...

  • 13.12.13, 13:21
"лідери" опозиції втекли з Майдану 30 листопада незадовго перед штурмом і побиттям студентів..

є відповідні фото і відео матеріали.. за володіння цими матеріалами заарештували очевидців тих подій..

ці матеріали поки не опубліковані.. ПОКИ..

для тих, хто ще не розуміє - опозиція в Україні штучна, приручена режимом минулими роками..

зараз "опозиціонери" підуть (чи не підуть?) до т. з. "круглого столу", АЛЕ

вони, ті опозиціонери, не керують Майданом і подіями, вони навіть не пішаки..

ТРЕТЯ колективна сила Є, і лише вона здатна привести Україну до майбутнього..

на жаль майже всі ЯВНІ сили в цьому не зацікавлені - їх лідери куплені і керовані..

Тримаймося :)


Кравчука НЕ ОБИРАЛИ Президентом - ого!!

  • 12.12.13, 03:25
http://www.ridnavira.org/index.php/9-bez-kategoriji/753-pidrobka-kravchukom-l-m-zakonu-1297

для мене особисто - сучасна влада в Україні НЕ ЛЕГІТИМНА :)